Спестявате брокерски разходи при покупка или продажба на недвижим имот? Това може да се окаже много по -скъпо. Това се отнася за всяко конкретно място на пребиваване във Федералната република, въпреки че днес фокусът ни е върху град Лаба Магдебург. Умишлено разглеждаме по-отблизо как изглежда ситуацията с жилищата и имотите там в момента. След това ще изясним по -подробно предимствата на работата с агенти за недвижими имоти и как можете да разпознаете истински професионалисти.

магдебургска панорама

Така се живее в Магдебург

Магдебург, столицата на провинция Саксония-Анхалт, определено се променя от известно време. Той се развива все повече и повече като предпочитано място на пребиваване, което предлага много предимства, не само по отношение на работата, но и когато става въпрос за наука, културен живот и свободното време. Градът на Елба е един от най -зелените градове в Германия. Многото паркове, преди всичко градския парк Ротенхорн, който се намира на остров Елба, са популярни дестинации за екскурзии, места за отдих и сцена на събития едновременно. Прекарвате много време на чист въздух сред природата, спортувате или участвате в множество културни събития. Многото университети, както и Университетът на Ото фон Герике привличат хиляди студенти всяка година и придават на града по -млада и отворена атмосфера. Магдебург също има добре развита инфраструктура и бързи и удобни връзки с местния и междуградския транспорт.

Панорама на град Магдебург

С увеличаването на населението нараства и търсенето на всякакви недвижими имоти, а Магдебург има какво да предложи тук. Всеки, който търси подходящ имот в града, със сигурност ще го намери благодарение на разнообразната гама, която се предлага. Разбира се, вие сте в добри ръце с професионален агент по недвижими имоти. Защото както при покупка, така и при продажба на имот в Магдебург Професионалисти, като тези от мрежата на агентите за недвижими имоти CITY, се познават най -добре.

Независимо дали търсите стара сграда във вилхелмински стил, нова сграда с модерен усет или семейна къща в провинцията, определено ще намерите подходящия имот в Магдебург. Най -популярните области обикновено включват банките и районите в близост до Елба, Кракау, Букау, Вердер, Алте Нойштадт, Брюкфелд и Щадтфелд Ост. Предградието Хопфенгартен в югозападния край на града също набира популярност от известно време, особено сред семейства с деца.

недвижими имоти купувам продавам магдебург

Предимства от работата с професионален агент по недвижими имоти

Опитните специалисти са там, за да се справят с определен процес възможно най -бързо и безупречно. Това важи и за професионалните агенти по недвижими имоти. Така че, ако се каните да продадете имота си или да получите нов, би било много логично да използвате услугите на професионалист. Многобройните предимства са очевидни.

Предимства при продажба на недвижими имоти

 • обективна, професионална оценка на вашия имот;
 • професионален конспект;
 • Широка реклама на вашия имот, както в печатни медии, така и онлайн;
 • платежоспособни купувачи;
 • Избягване на финансови капани;
 • добре планирани огледи и изгодни преговори с купувачите;
 • най -добра продажна цена.

Предимства при закупуване на недвижим имот

 • истински конспект на имота;
 • добро познаване на местния пазар от страна на агента по недвижими имоти;
 • целенасочена оферта на подходящи имоти;
 • подробна информация за всяка нужда от модернизация и консумация на енергия;
 • професионална поддръжка при ценови преговори с продавача;
 • необходимите съвети относно финансирането на недвижими имоти.

И в двата случая агентът по недвижими имоти осигурява безпроблемен процес на продажба или покупка на имота. Спестявате много ценно време и нерви и получавате целенасочени и индивидуални съвети по всяко време. Брокерът също така поема всички усилия за доставка на необходимите документи от властите и проверява договора за покупка, който не бива да се подценява. Това гарантира по -добра правна сигурност и ви кара да се чувствате много по -спокойни.

купете професионален брокер за недвижими имоти

Това е важното при избора на агент за недвижими имоти

И как да разпознаете добър агент по недвижими имоти? Защото за съжаление във всеки отдел има черни овце. Добрият брокер действа уверено и прозрачно в маркетинга. Той или тя има отлични познания за пазара и местните райони и планира предварително целия процес на продажби. Комуникацията с клиентите винаги трябва да е отворена, особено когато става въпрос за комисионна на брокера. Истинските професионалисти имат подходящо професионално обучение, добри препоръки и рецензии, а също така имат членство в професионални асоциации. Високото ниво на експертиза може да се види и в качеството на изложенията и рекламите, както и в обширните съвети по всички подробности, свързани с недвижимите имоти. Не на последно място, когато избирате агент за недвижими имоти, определено трябва да потърсите застраховка Гражданска отговорност, която трябва да служи като най -добрата защита в случай на най -лошото.

Бъдете търпеливи и внимателни, когато търсите агента за недвижими имоти, на който имате доверие и се възползвайте от възможно най -добрия опит и професионализъм. Защото важи следното: Когато става въпрос за ценния ви имот или новия ви дом, не трябва да правите никакви компромиси.

 купувам къща продавам недвижими имоти магдебург