Не можете ли да чакате да дойде пролетта сега? След като видите тенденциите в обувките, ставате още по -нетърпеливи. Ето най -новите тенденции.

Носете модерни обувки и бъдете в крак с тенденциите

модерни обувки котешки токчета

Лак и пакет

Лакирани сандали с дълги снопове, които могат да бъдат завързани около глезените по индивидуален начин: това със сигурност ще ви освежи невероятно през следващия сезон.

Модерните обувки са част от екстравагантен тоалет

модерни обувки atico ток сноп

Нека останем още малко с пачките … Те често са особено креативни. Тук вдъхновението е взаимствано от други аксесоари като чанти или колани.

Модни обувки на платформа

модерни обувки derek lam design

Заострено, с платформа или пета

Тази година могат да се видят както токчета, така и платформи. Повечето от моделите обаче са заострени.

Елегантни дамски обувки с токчета

модерни обувки jason wu дамски обувки

Стилен и цветен

модерни обувки rodarte heel

Трябва ли и двете обувки в двойката да са абсолютно еднакви? Защо това?

Тази година дизайнерите ни показват, че чифт обувки могат да изглеждат хармонично, дори и двете обувки да не са абсолютно еднакви. Например платформите могат да бъдат направени в различни нюанси. Черно -бял дует работи чудесно.

Плоските платформи

Току -що споменахме обувки на високи платформи. Нека обаче да разгледаме по-отблизо тези. Има редица модели, които са невероятно плоски и това е типично за идващия пролетен сезон.

Обувки на платформа в червено

модерни обувки salvatore ferragamo червено

Използването на много благородни, често лъскави материали, като мека кожа, е особено забележимо. Контраст се осигурява и с текстури, които не са толкова елегантни. Но това подчертава особено добре благородните аксесоари на обувките.

Флорални шарки и животински щампи

Флоралните шарки са на мода от няколко години, но това няма да продължи повече. Те се появяват особено често на платформи, защото има място за разгръщане. Когато платформите вече не са модерни, разпечатките, разбира се, също ще се провалят.

Цветни и животински щампи в един модел

модерни обувки земни плоски платформи

Много привличащи вниманието обувки

модерни обувки дамски ботуши fendi

Естествени материали и пластмаса

„Ефективни материали“ – това е една от най -важните комбинации от думи в дизайна на обувки. Това означаваше много различни неща – има високи платформи от дърво и леки сандали от цветна пластмаса.

Модни летни обувки

модерни обувки prada обувки пластмасови сандали

Обувки за котешки токчета

Обувките с котешки токчета са друга особено актуална тенденция в обувките. В комбинация с елегантните материали и творческите пакети, те са доста ефективни.

Котешки обувки на ток от Dior

модерни обувки dior плетени токчета

Спортни, елегантни ботуши

Спортно и същевременно много съблазнително – това е мечтаната визия на много жени. Дизайнерите на модерни обувки изглежда са разпознали това много добре. На модните подиуми можем да видим много вдъхновени от спорта ботуши до коляното. Те са друга гореща тенденция за пролетта.

Елегантно и изискано

модерни обувки с черни нюанси

Доста впечатляващо и толкова модерно

модерни обувки дамски тенденции marcjacobs

Трикотажни обувки

Елегантни чорапи на висок ток? Колко секси може да изглежда това? Освен това изглежда особено удобно и топло. През пролетта все още има достатъчно студени дни … Изберете само висококачествени модели, които осигуряват стабилност на глезените. В противен случай могат да възникнат различни травми.

“Плетените” обувки могат да се видят и на различни платформи.

Необичайни форми

Асиметрията е голяма част от пролетната мода. Това също идва от само себе си с различните модели обувки. Необичайните форми, както в петите, така и в платформите, доминират в модните подиуми.

Необичаен дизайн

модерни обувки дамски обувки loewe котешки обувки

Съвременните обувки за есента ясно отразяват характера на сезона. Това е времето на трудолюбивите, които трябва да тичат много всеки ден и трябва да правят много и в същото време не искат да оставят привлекателния си външен вид да падне настрана. Това е напълно възможно с показаните модели. Друга характеристика е универсалният характер на пролетните обувки. Една или две стратегически избрани двойки могат да задоволят ежедневните ни нужди.

Умно ежедневие

модерни обувки прада кожа черна платформа