Всяка жена, застанала пред олтара, знае точно колко стресираща е сватбената организация и най -вече правилният избор на перфектната сватбена рокля. Но това не е достатъчно! За да бъде сватбената визия перфектна и омагьосваща, се нуждаете и от подходящи булчински обувки. Изборът на такива също би могъл да бъде труден, защото трябва да са идеално пригодени към сватбената рокля. В допълнение към оптичното адаптиране към текстила и цвета, има и удобство. Въпросът е особено важен, високи или плоски булчински обувки? Ще ви дадем няколко съвета за правилната височина на петата, за да направите избора си малко по -лесен.

изберете булчински обувки плоски булчински обувки

5 съвета за височината на десния ток

Като цяло дамските обувки на висок ток правят силуета да изглежда по-тънък и по-женствен. Но ако са неудобни, нещата могат да се объркат много! Има някои трикове, които ще ви направят по -удобни. Можете също да ги приложите към ежедневните избори на обувки, но сега те са удобни Булчински обувки приоритет.

  1. Знайте, че всеки втори инч на петата увеличава напрежението в пръста с 25%.
  2. По време на теста за обувки трябва да седнете, да обуете обувки и след това да накъсате малко. При седене дължината на стъпалото намалява с 0,5 до 1 сантиметър.
  3. Ако изберете стил с отворена пета, не забравяйте да изберете такъв с каишка. Това трябва да поддържа глезена стабилен, в противен случай кракът ще се плъзне напред и булчинските обувки ще стават все по -неудобни.
  4. Поставете избрания модел на равна повърхност (без да го носите) и следете дали върхът на пръста леко се издига нагоре. Това е признак на неудобни обувки.
  5. Разликата между височината на тока и височината на опорната точка трябва да бъде около 0,5 сантиметра, така че обувките да са удобни.

Купете булчинските обувки малко по -рано, за да можете да ги счупите у дома. Това също може да ви помогне да определите дали те наистина са удобни или не. В крайна сметка ще сте на крака през целия сватбен ден и не е особено приятно, когато булчинските обувки щипнат. Уверете се също, че подметката не се плъзга и че е подходяща за танци.

равни булчински обувки булчински кецове

Изберете плоски булчински обувки

Изборът на плоски булчински обувки също е огромен. Те са подходящи за жени, които не носят високи токчета дори в ежедневието. Тези, които изберат него, могат да очакват с нетърпение многобройните предимства и да имат избор между различни модели за всеки вкус. Напоследък маратонките станаха много популярна тенденция. Тези с фин бял връх са идеални и удобни булчински обувки, особено за булки, които искат да бъдат нетрадиционни и необичайни.

булчински обувки удобни равни булчински обувки

Заключение

При избора на булчински обувки е важно те преди всичко да са удобни и да пасват идеално на сватбената рокля по стил и цвят. Обърнете внимание на височината и стабилността на петата. Дамите, които не искат да се справят без високи токчета, но имат притеснения, могат да изберат и втори чифт булчински обувки, които са плоски. По този начин можете да преминете към плоските булчински обувки, когато краката ви се уморят.

Независимо дали ще изберете високи или равни булчински обувки, желаем ви прекрасен сватбен ден и много семейно щастие!

изберете плоски булчински обувки удобни булчински обувки

булчински модни плоски сватбени обувки удобни

   сватбени обувки модели равни сватбени обувки удобни