Антония Нешев е създателят, който лансира концепцията за три вълчи лунни тениски. Тя използва марката тениски „The Mountain“. И оттогава става въпрос за лудост сред младежите. Някои хора започнаха да го носят за забавление, а някои искаха да изобразят характера на животното в тях.

Най-новите и най-добри тениски с вълци със снимки:

По -долу са топ 9 колекции от тениски Wolf, които могат да се считат за най -очарователните.

1. Ослепителни вълчи тениски:

Ослепителни вълчи тениски

Ето този тип тениска, придаващ ослепителен вид на вълк. В тази самотна вълча тениска вълкът получава своя блясък от светлината на луната, която е на фона му. Цветът на тениската е блестящо сив и определено би придал ослепителния вид на човека, който я е избрал.

2. Тениски с черен вълк:

Черни вълци тениски

Открийте този многоцветен вълк, релефен в тениската със смелите му очи. Тези мъжки вълчи тениски са достатъчно смели, за да изобразят смелостта на мъжете. Тази тениска с по-малък ръкав е с черен нюанс и са използвани пръски от различни цветове върху вълка, за да го опишат.

3. Постоянни вълчи тениски:

Постоянни вълчи тениски

Прилича ли на велик стоящ крал? Не точно. Това е стоящият вълк, позиращ като велик воин. Този добре поддържан, добре позиран и добре представен вълк отново е добре, изобразен на тази тениска. Носи пера, еквивалентни на меч. Тази вълча тениска не е избрана от всички, а само от дръзка личност.

4. Don Look Wolf тениски:

Don Look Wolf тениски

Ето тениската с щампа на вълка, която има смел на вид вълк, представляващ непоколебимата природа на същия. Няма съмнение, че човекът, който носи това, би искал да покаже смелата личност, скрита в него. Вълкът тук е отпечатан върху тениска с кафяв цвят.

5. Огнени вълчи тениски:

Огнени вълчи тениски

Тази тениска с червен вълк изобразява огнената природа на животното и също така придава този пламтящ поглед на този, който го носи. Вълкът е отпечатан върху тениска с кестеняв цвят, за да подчертае червеникавия вид на животното.

6. Изкуствено издълбани вълчи тениски:

Изкуствено издълбани вълчи тениски

Хората, които не искат да получат истинския естествен вид на животното, биха избрали този вид тениска, в която е изкуствено нарисувана. Цветовете, избрани да нарисуват вълка, са достатъчно смели, за да привлекат вниманието на зрителя. Следователно фонът е светло сиво.

7. Тенещи вълци на вой:

Виещ вълк тениски

Открийте тази комбинация от луна и вой на вълк. Това е най -новата тенденция в областта на модата и се е превърнала в любима на младите хора. И двата пола много обичат да носят тази тениска с вълк. Тук се използва един вид спанак зелен цвят, за да излезе с нов модерен нюанс.

8. Тениски с бял вълк:

Бели вълци тениски

Тук е вълкът, далеч от различна комбинация от цветове. Хората, които не искат да използват многоцветен вълк, избират спокойния бял вълк, отпечатан върху тениските им. Цветът на тениската е лавандулов нюанс, който е и най-популярният и модерен цвят.

9. Тениски за нощна симфония вълк:

Нощни тениски Симфония вълк

Ето пищящата нощна симфония, която се използва в повечето приключенски филми. Картината се доставя точно за изобразяване на нощния ефект. Комбинацията от планини, скали, луна и вълк определено ще ласкае този, който се вгледа в нея.

В горните текстове бихте видели думите и рамките, използвани за описание на вълка. Това е също толкова специално, когато човек носи тениска, която има вълча щампа. Никой не би отказал да избере този модерен външен вид. Така че вземете колекциите, преди да са изчерпани.