Тениските са неизбежна част от всеки гардероб. Тениските са едни от най -добрите ежедневни облекла. Освен обичайните обикновени тениски, има фънки тениски, с разнообразни дизайни, подходящи за различни събития. Фънки тениски са прекрасни артистични творения върху прости тениски. Мисловният процес, който влиза в създаването на тези фънки дизайни на тениски, е това, което е важно. За всички случайни събития тези фънки тениски са идеален избор.

Най-новите фънки дизайни на тениски за момчета и дами:

По -долу са споменати 9 най -добри фънки тениски със сигурност ще привлекат внимание,

1. Фънки тениска с череп:

Фънки тениски с череп

Изображението на черепа е класическа фънки тема и е обичано от много мъже. Тази ярко оранжева тениска с отпечатано изображение на бял череп също е класика. Тази фънки тениска е с кръгла яка и е изработена от добър материал.

2. Характерни фънки тениски:

Характер Фънки тениски

Една от основните дизайнерски идеи в фънки тениски за мъже е героят Махатма Ганди с неговото послание за мир в хладен син принт на тениска. Тези реални или анимационни герои са изобразени по фънки начин. Тук имате характера на Махатма Ганди.

3. Фънки тениска с лого:

Фънки тениска с лого

Някои фънки тениски също играят с логото на марка. Тук името и логото на марката Puma се променят на Coma. Тези промени в марката и логото са много популярни във фънки тениски.

4. Текстова фънки тениска:

Текстова фънки тениска

Голяма част от фънките тениски за жени имат глупави или комични формулировки. Това е обикновена сива тениска с надписи в черно. Тениската с кръгло деколте е много удобна за жените.

5. Дизайнерски фънки тениски:

Дизайнерски фънки тениски

Вземете си мъжка фънки тениска в дизайнерски стил. Тук тениската, която има два цвята, е направена с дизайна на боята. Черната боя и бялата се смесват от чаша. Изберете такива страхотни фънки тениски, за да получите коефициент на готин стил.

6. Фотография Фънки тениски:

Фотография Фънки тениски

Фотографията е друга готина тема, за да имате фънки дизайн. Тези фънки тениски за момчета имат смешните фотографски думи със снимка на камерата. Това могат да бъдат игриви, саркастични или умни формулировки.

7. Персонализирани фънки тениски:

Персонализирани фънки тениски

Един от най-добрите начини да получите фънки тениска е да я персонализирате. Тези фънки дизайни на тениски имат много характер и могат да бъдат направени според това, което ви харесва. Тук имате две тениски, които имат няколко теми, които са фънки.

8. Фънки тениски Qwerty:

Фънки тениски Qwerty

Изберете тази страхотна фънки тема за вашата тениска. Дизайнът QWERTY е изпълнен в различни стилове. Някои с отпечатана клавиатура или като тази, която прилича на дизайна на пъзела, който може да бъде написан. Изберете най -добрия си дизайн и го направете специален.

9. Фънки с тениски за животински теми:

Животински тематични фенски тениски

Фънки тениски за дами са друг раздел, в който формулировките и лозунгите отбелязват. Дори животински теми се използват главно. Тук кучето е изобразено като лекар. Изберете любимото си животно, за да получите забавна тениска.

Фънките тениски са най-добрият начин да останете хладни и елегантни. Тези тениски за мъже и жени се предлагат в различни стилове. Тези, които изберете, ще кажат много за вас. Изберете най -доброто изображение и формулировка, които харесвате, и го персонализирайте също.