Гъвкавостта и намаляването на нивото на официалност в сравнение с преди това са два важни термина, които присъстват много в сватбените тенденции 2020. Сватбените рокли илюстрират това много добре! Разнообразието се постига по три основни начина. От една страна, има все повече модели рокли, които могат да се носят в ежедневието извън сватбеното тържество. Колекции като тази на Виктория Бекъм показват тази тенденция особено добре. Също така е забележимо, че обичате да имате на разположение две сватбени рокли. Единият е облечен за официалния, а другият за неофициалната част на празника, по време на който дивите купони и танци са редът на деня. В края на краищата дизайнерите все повече разчитат на конвертируеми тоалети. В тази статия ние се фокусираме върху последния аспект!

Матилда Браун предпочита да купонясва полуформално!

Идеи за сватбени рокли тенденции за сватбени тържества

Матилда Браун дава смелата идея за сватбени рокли в две части

Браун се ожени за партньора си Скот Гудинг в миналата събота. Това беше една от най -обсъжданите новини от света на знаменитостите. Матилда е на 32 години и е дъщеря на актьора Брайън Браун и актрисата Рейчъл Уорд. Церемонията беше с ретро стил и също имаше определено селско усещане.

Формалностите бяха ограничени доколкото е възможно. Очевидно те са търсили златната среда и са я ударили, в която човек се чувства свободен, но в същото време тържественият характер е запазен. Сватбената рокля беше една от големите провокации към традицията. Не беше такова нещо в истинския смисъл на думата. По -скоро Матилда Браун имаше топ без презрамки и дълга пола. Тя даде добър пример на други булки: Модерните сватбени рокли ни дават свободата да се чувстваме комфортно и свободно.

Матилда Браун показа, че сватбената рокля може да се тълкува много свободно!

Идеи за сватбени рокли знаменитости сватби

Трансформируеми сватбени рокли от Trish Peng

Още една страхотна новина от света на сватбената рокля се разпространи бързо през последната седмица. Надарената дизайнерка от Нова Зеландия Триш Пенг представи абсолютна иновация. Тя е проектирала сватбени рокли, които могат да бъдат трансформирани. Така че можете да имате две рокли за вашето тържество, въпреки че купувате само една. От една страна, единадесетте модела са напълно бели. Другата страна, от друга страна, е светлорозова и покрита с нежна дантела. Трансформацията работи с помощта на цип. Идеята зад това? Коя булка не знае това: Не можете да избирате между две рокли, които също толкова харесвате? Сега можете да имате и двете в едно! Все пак бихте ли взели вечерна рокля с него?

Празникът и тоалетите са изцяло съобразени със съвременните тенденции!

Идеи за сватбени рокли церемония сватбен прием

Матилда Браун сияеше! Сигурно се е чувствала свободна и щастлива!

Вдъхновение за сватбени рокли Матилда Браун

Родителите на Матилда

матилда кафяви родители

Триш Пенг създаде конвертируеми сватбени рокли

Идеи за сватбена рокля луксозен сватбен прием

Ето някои от страхотните модели …

Идеи за сватбени рокли - модели с отпуснати рамене

Идеи за сватбени рокли Сватбени безплатни дамски тенденции

Едната страна е бяла, а другата – светлорозова, понякога с дантела

страхотна идея за Даман - идеи за сватбени рокли

Трансформацията работи с цип

идеи за бели рокли идеи за сватбени рокли