В разгара на лятото Сиара изненада феновете си, като бързо промени външния си вид. Така тя показа и много популярна тенденция сред женските прически в момента. Това е къс боб, съчетан с модерни цветове за коса. Както в нейния случай – някои нюанси на кафяво, комбинирани помежду си в омбре стил. Това разбира се е много силен контраст с дългите къдрици, които звездата имаше преди. Певицата е заложила на къс и в същото време асиметричен боб. Много наблюдатели смятат, че тя имитира стила на Виктория Бекъм от около 2000 -те. Така че, може да се каже, че тя е преминала от много модерен към ретро вид.

Сиара публикува тази и подобни снимки с прическата боб в Instagram

облекло в оранжев цвят ciara много хубаво

Ciara популяризира новия си облик чрез Instagram

Миналия петък Сиара показа новия си облик на феновете в публикация в Instagram. Нейните лъскави акценти в различни нюанси на кафяво веднага привлякоха вниманието на феновете й. Предните акценти са малко по -дълги и са извити навътре.

  Сегашната й визия е шедьовър на дизайнера на коса, наречен Сезар Де Леон Рамирес.  Както самият той подчертава, работата му многократно е вдъхновена от прически от деветдесетте и началото на 21 век.

Страхотно облекло и модерна прическа

ciara bob - много красива

Прическите на Виктория Бекъм от деветдесетте и началото на 21 век

Както вече споменахме, прическите на Виктория Бекъм от този период са възможен модел за сегашната визия на Сиара. Това беше, наред с други неща, най -известното време на групата Spice Girls. По това време тази прическа се превърна в икона за Виктория, известна като Posh Spice. Скъсяването на подстригването й беше поп. Но Виктория със сигурност не беше единствената, която имаше такава прическа по това време.

Естествената коса на Ciara

циара със страхотни дълги къдрици

Косата Ciara изглежда прекрасно с всяка прическа

ciara - красива дълга коса

Виктория Бекъм е имала красиви боб прически отново и отново през годините

Виктория Бекъм Боб

Използва ли се дизайнерът на коса от Ciara Vicroria или други модели за подражание?

Сиара Боб Бекъм