Скалните тениски могат да бъдат представени като цветни и ярки тениски с щампа на фин цветен фон. Някои от известните групи като Guns and roses, Rock and roll и много други признати търговски марки или имидж на певицата могат да бъдат отпечатани върху тениската. За да добиете представа за типовете рок тениски, ето 9-те най-популярни типа рок тениски.

Красив и модерен дизайн на рок тениски за мъже и дами в тенденция:

Нека да разгледаме първите 9 класически рок тениски.

1. Мъжка рок тениска Guns and Roses:

Мъжка рок тениска Guns and Roses

Guns N´Roses, известен като GNR, популярна американска група излезе с много албуми като Spaghetti Incident, Use your Illusion-I и Use your illusion II. Темата на тяхната рок група се използва при създаването на тениска с печат на рок, която мъжете обичат да я носят с чифт къси панталони или дънки.

2. Пееща рок тениска с динозавър:

Пееща рок тениска с динозавър

Когато анимационен образ, представен като пеещ с огромен микрофон, определено е привлекателен, както и фънки. Имиджът на динозавър подхожда добре на рок певец, като демонстрира лицето по -креативно и привличащо погледа.

3. Да Винчи барабанист рок тениска:

Да Винчи барабанист рок тениска

Този тип тениски е посочен като винтидж рок дизайн на тениски, който има основната тема като виртуализиран човек, свирищ на барабани. Действителният барабан на Da Vinci включва пет пръчки и барабани, свързани по време на количка с две колела и чрез механичния процес пръчките удрят барабаните.

4. Джони Кеш Дамска рок тениска:

Дамска рок тениска Johnny Cash

Johnny R Cash познава с различната си дисциплина на пеене, която включва рок енд рол пее. За да разпространят думата за неговата топлина, създавайки рокендрол песни, феновете отпечатаха рок тениска с неговото име със символ на орел.

5. Дамска рок тениска Thrasher:

Дамска рок тениска Thrasher

Thrasher е рок песен, която се смята за една от трудните композиции на песента от рок групата Evil. Темата на тяхната рок група се използва при създаването на тази дамска рок тениска с шарка с кръгла шия.

6. Извънгабаритна тениска Rolling Stone Rock:

Извънгабаритна тениска Rolling Stone Rock

Rolling Stone известна британска рок група, която е измислила много известни композиции като Sticky Fingers, Let it Bleed и много други известни рок песни. За дамите, които са луди последователки, идеята да имат подвижна ретро рок тениска с оверсайз дизайн е подходяща тениска

7. Nova Rock мъжка рок тениска:

Nova Rock мъжка рок тениска

Nova Rock е известен рок музикален фестивал, който се случва в Австрия, огромни фенове на рок музиката биха искали да посетят този фестивал. За тях тази тениска с печат на Nova Fest е най-добрият костюм. Това може да се носи както от мъже, така и от жени.

8. Kid Rock Unisex Rock тениска:

Kid Rock Unisex Rock тениска

Робърт Джеймс Ричи, известен като Kid Rock, е американски поп певец, който е издал някакъв разтърсващ албум като Devil Without A Cause, American Bad Ass. Чрез известния му рок албум хората обичат да отпечатват неговия образ Kid Rock тениска, която върви добре като ежедневна тениска.

9. Дамска рок тениска на Death Metal:

Death Metal дамска рок тениска с дантели

Death metal се счита за хеви метъл рок песен, която има тежък барабанен ефект и придава акустичен звук, който много любители на рок музиката с твърда музика обичат да чуват. За момичетата, които искат да пишат този death metal с огромен печат на череп и дантела, е един от най -добрите топ дизайни.

Стереотипът за носене на рок тениски само от любителите на рок групата трябва да бъде променен и трябва да се въведе концепцията за избора на тази тениска като ежедневно облекло от млада до средна възрастова група. Това може да се постигне чрез разпространение на тениската дизайн, като ги закупите. Тази статия определено би мотивирала хората да го правят!