Преместването може да отнеме много време и да е стресиращо, особено ако имате краен срок и трябва да се придвижите бързо. Но не се паникьосвайте! С няколко професионални съвета за преместване и малко помощ ще можете лесно, бързо и гладко да се преместите в новия си дом. Ако вече сте развълнувани, просто превъртете надолу…

Съвети за бързо и гладко движение

Лесно преместване Преместете се плавно в новия си дом

Как можете да се движите бързо и плавно??

Ако наистина бързате да се преместите, има няколко неща, които трябва да планирате предварително. Просто запомнете следните подвижни съвети и ще се движите лесно и гладко.

Създайте списък за преместване

Веднага щом знаете точната дата на преместване, можете да започнете да планирате подробно преместването си. Отделете малко време, за да направите списък с всички възможни задачи и след това да ги проверите една по една.

Затова е препоръчително да имате a Преместване на контролен списък да създавате и проверявате отново и отново. Това ви дава ясен преглед на вашите задачи и ви позволява да държите всички детайли под контрол.

Преместването става лесно Преместване на плавно движещ се контролен списък

Резервирайте помощници за преместване и персонал за почистване

Има лесен начин бързо да напуснете стария си апартамент и да влезете в новия с увереност и усмивка на лицето си. Просто наемете надеждна компания за преместване Преместване на помощници и почистващият персонал е отговорен. Ще убиете две птици с един камък и ще свършите най-стресиращата работа, свързана с преместването само с едно телефонно обаждане.

Преместването става лесно Преместете плавно движещи се помощници

Поръчайте опаковъчния си материал

Може да успеете да получите безплатни кутии в магазини или от приятели, но когато времето е малко, обикновено е по -лесно да ги поръчате чрез доставчик. Спестете ценно време и поръчайте едновременно опаковъчна хартия и мехурчета.

Не забравяйте своевременно да регистрирате отново доставката на телефон, електричество и газ

При никакви обстоятелства не трябва да чакате до деня на преместването, за да пререгистрирате доставките си на газ и електричество, интернет, телевизия и т.н. Всъщност можете да направите това онлайн от комфорта на вашия дом, но някои доставчици отнемат няколко работни дни, за да направят това. Затова бъдете умни и отделете достатъчно време, за да направите това предварително.

Преместването става лесно Преместване плавно Опаковане на движещи се кутии

На какво трябва да внимавате в деня на преместване?

Обезопасете и етикетирайте движещите се кутии

Ден преди преместването: Опаковайте всичко заедно и ясно маркирайте кутиите си с местоназначението. Съдържанието е маловажно за движещите се работници, тъй като те просто трябва да знаят къде да поставят кутиите.

В деня на преместване

В стария ви апартамент:

  • Бъдете там, за да инструктирате хамалите.
  • Демонтирайте големи предмети – например маса, батут и др..
  • Не стъпвайте на крака – движещите се помощници са бързи!
  • Проверете стария си дом за оставени предмети.

Лесно преместване Преместването на кутии плавно

В новия ви дом:

  • Бъдете там, за да отговаряте на въпроси и да контролирате разтоварването и разопаковането.
  • Проверете за повреда на вашите вещи и посъветвайте преместващата компания, преди да подпишете или платите сметката.
  • Проверете новата къща за повреди и петна по килимите и ги отбележете в доклада за състоянието.
  • Попълнете доклада за състоянието.

В действителност, ходът се състои от една или повече седмици на планиране и тежък движещ се ден. Това интензивно време може да мине гладко, ако наемете компания за преместване и запазите спокойствие. Ако се концентрирате върху най -важните неща, гарантирано ще се нанесете бързо и лесно в новия си апартамент. Желаем ви успех с това!

Лесно преместване Преместете плавно клавишите