Нашите прибори за хранене стават все по -разнообразни и многостранни от година на година. Подобно на други аксесоари за дома, мебели и текстил, той съответства на настоящия caitgeist и отдавна е престанал да се използва само за сервиране. Модерните чинии, купи, чаши, чаши и чаши впечатляват със своите живи цветове, елегантен дизайн и много индивидуалност. Етикети като Villeroy & Boch, HKliving, ASA, Rosenthal, Pip Studio или Blond Amsterdam ни съблазняват отново и отново с по -нови творения и задават тона в кухните и на масите. Днес ви представяме най -новите тенденции в приборите за хранене 2020/21. Те ще ви послужат като вдъхновение, когато се каните да освежите кухнята и трапезарията си със стил.

тенденции в приборите за хранене 2021 ръчно изработен вид

Забавяне и естественост

Разбира се, тенденциите в съдовете за хранене вървят ръка за ръка с най-новите тенденции в живота. Ето защо тук все по -често можете да видите буйни зелени, ботанически и цветни, флорални мотиви. Те визуално въвеждат късче природа в къщата и интуитивно осигуряват повече спокойствие, както и радост. Монстера, палмови листа, треви или екзотични цветя, изборът е огромен. За необходимата доза естественост, сервизите за хранене или отделни парчета се изработват в неутрални, приглушени цветове. Земните тонове като теракота, кафяво и пясък по-специално, но също така и успокояващите синьо-зелени цветове в момента са много популярни и осигуряват нежна визуална хармония.

тенденции в приборите за хранене 2021 джунгел мотиви

Елегантност в ръчно изработена визия

В допълнение към вечния "бяло злато", порцелан, керамика и фаянс в момента са доста популярни за съвременните съдове за хранене. Тези материали са не само издръжливи и лесни за грижи, но и много по -здрави. Те позволяват на дизайнерите и занаятчиите различни тълкувания. Това създава истински произведения на изкуството в популярната ръчно изработена визия, която с умишлена асиметрия и пукнатини "несъвършен" Излъчвайте съвършенство. Не са редки случаите, когато се добавя патина, което създава допълнителен ефект на използвания вид. Най-новите колекции посуда от висококачествени производители също показват, че изработката определено е в тенденция в момента. За щастие можете дори да се възхитите и да поръчате тези онлайн, например от добре познатия универсален магазин де Бийенкорф.

тенденции за прибори за хранене 2021 патина използвана чаша за изглед

Минималистичен дизайн и геометрични шарки

Имаме и добри новини за любителите на скандинавските и минималистичните стилове. Графичните и геометричните модели продължават да бъдат много модерни. Те не само изглеждат перфектно в черно -бяло или тъмно синьо, но изглеждат добре и на масата в по -светли, топли цветове като оранжево или лавово червено. С монохромна покривка за маса в акцентен цвят или в комбинация със светло дърво, стриктните шарки са умело разхлабени и изглеждат много по -игриви.

тенденции в сервизите с геометрични шарки

Тъмни кухни, тъмни съдове

Тъмните кухненски фронтове, плотове и стени в черно или антрацит са определена кухненска тенденция от известно време. Същото сега важи и за нашите ястия. Все повече дизайнери и производители се осмеляват да предлагат цели комплекти в тъмни тонове или дори само в черно. Чинии, чаши и др. Изглеждайте очарователно не само от порцелан, но и от керамика и камък. Дъските от шисти, върху които повечето ястия изглеждат още по -привлекателни, все още са много популярни.

Тенденции в приборите за хранене през 2021 г.

Златото е вечно!

Матово, лъскаво или визуално остаряло, златото просто винаги е актуално. В момента са предимно Дръжки за чаши и чаши, както и джанти на чинии и купи в злато особено модерно. Това придава на светлите ястия в кремаво, бяло, розово и много пастелни цветове празничен, сияен чар. Тъмните парчета от порцелан изглеждат много по -елегантни, а керамичните – още по -ефектни. Сервиращите чинии с асиметрична форма в злато напомнят на малки слънца и осигуряват това нещо на масата.

тенденции в елегантния сервиз за 2021 г.

Всичко зависи от сместа

Един от любимите ни сред най -новите тенденции в приборите за хранене е очевидно хип миксът & Съвпада. В резултат на това се чувствате свободни да комбинирате различни цветове и форми на чинии, чаши и купи. Освен това те могат да идват от различни стилове. Селски съдове за хранене бързо се срещат с монохромни парчета или тези, декорирани със скандинавски шарки. Всичко е въпрос на ваш вкус и можете да дадете на трапезарията или масичката за кафе желания от вас характер. Въпреки това е препоръчително да не използвате повече от три стила, в противен случай всичко може изведнъж да изглежда доста кичозно.

Тенденции в съдовете или не, но тук важи и правилото: каквото искате, е позволено! Вашите предпочитания и нужди трябва да са на първо място при избора, защото домът е мястото, където трябва да се чувствате най -комфортно.

тенденциите в приборите за хранене се смесват и съчетават