„Липсваш ми, Уолдо!“ – това бяха думите на популярната актриса от „Игра на тронове“ Софи Търнър. Тя публикува това в Instagram. Там тя обяви и че любимото й куче Уолдо наскоро е починало. Тя показа и татуировка, която й напомня за любимия й домашен любимец. Джо Джонас също си направи татуировка на ръката за случая.

Кучета от породата Аляска Klee Kai

Софи Търнър Джо Джонас двете кучета

Подробности за загубата на кучето на Джо Джонас и Софи Търнър

Джо Джонас и Софи Търнър загубиха кучето си в ужасен инцидент. Уолдо ги осинови малко след като започнаха връзката си. Той беше от породата кучета Аляска Клее Кай и феновете го познаваха от много публикации в Instagram.

Говори се обаче, че кучето е било смъртоносно ранено при ужасен инцидент наскоро. Новината беше съобщена от международния канал TMZ. Инцидентът е станал по време на разходка миналия четвъртък. Твърди се, че ужасното събитие се е случило в Манхатън в Долната източна страна. Казват, че кучето е било с човека, който е бил специално нает от Софи Търнър и Джо Джонас, за да разхожда кучето всеки ден. Уолдо внезапно се уплашил от пешеходец, избягал на улицата и бил прегазен от кола.

Джо Джонас: Липсваш ми Уолдо. RIP, малкото ми бебе!

Софи Търнър Джо Джонас Instagram

Тъжната новина в Instagram

Софи Търнър и Джо Джонас искаха да покажат мъката си от загубата на кучето си. Те показаха съвпадащите си татуировки в публикация в Instagram, с която показват скръбта си. Там можете да видите лицето на домашния любимец, защото наскоро е загубил. Джо беше този, който сподели тази снимка със съобщението “RIP, мой ангел!” Малко след това Софи Търнър също показа татуировката си, която напомня за същия инцидент, в профила си в Instagram.

Джо Джонас и Софи Търнър се държат заедно в трудни времена

двойката от Игра на тронове

От началото на връзката си Софи Търнър и Джо Джонас са имали много трудни моменти. Но с общи сили те преживяха това. Загубата на Уолдо със сигурност е и емоционално препятствие, което те преодоляват заедно.

Кучетата са важна част от живота им 

Софи Търнър Джо Джонас заедно на сцената

Татуировката на Джо Джонас

татуировки от Джо Джонас

                                                                           Джо с двете кучета 

две кучета с Джо Джонас