Успешното представяне на панаир е една от най-важните цели, които добрите предприемачи си поставят, за да представят най-новите продукти и услуги, да установяват бизнес контакти и да насърчават успешното придобиване на нови клиенти. Съвременните изложбени щандове и други изложбени системи са идеалните съюзници, когато става въпрос за перфектни фирмени презентации и брандиране. Тъй като те служат като магнит за посетители и осигуряват успешна, безупречна комуникация с клиенти и бизнес партньори. В следващите редове можете да разберете какво е важно при проектирането на перфектния изложбен щанд и кои общи системи за показване са на ваше разположение.

дисплейни системи сгъваем дисплей london premium

Помислете внимателно за дизайна на вашия изложбен щанд

Успехът може много добре да бъде планиран и това важи и за планирането на вашето присъствие на панаира. Фокусът тук е върху самия изложбен щанд, включително неговите аксесоари и различни системи за показване. Няма такова нещо като абсолютна, универсална концепция за дизайна на изложбения щанд. В зависимост от вашата индивидуална корпоративна идентичност, трябва да изберете правилното съзвездие. Разбира се, това изисква ясна маркетингова стратегия, която служи като основа и подходящи инструменти, обещаващи висока ефективност на рекламата. В допълнение към логата и цветовете на марката, дизайнът и функционалността са от основно значение и са здраво свързани. Крайната цел: да се утвърди щанда на търговския панаир като крайна фигура на компанията.

траверсни системи за излагане на изложбени щандове

В зависимост от представените продукти и услуги, трябва да разделите щанда си правилно и винаги да мислите за ясно зониране между изложбената площ и мястото на срещата. Разчитайте на дисплейни системи, които не само служат за привличане на погледа, но и могат да представят вашата компания отдалеч. Колкото по -дълго оставате в съзнанието на посетителите, толкова по -успешен беше вашият търговски панаир. Направете своя изложбен щанд възможно най -привлекателен и управляем. В същото време осигурете приятелски прием, достатъчно средства за комуникация и храна за вашите партньори по разговор (минерална вода, кафе, бисквити, закуски и безалкохолни напитки).

За щастие има и висококачествени специалисти по рекламни и дисплейни системи, като тези включени displaymacher.de, които са на ваша страна по всяко време със съвети и действия и могат да предложат подходящите продукти.

дисплейни системи изложбен щанд изложбен комплект

Кои системи и инструменти за показване са на ваше разположение?

Когато проектирате своя изложбен щанд, можете или да изберете готови, цялостни концепции, или да създадете свои собствени комбинации от различни компоненти. В зависимост от вашите индивидуални нужди, можете да избирате от различни размери и дизайни. Гамата от съвременни дисплейни системи е огромна и всяка от тях има своите специфични функции и предимства. По -долу бихме искали да разгледаме по -отблизо най -често срещаните от тях.

  • Изложбени стени / сгъваеми дисплеи – Дисплейни системи с широк спектър от възможни приложения, изработени от иновативни материали. Повечето от тях имат магнитни следи. Те предлагат голямо рекламно пространство и в същото време имат малък размер на опаковката.
  • Навийте банери и системи – истински магнит за клиенти, който може да бъде отпечатан и от двете страни. Много бързо се настройва и разгръща. Максимална ефективност на рекламата. Халогенните прожектори и LED петна осигуряват допълнителни акценти.

навиване на стандартни системи за показване

  • Тавански закачалки – В допълнение към стабилните тръбни стелажни системи има и такива, които са надуваеми. Рекламата се вижда от разстояние, което осигурява по-висок рекламен ефект.
  • Мобилни изложбени щандове – позволяват повече мобилност и гъвкавост и могат да се настройват и свалят супер бързо и лесно.

Всички тези дисплейни системи и инструменти, разбира се, винаги се отпечатват индивидуално и могат да бъдат поръчани в стандартни и специални размери. Те могат да бъдат перфектно комбинирани един с друг и проектирани според вашите специфични изисквания. Обикновено без никакви инструменти и само за секунди, сглобяването е завършено и можете да се насладите на многобройните предимства за представянето на вашата компания.

системите за показване се навиват модулно

Заключение:

Подходящите изложбени системи и перфектно проектираният изложбен щанд са едни от най -важните изисквания за вашето професионално рекламно присъствие на изложението. По този начин можете не само да предадете желаното рекламно послание, но и успешно да установите бизнес контакти и да спечелите нови клиенти. Когато планирате търговския панаир, разчитайте на добра маркетингова стратегия и оставете опитни специалисти да ви посъветват.

Falstdisplay изскачащи модулни системи за показване