След панаира е преди панаира! Всяка година немски компании от всички индустрии участват средно в 9,6 търговски панаири, както в Германия, така и в чужбина. С всяко едно появяване всеки изложител очаква не само повишаване на информираността на компанията и по -високи продажби, но и известно подобрение на имиджа. Всичко това се постига най -добре чрез активно привличане на нови клиенти и редовно обслужване на клиенти, както и презентация на най -новите продукти и постоянни медийни контакти. За това обаче трябва да се подготвите оптимално и да премислите перфектно своя външен вид. Така че никога не е твърде рано да започнете да планирате своето търговско изложение. По -долу ви даваме няколко важни съвета и предложения за това, на което трябва да обърнете внимание.

изложба планиране изложби стени дисплеи

Какво е част от успешното планиране на търговски панаири?

Търговският панаир е изключително важен инструмент за комуникация с марката. За това определено се нуждаете от правилното планиране, най -важните части от което са оптималното маркетингово оборудване и ясната концепция на търговския панаир. Следователно трябва предварително да знаете кои търговски панаири бихте искали да посетите и кои са най -важните ви цели. Разбира се, също е включено вътрешното разпределение на ролите в подготовката, както и очакваното планиране на ресурси и бюджет.

Възможен бюджетен план може да изглежда така:

  • Оперативни разходи за периода на панаира и наем
  • Проектиране на изложбения щанд, закупете или наемете съответната изложбена система
  • Разходи за транспортирането или изхвърлянето му
  • Храна и напитки на място
  • Комуникационни материали (подаръци и други подаръци)
  • Разходи за персонал
  • Пътни разходи

изложба планиране изложба стена

Имайки предвид ясна концепция, можете лесно да резервирате своя изложбен щанд. Ще бъдете попитани за размера и ориентацията, както и позиционирането в залата. За да сте в безопасност, планирайте буфер за непредвидими разходи, така че да имате повече свобода на действие.

Как точно трябва да изглежда вашият изложбен щанд??

Когато резервирате щанда си, вече трябва да сте наясно как ще бъде проектиран той. Това означава, че можете своевременно да закупите или наемете необходимите ви изложбени системи – включително оборудване. Подходящото оборудване за търговски панаири включва брояч, светлинна колона, щанд за брошури и сгъваем дисплей, както и високо качество Изложбена стена или дори няколко. За щастие те се предлагат с перфектно качество на печат. Те дори могат да бъдат удобно поръчани онлайн. Можете да изберете и мобилната му версия, което прави монтажа и демонтажа още по-лесни. Най-хубавото на такива изложбени стени и сгъваеми дисплеи е, че те могат да бъдат отпечатани индивидуално и следователно да се използват и за други събития. Те също така изрязват фина фигура като модерни стени в офис.

изложба планиране сгъваема изложба щанд

Не забравяйте да организирате подаръци и безплатни услуги за клиенти и други посетители. Координирайте тоалетите за екипа на търговския панаир със специфичната фирмена облик и темата на панаира и след успешно планиране на панаирите, започнете действителното изпълнение.

Ако цялото ви оборудване на панаира е правилно, правилното отношение е налице и екипът на панаира е адекватно подготвен и мотивиран, нищо не пречи на перфектния ви външен вид.

маркетингово оборудване за планиране на търговски панаири

изложба планиране изложба щанд изложба концепция