Светът е по -добро място, когато като дете си спомняте пакостите, които бихте направили. Сега като младеж или възрастен виждате същото отражение. Като дете щях да прекарвам часове, седейки на леглото, гледайки майка си или по -голямата си сестра да се омаловажават с играчките си. Кутиите им за грим, пълни с живи цветове, облеклото и облеклото им. Като дете всички ние бихме преминали през онази фаза, когато една от любимите ни звезди слизаше по сцената, облечена със звезден връх, и веднага щяхме да я пожелаем. Много би се случило, когато една от сестрите ви получи нов чифт високи токчета и вие щяхте да умрете вътре, само за да пораснете до възрастта, когато можете сами да си позволите. Това е част от живота, но за щастие сегашното поколение може да го преживее по -добре от нас.

Като дете единственото ни прибягване до изпълнението на този горящ пламък би било да се промъкнем в шкафовете и когато никой не гледа да свали дрехите, изпробвайте тези зле облечени дрехи и ги скрийте обратно, за да бъдете разбрани по -късно и наказани. Тези дни, в света, който поддържа дигитализацията, вие като старейшина вече можете да помогнете на вашето дете или малка сестра чрез разнообразието от налични игри за обличане. Тези игри ви дават гардероб, пълен с желаните дрехи, разбиращи се от тенденциите. Анимираната версия прави преживяването още по -привлекателно и затова ето списък на всички най -добри игри за обличане, които интернет може да ви предложи.

Облечи модна звезда:

Модна звезда се облича

Тази игра ви дава опит от първа ръка да бъдете на модно ревю точно сред оживената задна сцена, където ще бъдете организатор на рокли, които разпределят моделите там за финални рокли за разходка. Започва с искане да изберете от няколко модела. Когато сте избрали трите, върху които искате да работите, ще ви бъдат предоставени разнообразни дрехи заедно с аксесоари и обувки, за да оправите перфектния външен вид, преди вашите модели да излязат на сцената, за да бъдат оценявани.

Облечи двойка Валентин:

Двойка Валентин се облича

Всички като деца са съгласни с факта, че някои светове не се сблъскват с нашия на ранен етап, но защо това ще ви попречи да се забавлявате сега? Обличането на двойка Валентин е игра за обличане, в която трябва да бъдете стилист както на момичето, така и на момчето. Момичето е на първо място, където можете да промените целия й вид, като смените перуката и роклята си. Тогава облеклото на момчето също е във вашите ръце.

Игри за грим на знаменитости:

Игри за грим на знаменитости

Игрите за грим на знаменитости са доста известни, тъй като сега най -накрая можете да облечете знаменитостта си така, както винаги сте искали. Тези игри са наистина самодоволни, тъй като обличането на любимата ви знаменитост идва с много зашеметяване. Тук в тази игра имаме Ванеса Хъджънс, която ви очаква да й направите грим на гардероба.

Женска сила:

Женска сила

не ми казвайте, че не сте се чудили колко добре и горещо ще изглеждате в този костюм на Бритни Спиърс, който се спуска по сцената, държейки се за микрофон, пеейки на феновете си. Ето една възможност да сбъднете мечтата си с тази страхотна игра за обличане на рок звезда, където можете да изберете дрехите си за наддаване и да видите как тази комбинация с желаната от вас прическа ще изглежда върху вас.

Сватбено обличане на Барби:

Сватбена рокля на Барби

това е забавна игра, в която най -добрата ти приятелка от детството Барби иска вашата помощ за церемонията по сватбения ден. Трябва да й помогнете да приведе косата си в съвършенство, като изберете подходящата прическа за външния вид. След това идва трудната част от избора на рокля сред толкова много опции и накрая да се установим за обувката и гривната.

Коледно обличане:

Коледно обличане

Отпивайки от чаша яйчен бутон, вашият виртуален аватар ви моли да завършите вечерната си визия, така че да може да обърне глави в коледното си парти. За това има коледни украшения и дрехи, които приличат на Коледа и весели. Започнете с обичайните й дрехи и завършете с ярко жилетно яке и ръкавици, шал и не забравяйте да си оправите косата.

Пролетно обличане:

Пролетно обличане

Подобно на играта за коледно обличане, тази тема е пролетта, тоест подходящото облекло за пролетта и тук изискванията за потока, но по екстравагантен начин. Пролетта е сезонът за цветове и летни рокли, пружини и надничащи пръсти, шапка и шал, а на всичкото отгоре има и пролетни игри за двойки.

Културно обличане Игра:

Културна игра за обличане

Кой знаеше, че обикновена интернет игра би била толкова информативна и знаеща. Има специални игри, които се грижат само за определени култури, но, разбира се, могат да се играят от всички. малко момиче за Индия, знае как да се облича за карнавала в Рио, докато момичето от Китай знае как ние, индийците, се търкаляме по време на грандиозна сватба. Тези игри също могат да бъдат източник на образование, тъй като децата научават за други култури, докато продължават да играят.

Облечи принцеса на Дисни:

Обличане на принцеса на Дисни

като самата вие сте принцеса, нищо чудно да сте силно влюбени в тези принцеси на Дисни. Няма ли да е чудесно, ако сега можете да ги обличате така, както ви харесва? Принцесата на Дисни винаги има неподвижно облекло, синьо -бели и дрипави гниения, но би било просто фантастично, ако можете да помогнете на тази принцеса да вземе решение относно износването си.

Облечи се на бала:

Облечи се на бала

Виждали сме лудостта на по -голямата ни сестра за перфектната рокля за носене на абитуриентски бал. Видяхме как нашият приятел прави голяма работа, но тъй като денят ви тепърва предстои или наблизо, можете да играете някоя от тези игри, преди да тръгнете да пазарувате. Тези абитуриентски игри ви дават разнообразни идеи как да се обличате и да направите косата си перфектна, за да знаете правилно какво да поставите на кое място.