Дизайнът на тениски винаги се променя, но някои от тях са останали класически както винаги. Един от тях е раираният вид. Тези прекрасни ивици в различни цветове се комбинират, за да образуват стилна тениска, която изглежда страхотно на всяка една. Ивиците са класически елемент на дизайна, който се използва за всякакви дрехи. Те правят дрехата да изглежда стилна и изискана. Единични или множество ивици се използват и върху дрехи като тениски. Изпробвайте тези прекрасни стилни тениски, които са изброени тук, и изберете най -добрата, която харесвате.

Изискана и прекрасна тениска на райета за мъже и дами в тенденция:

Нека да разгледаме топ 9 на най -добрите тениски с райета.

1. Тениски с памучни райета:

Тениски с памучни райета

Тениската с памучни райета е класическата комбинация, която е предпочитана от мнозина. Можете да получите тези тениски в различни цветови комбинации. Раираният вид може да бъде тънък или дебел. Ще получите добър комфорт и през летния сезон.

2. Тениска с много райета:

Тениска с много райета

Това е чудесен външен вид за мъжки тениски с райета, тъй като има модел с много райета. Цветовете могат да бъдат комбинация от три. Някои от тези цветове ще бъдат широки, а други тънки. Затова изберете най -добрите, които бихте искали. Материалът е добър и подходящ за редовна употреба.

3. Смела тениска с райета:

Смела тениска с райета

Ето една страхотна мъжка тениска на райета, която има смели ивици, които са широки. Можете да получите класическата комбинация от черно и бяло или червено и бяло. Това е особено чудесно за мъжете. Ще използвате за случайни дни в колежа, опитайте този върху сините си дънки.

4. Тениска на райета с райета:

Тениска с райета на рамене

Вземете готиния външен вид с тези тениски за жени на райета. Външният вид има екипажна врата, която е с бял цвят. Останалата част от тениската е раирана в черно и бяло. Дългите ръкави придават характер на тениската. Момичета, които са с висок ръст, това определено е подходящо за тях, те също ще изглеждат добре. Опитайте този върху гамашите.

5. Многоцветна тениска на райета:

Многоцветна тениска на райета

Ето една привличаща погледа тениска, която е много по-различна от обикновения вид на тениска с черно-бяло райе. Това е смело и ярко с нюанс на цветове. Всяка ивица е широка и с еднаква ширина. Сдвоете го с бели дънки за максимален стил.

6. Тениска с раирана яка:

Тениска с раирана яка

За този перфектен официален вид изберете перфектна синя и бяла тениска с райета, която има яка. Яката може да бъде в синьо или в бяло като отместване. Бутоните обикновено са бели на цвят, за да добавят контраст.

7. Тениска с ластична ивица:

Тениска с ластик на лакти

Изберете тази стилна черно -бяла тениска с раирана шийка за жени. Тази тениска в морски стил има лакът в черен цвят, който му придава допълнителен ефект. Стилът е модерен и може да се сдвоява за непринудена визия.

8. Тениска с раирани къси ръкави:

Тениска на райета с къс ръкав

Вижте тази елегантна тениска с червени и бели райета с къс ръкав за следващото си парти. Тази тениска с къс ръкав има червена лента за врата, както и края на ръкава. Контрастът допринася за очарованието на тениската.

9. Изрязана тениска на райета:

Изрязана тениска с райета

Изберете тази прекрасна изрязана тениска с червени райета, за да отидете с любимия си чифт дънки. Тези изрязани тениски са къси и обикновено над пъпа. Изпробвайте плътно прилепналите или дори хлабавите, за да видите кое ви подхожда най -добре.

Тениските с райета ви придават перфектния ежедневен, както и официален вид. Те се предлагат в цветове като черно, червено, зелено, синьо и т.н. и могат да се съчетаят с панталони или дънки. Тениските могат да имат врата на екипажа, врата на лодката или дори яка.