Air Jordan е името на най -известния американски баскетболист Майкъл Джефри Джордан. Той е известен със своите кадри с въздушни превози, които направиха индустрията за проектиране на облекло да проектира креативни футболни герои, както и използвайки снимката на известния играч като дизайн на предното тяло. За тези луди и умиращи баскетболисти и феновете на играча Йордан тази статия би помогнала при избора на най-добрия дизайн на тениски на Йордания.

Стилни и модерни дизайни на тениски от Йордания за мъже и жени в тенденция:

Нека да разгледаме топ 9 тениски на Йордания за момче и момиче.

1. Ретро Джордан унисекс тениска:

Ретро Джордан унисекс тениска

Ретро Йордания риза е иновативна дизайнерска тениска, която се постига чрез използване на забавни анимационни герои и изображение на Йордания като централен дизайн на предната част на тениската. Цветът на тениската подобрява качеството на тениската. Тази предпочитана от млади тийнейджъри, тази тениска също придава добър положителен вид.

2. Черна обикновена тениска Jordan Air за мъже:

Черна обикновена тениска Jordan Air за мъже

Тази обикновена черна тениска с въздушно изображение на Джордан, която е изобразена по артистичен начин. Тази линейна диаграма показва анимационен образ, който вдига ръка като баскетболист, който нанася удар. Опитайте този модел върху сините или черните си дънки.

3. Jordan 3D Print T-Shirt:

Джордан тениска с 3D принт

3D проектираните тениски сега са доста популярен дизайн, който и момичетата, и момчетата обичат да имат такъв. В тази тениска на 3D дизайнер грубото изображение на играча Джордан е представено в яркото 3D изображение. Малко по-различно, но придава привлекателен вид на вашата тениска.

4. Тениска с отпечатано лице Jordan:

Джордан с тениска с отпечатано лице

Джордан, какъвто вече го познаваме, чрез невероятните му умения да играе баскетбол, които инициираха дизайнерите да портретират цялостния му образ на лицето с тениска, което определено радва последователите на баскетбола. Ще можете да персонализирате и други дизайни на Йордания за лицето на тази печатна тениска.

5. Мъжка тениска бейзбол Джордан:

Мъжка тениска бейзбол Йордания

Комбинирането на изображението на тениска на Йордания с дизайна на бейзболната тениска наистина е страхотна комбинация, която придава хладен вид. Предната и задната част на тениската са проектирани с името на играча Джордан и номера на неговия отбор.

6. Джордан опъната тениска:

Джордан опъната тениска

Този тип дизайн на тениски определено ще накара всички да осъзнаят, че само като се използва името като основна тема, дизайнът на тениска е прост и същевременно модерен. Името на играча Йордан е изписано от едната страна на ръкава, разтягаща се до другия край.

7. Тениска Jordan Jumpman:

Тениска Jordan Jumpman

Тениска Jordan Jumpman е точното име, използвано в магазините за пускане на пазара на този марков топ, който е проектиран върху обикновен плат. Ръка, която държи топка, която създава усещането, че играчите вдигат ръка, за да поставят баскетболната топка в коша.

8. Тениска на Chicago Bulls Jordan:

Тениска на Chicago Bulls Jordan

Чикаго Булс беше отборът, за който играеше Джордан и придоби своята значимост в своя отбор. Номерът е изписан на задната страна на тениската, а името му е отпечатано отпред. Този дизайн може да бъде направен и обратно.

9. Печатна тениска с дълги ръкави Йордания:

Йорданска тениска с дълги ръкави

Този дизайн на тениска с дълги ръкави е подобен на дизайна на бейзболната тениска, при който ръкавите са дълги, които падат до нивото на китката и имат щампа върху нея. Тялото е чисто с миниатюрна версия на играча Джордан в движение на Jumpman.

Тази спортна и интелигентна тениска е определено задължителен тип плат за всички мъже, предимно и за жените. Всеки дизайн е уникален, което ще накара хората да имат всички. Изборът на някой от горния списък наистина е най -добрият избор.