Гамашите са едновременно супер популярни и понякога критична тема. Защото в зависимост от формата на тялото, текущото настроение или други фактори, можем да се покажем от най -добрата си страна. В същото време обаче е възможно да развалят външния ни вид. Едно обаче е сигурно и това е, че гамашите са удобен елемент от облеклото и че никой в ​​собствения си гардероб не трябва да бъде без тях. Как бихте могли да ги носите модерни през този сезон? Бионсе и Виктория Бекъм ни показаха това през последните няколко седмици.

Бионсе наскоро привлече погледа с тези морски клинове от сериал

Бионсе страхотен актуален тоалет

Историята на гамашите по мода на знаменитости

Гамашите стават особено популярни през 50 -те години на миналия век. Това отчасти се дължи на приказния стил на облекло на Одри Хепбърн. През 70-те години Оливия Нютън Джоунс беше вдъхновение за почти всички жени от това поколение, които искаха да подчертаят краката си с клинове.

През 80 -те години този вид облекло е популяризирано от Мадона на сцената и по време на другите й изяви. Но тогава правилото беше, че гамаши трябва да се носят под мини пола. Разбира се, в момента това не е така. През 90 -те години клинът се носеше все по -рядко и вместо това предпочитаха тесни дънки. Те се върнаха в началото на хилядолетието и по това време Никол Ричи, Линдзи Лоън, Миша Бартън бяха едни от най -известните вдъхновяващи примери.

Виктория Бекъм демонстрира луксозен тоалет

Облекло за летището - Виктория Бекъм

Най -новото облекло за клинове от Бионсе

Гамашите остават доста модерни и до днес. Как бихте могли да си представите уикенда без нея? През последните няколко седмици Бионсе носеше великолепни луксозни клинове от Морски Serre показано. Стилният ефект дойде от отпечатъците на полумесеца. Това всъщност е един вид модел, който символизира огъня. Топ от същия тип и ботуши направиха цялостния вид особено провокативен, но в същото време оригинален и модерен. Той върви чудесно с външния вид и темперамента на Бионсе и жени с подобен характер.

Някои от емблематичните изображения на Одри Хепбърн са с клинове

Одри в страхотно черно облекло

Погледът на града на Виктория Бекъм

Виктория Бекъм показа много по -прост и универсален тоалет по време на разходките си из града през последните седмици. Носеше клин с висока талия, съчетан с лек дъждобран и високи токчета. Перфектен тоалет за пътуване, особено за тези с дълго време на изчакване и температурни колебания. За разлика от случая с Бионсе, те търсеха баланс между тесни гамаши и по -широки рокли. Това се разглежда най -вече като най -подходящата съвременна форма на носене на този тип облекло. Но не изключително, защото в много случаи, в зависимост от темперамента, комбинациите, които подчертават тялото, също могат да бъдат подходящи.

Тесните тоалети на Оливия Нютон Джоунс са символ на 70 -те години

гамаши Оливия Нютон Джоунс

Ботуши и непринудена визия – идеален тоалет с клин от Линдзи Лоън

Линдзи Лоън - всички в черно

Никол Ричи демонстрира удобно облекло за гамаши за майки

клин Никол Ричи