Известната Met Gala се провежда всяка година през май. Това е едновременно благотворително събитие и едно от най -големите модни събития в света. Повечето от известните холивудски звезди се появяват там в приказни модерни тоалети. Рядко се случва, както беше през 2019 г., звезда да открадне шоуто и по това време беше Кара Девелингн.

Комбинацията от цветове върви страхотно и стилно под формата на ивици

страхотен oputfit се срещна гала

Met Gala – 2019 – вълнуваща информация

Тази година Met Gala се проведе в Музея на изкуствата Metropolitan. Темата на тазгодишното събитие е вдъхновена от песента на Susan Sontag ‘Notes on Camp’ от 1964 г. Темата „Лагер“ беше особено изявена в костюмите на звездите тази година.

Човек може да тълкува този термин толкова разнообразно, колкото би искал – може да се говори и за политика, и за природа. Тази година водещи и по този начин водещи личности на събитието бяха Лейди Гага, Хари Стайлс, Серена Уилямс и Алесандро Мишел. Дизайнер на събитието, който отговаряше за осветлението, беше белгиецът Ян Версвейвелд. Както можете да видите от видеото по -долу, той наистина успя да представи темата и звездните изяви по зрелищен и супер модерен начин. Той превърна Met Gala в своеобразна художествена изложба, като изложи наред с други неща 175 произведения на изкуството. Направени са и усилия да се остави повече място за съвременните дизайнери на видни места в сцените.

Провокацията и елегантността вървят ръка за ръка в Cara Develingnes

Ивицата на Кара Девелингн

Появата на Кара Девелингн

Феновете и критиците са единодушни, че появата на Кара Девелин е много специален акцент на тазгодишното събитие. Тя показа много модерен раиран вид. Елегантното вертикално подреждане прави много различни нюанси да изглеждат особено престижни. Прозрачната материя действа като вид провокация и благодарение на неутралния си характер е много елегантна. Невероятно вдъхновение за всеки, който иска да носи много модерни цветове едновременно през 2019 г..

Лейди Гага беше още един акцент по време на Гала Гала 2019

Празничният лагер за Met Gala 2019: Бележки за модата - пристигания

Тоалет с голям ефект!

Празничният лагер за Met Gala 2019: Бележки за модата - пристигания

Кара Девелингнес се срещна с гала 2017