Много от големите имена в производството на смартфони потвърждават, че ще има много 5G модели още през тази година. Те включват моделите Samsung Galaxy S10, Huawei P30, Oneplus 7. Освен това има изявление от президента на Qualcomm Кристиано Амон, който е на мнение, че всички производители на андроиди в момента работят по 5G версии. В допълнение, това беше голямата тема на CES 2019. До края на 2019 г. моделите на 5G смартфони просто ще бъдат там – това вече е сигурно.

Мобилните устройства 5G напълно ще променят живота ни

най -добрите смартфони 5G таблет

Какво ще кажете за моделите смартфони 4G и 3G?

Така че 5G технологията ще бъде достъпна за всички много скоро. Но означава ли това, че 4G и 3G технологиите ще бъдат напълно излишни? Не, определено не! Те със сигурност ще останат там за известно време. Едно обаче е абсолютно сигурно – 5G технологията ще промени коренно нашето възприятие за най -добрите модели смартфони.

Сега на пазара има много елегантни 5G модели

най -добрите смартфони четири модела

Как 5G технологията всъщност ще промени живота ни??

Какво всъщност означава за живота ни, че се занимаваме с 5G технология. Става дума за разширено виртуално възприятие на реалността. Компютърната графика ще се слее с реалния свят по такъв начин, че сливането на двете да изглежда като нещо напълно естествено. Ще се занимаваме с подобрени резолюции за стрийминг. Холографски изображения и се постига повишена якост.

Ще имаме много честотна лента и това ще ни даде онлайн достъп до много повече притурки и устройства. Сега, благодарение на вашето въображение, комбинирайте тези технологии с дисплеи, които вече изобщо не се докосват. Можете ли дори да си представите възможностите, които ще ви даде такъв смартфон?

По отношение на дизайна, 5G устройствата ще бъдат подобни на предишните поколения

най -добрите смартфони няколко различни модела

С 5G устройствата ние ще възприемаме нашата реалност много различно отсега нататък

мобилен телефон в ръка най -добрите смартфони

Устройствата 5G няма да направят 3G и 4G остарели

множество мобилни телефони изправени най-добрите смартфони

5G смартфоните стават все повече и повече стандарт

страхотни мобилни телефони най -добрите смартфони