Планинарите внимавайте – коя раница за трекинг бихте предпочели? 

Всеки, който вече е открил страстта към алпинизма за себе си, знае точно колко (жизнено) е важно да има подходящо оборудване. Любовта към планината бързо се превръща в основното занимание, което отнема всяка минута свободно време.

Ако възнамерявате да участвате в вълнуващо планинско турне в близко бъдеще, трябва да имате известни познания „под колана си“ и да се облечете топло в истинския, но и в преносния смисъл на думата.

С правилната раница за трекинг можете да отидете на пътешествие по света 

Тест на трекинг раница на открито оборудване 0

Развлеченията в планината могат да бъдат безкрайно забавни, ако сте добре подготвени за тях. Но как бихте могли да знаете какво всъщност е добро външно оборудване? Можете да ги тествате сами или да се доверите на рецензиите. Едно е сигурно – ако смятате, че можете да спестите в този край, вече грешите.

За днешната статия решихме да се заемем с вълнуващата тема за външното оборудване. И тъй като темата е достатъчно сложна и не може да бъде представена накратко и сбито, ние посвещаваме поредица от статии на темата и сега се занимаваме изключително с един -единствен термин за търсене, раницата за преходи.

Не трябва да пестите от добра раница за походи 

тестване на раница за трекинг на открито 2

Туристическите раници са най -големите раници в областта на външното оборудване и са предназначени за дълги и сериозни обиколки. Трекинг раница трябва да отговаря на много професионални критерии и докладите казват, че има много марки, които са отлични, което всъщност не улеснява решението ни. Ето защо ние се основаваме на практическите тестове, които великият професионалист по оцеляване Кай Сакман извършва за всички нас в канала си в YouTube.

Освен това потърсихме модели, които не само харесват алпинист, но са подходящи и за фотографа, свързан с истинска планинска обиколка. Предполагайки най-трудните метеорологични условия и продължителността на една експедиция, г-н Sackmann препоръчва наред с други неща трекинг раницата Mount 100+ 20 der, Марката Ташев известна само в професионалния сектор. В прикаченото видео можете да видите, че не само качеството, размерът и теглото на раницата са важни, но и правилната позиция на гърба и не на последно място правилното подреждане на багажа.

Трябва да сте добре оборудвани за дълги планински обиколки 

тест за раница за трекинг на открито 3

Focus 30 на Ташев прави професионални раници за фотографите на природата

външно оборудване за тестване на раница за преходи 5

Какво мисли г -н Кай Сакман за външното оборудване..

Ние се придържаме към споменатата професионална марка и назоваваме модела Focus 30, което е облекчение за всички планински фотографи. Всеки, който обича да носи фотоапарата си със себе си, ще се радва да има професионална раница за снимки високо в планината. Няма нищо по -хубаво от опознаването на света и увековечаването на най -красивите моменти.

В една от следващите статии бихме искали да ви предложим тест за раница за преходи и да разберете разликата между раници за жени и мъже.

Дотогава всичко най -хубаво и следете!

Разпределението на теглото върху тялото ви играе важна роля

тест за раница за преходи на открито 10

Водоустойчив и устойчив на атмосферни влияния

външно оборудване за тестване на раница за преходи 6

Така че алпинизмът може да бъде истинско забавление

външно оборудване за тестване на раница за преходи 7

и най -красивите моменти могат да бъдат увековечени

външно оборудване за тестване на раница за преходи 9

Как класифицирате багажа си е много актуално в планината

външно оборудване за тестване на раница за преходи 8

Тествайте няколко раници предварително

тест за раница за преходи на открито 11

Уверете се, че вашето оборудване е безопасно настанено 

тест за раница за преходи на открито 12

Нека ви посъветваме кой модел най -добре отговаря на вашия въпрос

тест за раница за преходи на открито 13

Правете разлика между раници за жени и мъже

външно оборудване за тестване на раница за преходи 15

Успешно катерене в планината!

тест за раница за трекинг на открито 3