Спомняте ли си детството си и как сте пътували с родителите и братята и сестрите си? Почти всички ценни детски спомени всъщност са свързани със семейни пътувания. Независимо от дестинацията, семейното пътуване винаги е голямо приключение за децата и в същото време предизвикателство за родителите. Но това не винаги трябва да е така. Планирайте всички подробности предварително, тогава вашето кратко пътуване с дете или деца може да бъде положително преживяване, което да ви достави също толкова удоволствие, колкото и малкото. Превъртете надолу и прочетете нашите съвети и трикове по темата „Пътувания с деца с кола“ …

Как можете да организирате спокойно кратко пътуване с дете или деца?

Кратко пътуване с деца Съвети Пътувания с кола с деца Организирайте семейно пътуване

Приятно пътуване с кола с деца

Кратко пътуване с деца Ето как можете да направите пътуване с кола с деца

Направете кратко пътуване с детето си: съвети и трикове за пътуване с кола

Организацията е алфа и омега на кратко пътуване с дете

Вярвате или не, пътуванията с деца могат да работят доста добре. Добрата организация обаче е от голямо значение тук. Планирайте пътуването си до последния детайл и си дайте достатъчно време, за да можете да спирате толкова често, колкото е необходимо. Например, правете редовни почивки в тоалетната и поемайте глътка чист въздух. Оценете времето за пътуване и след това го удвоете. Това би трябвало да ви бъде достатъчно, за да планирате неочаквани спирки, важни почивки, закъснения при тръгване, спукани гуми и т.н. Прибързаното, стресиращо пътуване не е удобно за никого и дори може да бъде опасно за всички пътници.

Ако имате кола, можете да спрете колкото пъти искате

Организирайте кратки пътувания с деца Съвети Пътувания с кола с деца

Подготовка за кратко пътуване с дете

Около седмица преди вашето семейно пътуване, направете списък с всичко, което бихте искали да вземете със себе си. Дайте си достатъчно време да стегнете багажа си и ако е необходимо, вземете почивен ден, за да направите подготовката в последната минута. Заредете телефона си и всички електронни устройства и играчки точно преди да тръгнете и не забравяйте да вземете със себе си зарядните устройства. Опаковайте много вода, здравословни храни и без сладкиши. Последното нещо, което искате, са децата в колата, всички на захар. Също така помислете за основно оборудване за безопасност като аптечка, факла или две и т.н..

Направете подробен списък на нещата, които искате да вземете със себе си

Кратко пътуване с деца Пътувания с деца Gepçk списък

Ако имате малки деца, тоалетна хартия и преносим гърне, меки играчки и нощна лампа за хотелската стая са задължителни. В идеалния случай всяко дете трябва да има своя собствена възглавница. Аудиокнигите могат да бъдат отличен начин за малките деца да пазят скуката.

Скука в колата не трябва да бъде

Кратко пътуване с деца Съвети Пътувания с кола Прочетете книга

Разберете предварително всички паркове, туристически атракции или детски площадки, които са на вашия маршрут или наблизо, за да можете да планирате спирки по пътя. И когато децата ви питат дали ще спрете, винаги имате правилния отговор.

Нереално е да се очаква малките деца да могат да седят неподвижно в колата по 2-3 часа наведнъж. Дайте им достатъчно възможности да си починат и да излязат от пределите на превозното средство.

В колата времето минава по -бързо …

Кратко пътуване с дете Съвети Автомобилни пътувания с деца Братя и сестри

Хранене и пиене, когато пътувате с кола с дете

Ако шофирате няколко часа, имате нужда и от нещо за закуска. Сандвичи, ядки, султани, оризови бисквити, банани и гранола са типични пакетирани закуски за пътуване. Случайните лакомства също са добре, но най -добре е сладките закуски да бъдат сведени до минимум. И дръжте под ръка някои влажни кърпички, за да почистите лепкавите ръце след това.

Пригответе здравословни закуски за вас и вашите деца

Кратко пътуване с деца Съвети Пътувания с кола с деца здравословни закуски

Малки порции за малкия апетит

Кратко пътуване с дете Съвети Пътуванията с кола с деца ядат и пият

Опции за забавление в колата

По природа децата не могат да останат спокойни и винаги трябва да са заети. Така че, ако сте на дълго пътуване с кола с деца, опитайте се да ги забавлявате колкото е възможно повече. Ако имате бебе или малко дете, седнете за известно време с тях на задната седалка и им разкажете история, прочетете книга или ги изненадайте с нова играчка. В зависимост от възрастта на детето, електронните игри също могат да бъдат възможен вариант, но имайте предвид, че те могат да бъдат предпоставка за предизвикване на гадене. За да избегнете това, детето ви трябва да гледа по -добре през прозореца, а не в екрана.

Това прави пътуванията с кола забавни и за децата!

Кратко пътуване с дете Съвети Пътувания с деца щастливо дете в колата

Децата винаги са заети с нещо

Кратко пътуване с деца Съвети Пътувания с деца Детска игра за очи Malboard

Подходящи играчки за колата и за бебета и малки деца

Кратко пътуване с дете Съвети Пътувания с кола с деца

Таблетни игри за по -големи деца

Кратко пътуване с деца Електронни игри Пътувания с кола с деца

Колкото и да се опитвате да поддържате всички щастливи, в един момент непременно ще има битка. Колкото по -малки са децата, толкова по -малко искат да споделят играчките си с други деца. Затова се уверете, че всяко дете има свои собствени играчки. Възглавниците могат да бъдат удобна бариера между странни братя и сестри.

В един момент ще има спорове между братя и сестри. Това е добре, все пак

Кратко пътуване с деца Пътувания с кола с деца Съвети и трикове

Още съвети за спокойна атмосфера в колата

Има два трика, които могат да бъдат полезни за поддържане на относително спокойствие на децата при пътуване с кола. Първият е възрастният, който не шофира, да се преструва, че спи. Това понякога може да направи цялата кола по -тиха. Друга идея е да поставите таймер, така че децата на задната седалка да могат лесно да го видят. И след като получите неизбежния въпрос „Още ли сме там?“ Можете просто да посочите таймера. Така всеки пътник знае колко време ще мине до следващата спирка.

Детските песни са добра идея, когато пътувате с кола

Кратко пътуване с деца Съвети Автомобилни пътувания с деца Kinderlieder

Когато децата се уморят, колата затихва

Кратко пътуване с дете Съвети Пътувания с кола с деца спящи деца

Заключение

Не се страхувайте да предприемете кратко пътуване с детето си. Просто отделете достатъчно време и планирайте пътуването до последния детайл. Добрата организация е от съществено значение, когато става въпрос за пътувания с деца с кола. Помислете за удобни за децата възможности за забавление в колата и спирайте редовно, за да подишате чист въздух и да се отървете от скуката. Не забравяйте да вземете вкусни и здравословни закуски със себе си и не забравяйте любимите играчки на децата си. Въоръжени с тези съвети, ще можете да пътувате с кола с деца доста добре. Забавлявайте се и създайте щастливи семейни спомени!

Кратко пътуване с деца е приключение за малки и големи

Планирайте кратко пътуване с деца и планирайте спокойно пътуване с деца