Всяка жена, която цени външния си вид, е наясно, че добре поддържаните ръце играят не незначителна роля в цялостния външен вид. Ръцете ни не само са там, за да схващат и държат нещата, но и служат за подчертаване на словесната ни комуникация. С други думи, ние жестикулираме, за да наблегнем повече на притесненията си.

Ако първото впечатление е вярно, но сме посрещнати със сухи и груби ръце, това не само неприятно, но и съсипва първото впечатление. Влошава се само когато ноктите също са напукани или просто пренебрегнати. Нежните ръце, добре оформените и боядисани или добре поддържани нокти казват много за човека, чиято ръка държим! Където има воля, има и начин! Независимо от това, месечните посещения в студио за нокти не са задължителни! Хубави нокти може да се направи и у дома. Отнема малко време и воля да опитате много и разбира се правилните продукти! Така че, моля, не се разочаровайте, ако първите опити не са наистина перфектни … Следващият път, когато опитате, всичко ще бъде по -добре – практиката прави перфектна –

дизайн на нокти снимки красиви нокти

Запазване в албум

Най -важното нещо за деликатните ръце е и, разбира се, ще остане хигиена и грижа за ръцете: Обърнете внимание на детергентите и детергентите за миене на съдове, които използвате. Преди всичко се уверете, че те не атакуват кожата ви и използвайте редовно овлажняващ крем за ръце. Защитете ръцете си с ръкавици при почистване. Ако следвате тези първи и прости съвети, ръцете ви ще останат хубави и нежни. Красивите нокти могат да се нанасят в различни форми: овална, бадемова или например квадратна. Няма ограничения за вашия вкус и въображение (късите, овални нокти са популярни тази година).

Красивият нокът включва и грижа за кутикулата. След баня за ръце или още по -лесно, след ежедневния душ, избутвате кожичките със специална дървена пръчка и ако няма друг начин, отрязвайте излишната кутикула. Силно препоръчваме да използвате средство за отстраняване на кожички за това. След това нанесете допълнителна капка подхранващо масло за нокти. Това няма да навреди, напротив, ще направи наистина добри ноктите ви.

дизайн на нокти червени нокти красиви нокти

Перфектен дизайн на ноктите от дома

Модерен цвят лак за нокти и страхотен дизайн правят ръцете да изглеждат още по -неустоимо. Просто изберете цвета според последните тенденции и вашите лични предпочитания.

За да получите най-добри резултати и дълготраен лак за нокти, първо използвайте основен слой, след това избраният цвят лак се нанася на два слоя (за наситен и равномерен цвят) и в края следва прозрачният лак. Това запечатва лака за нокти и го поддържа свеж по -дълго, като същевременно му придава шик – допълнителен блясък.

Много важно: Ако искате да направите гел нокти у дома, тогава абсолютно трябва да обезмаслите ноктите си. Това може да стане или с обикновен лакочистител, или със специален агент, съдържащ ацетон.

Вземете красиви ръце и нокти с нашите съвети. Инвестирайте малко време в себе си и бъдете „дамата с красиви ръце“.

гел нокти красиви нокти дизайн на ноктите

  дизайн на ноктите красиви снимки на ноктите

лак за нокти цвят красиви нокти