Мислите да вземете тениска с персонализиран принт! Да, тези дни хората се пристрастяват към манията да носят тениски с печат. Знаете ли обаче, че има няколко начина да отпечатате своя собствена тениска!

Начини за отпечатване на дизайни на тениски у дома:

Ето няколко съвета как лесно да отпечатате тениски у дома си.

1. Боядисване на тениска с копринен екран:

Живопис на копринен екран с тениска

Това е традиционен начин за печат върху тениски. Всичко, което трябва да направите, е да изградите рамка на екрана, да прехвърлите дизайна си върху плата, да смесите цветове и да продължите да печатате чрез мастило или багрило. Накрая изсушете отпечатъка на въздух и сте готови с отпечатъка.

2. Техника на ръчно рисуване за печат на тениска:

Техника на ръчно рисуване за печат на тениска

Това е друг творчески начин да отпечатате тениски. Всичко, от което се нуждаете, е изображение в ума ви, цветовете, от които се нуждаете, за предпочитане цветове на боя, и тениската, върху която сте готови да отпечатате. Сушенето на печат със сешоар би ви помогнало с красиви ефекти.

3. Вратовръзка и боядисана тениска:

Вратовръзка и боядисана тениска

Обичам да нося ярки цветни щампи! Вратовръзката и багрилото са най -добрият начин да отпечатате тениската си. Тази техника е доста проста, тъй като трябва да завържете тениската си с конци и да я потопите в цветове. Когато изсъхне, го развържете и там сте с най -желания отпечатък.

4. Тениска с отпечатан шаблон и обратен шаблон

Трафаретна и обратна шаблонирана печатна тениска

Мислете как да печатате върху тениски с тази техника! Това е най-старата версия за печат върху тениски. За целта изображенията се изрязват в хартия и се разрешава боя върху откритата част. След това обратният шаблон се прави от задната страна, като просто нарисувате изображението.

5. Избелване за печат на тениска:

Избелване за печат на тениска

Това е обратна техника на екранно рисуване. Това е сигурният отговор да отпечатам собствената си тениска. Всичко, което трябва да направите, е да премахнете багрилото от тениската с помощта на избелване, като го потопите или нанесете разтвор.

6. Аерограф и разпръскване на тениска Печат:

Печат с тениска с аерограф и пръскане

Мислете как да отпечатате собствените си ризи чрез аерограф и пръскане! Този вид печат може да се извърши с помощта на аерографи, смесени цветове и цветни спрейове, за да се даде най -добрият шедьовър, създаващ печат.

7. Щампована печатна тениска:

Щампована печатна тениска

Когато умът ви се замисли как да отпечатате върху тениски у дома, щамповането е най -лесният начин. Подобно е на занаятчийското изкуство, което сте правили в училищата, като потапяте предметите в боя или цвят и ги щамповате върху тениската.

8. Печат на тениска с гладене:

Печат на тениски с гладене

Тази техника на отпечатване на тениска се извършва с желязо върху трансфери и топлопреносители. Всичко, което трябва да направите, е да отпечатате вашето изображение чрез хартия за прехвърляне; използвайте ютия и я прехвърлете топлина върху тениската.

9. Пръскаща тениска с печат:

Пръскаща тениска с щампа

Пръскане! Мислете как да отпечатате тениски у дома с този метод! Просто използвайте четка за зъби и цвят, за да поръсите тениската, върху която искате да отпечатате. Това е един добър избор за вашата колекция нощни дрехи.

Печат върху ризи също се превърна в популярен домашен бизнес за много хора. Хората получават дизайнерски тениски, отпечатани по този начин и продават, за да изкарват прехраната си. Това също се превърна в популярен малък бизнес през лятото, за да изрази своята артистична страна. Ако планирате да закупите някои персонализирани тениски, опитайте някои онлайн уебсайтове, където ще получите повече възможности за онлайн печатни дизайни, можете да персонализирате своя собствен печат на дизайни.