Персонализираните тениски са проектирани според собствения вкус или нужди. Човек може също да създаде тениска по поръчка, за да рекламира работата или бизнеса си. Можете да носите персонализирани тениски за всякакви срещи, конференции и др. Смята се за една от формите на маркетинг. Дори семействата могат да имат персонализирана тениска, като имат върху нея семейна снимка или изписани имената им.

Най -добрите тениски по поръчка за мъже и жени:

Вземете няколко персонализирани тениски за ежедневието си.

1. Персонализирана тениска за снимки:

Персонализирана тениска за снимки

Този вид персонализирана тениска ще бъде много популярен сред много семейства. В тази бяла тениска е прикрепена красива семейна снимка, която придава личен щрих. По този начин можете също да имате своя собствена персонализирана тениска.

2. Персонализирайте тениски за двойка:

Персонализирана тениска за двойка

Тази персонализирана тениска за двойка ще открадне сърцето на всички. Сладка тема на анимацията на Мики Мини е издръжлива тениска и на двете половини са нарисувани форми на сърце. Това показва, че сърцата им са свързани едно с друго.

3. Потребителска тениска на екипа на младоженеца:

Groom Team Тениска по поръчка

Тази тениска по поръчка е специално творение за сватба. Трябва да се носи от всеки човек, който принадлежи към екипа на Groom. На сватба винаги има състезание между екипа на младоженеца и екипа на булката и това е начин да го покажете.

4. Персонализирана тениска за музикант:

Персонализирана тениска за музикант

Тениска по поръчка за любителите на музиката. Над него също е изписан хубав лозунг, който е свързан с музиката и е залепена и китарна картина. Тази тениска с V деколте и къс ръкав с музикален лозунг прави човека омагьосващ.

5. Карикатурна печатна тениска по поръчка:

Карикатурна печатна тениска по поръчка

Това е невероятна персонализирана тениска с карикатурен печат и до нея се показва годината. 0 от 2016 е даден с въображаем дизайн. Този черен цветен принт върху жълта тениска изглежда красив и иновативен.

6. Персонализирана тениска за момче за рожден ден:

Персонализирана тениска за момче за рожден ден

Тази обичай за тениска има концепция за рожден ден. Той трябва да се носи от рожденик и показва също възрастта му. Можете също така да планирате да подарите този вид тениски като подарък за рожден ден. Той ще остане като спомен за цял живот.

7. Персонализирана тениска в стил Gangnam:

Персонализирана тениска в стил Gangnam

Това е забавен вид персонализиран дизайн на тениска с танц в стил Gangnam. Мъж позира с танцова стъпка на gangnam, която ще бъде голям хит. Този дизайн на тениска е любим сред децата и дори някои възрастни го обичат.

8. Фантастична тениска по поръчка:

Фантастична тениска по поръчка

С тази тениска е създадена изискана тениска с персонализиран дизайн. Отделен вид лице е отпечатано пред тройника, който има големи очи и голяма кръгла кутия като дизайн е поставена върху бузите. Машина като дизайн е дадена на това лице.

9. Персонализирана тениска за сватба:

Персонализирана тениска за сватба

Това са персонализирани тениски за булката и младоженеца в техния специален ден. Черното е за младоженеца, а розовото е за булката. Двойка преди или след сватбата може да носи такива тениски по време на отпускането си. Това ще създаде специално усещане.

Това, което видяхме тук, са само няколко тениски по поръчка. И това се основава на собствено творение. По този начин можете също да проектирате тениска в зависимост от собствените си нужди. Той ще подчертае вашия избор, работа и нужда. Опитайте се да закупите от няколко онлайн опции за този вид персонализирани тениски, получете добър коментар за вашия скъп.