Jonge meisjes zijn altijd onderweg en hebben geen tijd voor uitgebreide kapsels. Hoewel vlechten en knotjes constant favoriet zijn, is het erg onpraktisch om ze op drukke studentendagen te dragen. De beste oplossing? Uw sloten afknippen? Wel, ja! Maar niet zoals je je ooit had voorgesteld. Deze schattige korte kapsels voor meisjes zullen je zeker inspireren om naar de kapper te gaan, zoals nu!

Van bobs tot pixie-cuts en gelaagde crops tot buzz-cuts, er zijn talloze opties om uit te kiezen, afhankelijk van je haartype en gezichtsvorm. Als je klaar bent om de gewaagde stap te zetten, bekijk dan deze 25 nieuwste kapsels voor meisjes met kort haar, voordat de stylist “Snap snap” gaat met de schaar!

Nieuwste korte kapsels voor meisjes

25 beste korte kapsels voor meisjes die trending zijn:

Scroll naar beneden om enkele van de meest populaire kapsels voor jonge meisjes met kort haar te ontdekken.

1. Zijwaartse bobsnit:

Korte kapsels voor meisjes

Geef je lieverd een schattige make-over met dit schattige kapsel. In tegenstelling tot de gewone bobs die bij kleine blanke meisjes worden gedaan, behoudt het kapsel voor je 1-jarige de lengte van de lokken en houdt ze op nekhoogte. Het opzij vallende haar valt zachtjes op het voorhoofd van je baby, alsof het haar mooie gezichtje streelt. Wat meer? Je kunt haar haar stylen met clips of zelfs een schattige fonteinpony aan de kruin binden.

 • Voorkeur gezichtsvormen: Het beste voor mollige en dikke meisjes met ronde gezichten.
 • Beste seizoenen om te proberen: Het hele jaar door is deze stijl geschikt.
 • Ideale leeftijdsgroep: Baby en peuter Meisjes van 6 maanden tot 2 jaar.

2. Klassieke bob-trim:

Klassieke bob-trim

Als je op zoek bent naar een onderhoudsarm kapsel voor je babypop, probeer dan deze easy peasy bob trim. De klassieke korte snit is geschikt voor steil en golvend haar en is ideaal voor schoolgaande meisjes. Het knippen wordt gedaan door het haar in twee secties te verdelen en vervolgens de lokken in lagen te hakken. Voor speciale gelegenheden zoals verjaardagsfeestjes of bruiloften, kun je een paar glanzende clips toevoegen om haar er stijlvol uit te laten zien!

 • Voorkeur gezichtsvormen: Kleine ronde en ovale gezichten.
 • Beste seizoenen om te proberen: Het beste voor zomers en lente.
 • Ideale leeftijdsgroep: Meisjes van 4-6 jaar.

3. Korte jongenssnit:

Korte jongenssnit

Geef je meisje dit no-nonsense kapsel en geniet ‘s ochtends van een beetje rust. Je kunt haar praktisch “bedhoofdig” naar school sturen, omdat het bijna niet kammen of stylen vereist. De jongensachtige snit wordt gedaan door het haar in lagen te knippen en de lengte aan de voor- en achterkant aan te passen. Het is een slim kort kapsel voor meisjes met dun haar om de hoofdhuid te bedekken.

 • Voorkeur gezichtsvormen: Ronde, ovale en vierkante gezichten.
 • Beste seizoenen om te proberen: Het beste voor hete en vochtige zomers.
 • Ideale leeftijdsgroep: Kan worden gedaan bij meisjes van 3-6 jaar.

4. Basis Pixie-snit:Basis Pixie Cut

Deze korte pixie-snit voor meisjes is een rommelvrije stijl die tussen een jongenssnit en een meisjessnit in valt. Hier wordt het haar in lagen geknipt, maar wordt de lengte behouden. Als je klaar bent, kun je een veerkrachtige snit opmerken die in de lucht springt als de actieve geest van je meisje. De achterkant van het hoofd is ook goed gedaan om een ​​gladde, afgeronde rand te creëren, net als een pixie bob!

 • Voorkeur gezichtsvormen: Ovale en vierkante gezichten.
 • Beste seizoenen om te proberen: Dit korte kapsel voor meisjes is het beste voor alle weersomstandigheden.
 • Ideale leeftijdsgroep: Probeer het bij meisjes van 5-8 jaar.

5. Asymmetrische bobsnit:

Asymmetrische bobsnit

Voor iets oudere kinderen die graag experimenteren met looks, is deze asymmetrische bobsnit een must-try-kapsel. Het korte en trendy kapsel heeft een getrimde kant en een zware klep aan de andere kant. U kunt de lokken tot aan de lengte van uw neus of nek houden en diagonaal laten knippen. Het is het beste voor meisjes met steil haar en gemiddeld volume om wat plezier toe te voegen!

 • Voorkeur gezichtsvormen: Ovaal, Vierkant en diamant.
 • Beste seizoenen om te proberen: Heerlijk voor zomer en lente.
 • Ideale leeftijdsgroep: Geschikt voor meisjes van 8 tot 15 jaar.

6. Getextureerde Pixie Cut:

Korte kapsels voor meisjes 6

Deze ultrachique pixiesnit kan elk jong meisje een flatterende uitstraling geven. De opzij vallende stijl is gedaan in lagen om volume aan de kruin toe te voegen en het er veerkrachtig uit te laten zien. De nek is voorzien van een ondersnit om het voorste gedeelte te accentueren. Je kunt kiezen voor een volledig korte of zelfs een buzz-cut, afhankelijk van je keuze. Je kunt een vleugje glamour toevoegen door kleine stenen spelden of een statement-clip in te voegen voor speciale gelegenheden.

 • Voorkeur gezichtsvormen: Diamant, langwerpige en ovale gezichten.
 • Beste seizoenen om te proberen: Verwelkom de zomer met deze snit.
 • Ideale leeftijdsgroep: Het beste voor tieners en meisjes van begin 20.

7. Rommelige Pixie Cut:

Korte kapsels voor meisjes

De shaggy trendy is nog steeds in zwang en zal lang blijven bestaan! De onregelmatige, rommelige look weerspiegelt perfect de rebelse houding van de jongere generatie. De achterkant van het hoofd is zeer kort gesneden, bijna tot een jongensachtige lengte. Het voorhaar is onregelmatig geknipt om een ​​hoog-laag patroon te creëren dat op je gezicht valt. Probeer dit voor je volgende schooluitje en maak je klaar om de hype te creëren!

 • Voorkeur gezichtsvormen: Diamant, ovaal en lang gezicht.
 • Beste seizoenen om te proberen: Geschikt voor de warmere maanden van het jaar.
 • Ideale leeftijdsgroep: Meisjes ouder dan 18 jaar kunnen deze trend proberen.

8. UndercutPixie met neonkleur:

UndercutPixie met neonkleur

Bekijk dit gekke kapsel dat maar weinigen durven te pronken! De korte pixie heeft een androgyne stijl met de ondersnit aan de zijkanten. Het is de gedurfde haarkleurkeuze die je onderscheidt van de rest van de massa! Het platina gebleekte haar is geverfd met een helder violet om die neon-vibes naar voren te brengen. Dus jonge meiden! Klaar voor het?

 • Voorkeur gezichtsvormen: Diamant, ovaal en langwerpig gezicht.
 • Beste seizoenen om te proberen: Beste besneeuwde winters en saai weer.
 • Ideale leeftijdsgroep: Meisjes van 18-25 jaar kunnen deze snit proberen.

9. Lang bob-kapsel:

Korte kapsels voor meisjes

Dit slanke, lange bobkapsel kan je meisje er mooier uit laten zien dan ooit! Deze stijl is relatief eenvoudig te bereiken, omdat er geen lagen of andere technieken bij komen kijken. Je moet de uiteinden vormgeven nadat je de gewenste lengte hebt gekozen en een pony aan de voorkant maken. Afhankelijk van de gelegenheid kun je verschillende kapsels proberen, zoals kleine vlechten om er uitzonderlijk mooi uit te zien!

 • Voorkeur gezichtsvormen: Ovaal en diamanten gezicht.
 • Beste seizoenen om te proberen: zomer en lente om het kort en krachtig te houden.
 • Ideale leeftijdsgroep: Meisjes van 8-12 jaar.

10. Golvende bobsnit:

Golvende bob snit

Als je dacht dat bobsnitten exclusief zijn voor steil of zijdeachtig haar, dan heb je het mis! Kijk eens naar deze vintage-geïnspireerde gekrulde bob, met weelderige krullen, in korte lengte geknipt. Ga gewoon met een zijwand en knip de sloten op een geschikte lengte. Meisjes met steil haar kunnen dit ook proberen, door een krultang te gebruiken en die perfecte strandgolven te creëren!

 • Voorkeur gezichtsvormen: Ovaal, hart en diamanten gezichten.
 • Beste seizoenen om te proberen: Reserveer het voor herfst en winter.
 • Ideale leeftijdsgroep: Ga voor deze snit als je tussen de 16-25 jaar bent.

11. Lange Pixie Cut met zijkrullen:

Lange pixie-snit met zijkrullen

Toon je brutaliteit met deze ultramoderne korte pixiesnit. Het edgy kapsel wordt naar een hoger niveau getild met de aquamarijnblauwe kleurstof op het blonde haar. De wortels zijn bijgewerkt met zwart voor een schaduwlook en om de illusie van volume te creëren. Houd de punten vlijmscherp en draai het haar opzij. Krul ze op en laat die lokken dansen op je mooie gezicht!

 • Voorkeur gezichtsvormen: Hart, langwerpig en diamanten gezichten.
 • Beste seizoenen om te proberen: Wacht op besneeuwde winters om met deze stijl te pronken.
 • Ideale leeftijdsgroep: Meisjes van 20-25 jaar kunnen experimenteren met deze look.

12. Kort hipster-kapsel:

Korte kapsels voor meisjes

Laat je jongensachtige kant zien met dit hipster-geïnspireerde kapsel. Het modieuze model heeft een verhoogde laag aan de voorkant en een ondersnit aan de zijkanten. Om het echt millennial te maken, zijn de highlights uitgevoerd in neonviolet, dat reflecteert onder het licht. Om deze trend te rocken, draag je een leren jack en je motorkleding togova-va-voom! Je kunt dit zelfs uitbreiden naar de mohawk-stijl door de lengte te vergroten tot een paar centimeters.

 • Voorkeur gezichtsvormen: Vierkant en langwerpig.
 • Beste seizoenen om te proberen: Je kunt er in alle weersomstandigheden mee sporten, want het is erg kort.
 • Ideale leeftijdsgroep: Probeer dit als u tussen de 20-23 jaar oud bent.

13. Krullend bob-kapsel:

Korte kapsels voor meisjes

Haal je weerbarstige zelf naar buiten met deze super gekrulde korte bob. In tegenstelling tot de gewone bobs, kun je met dit kapsel spelen met je krullen en een gestructureerd effect op het gezicht creëren. Door de zijflip te kiezen, kun je het gemakkelijk stylen zonder dat je te maken krijgt met de borstelige aard van je haar. Gebruik een kruldefiniërende gel om je lokken glad te strijken en ga voor een buzz-cut aan de zijkanten en nek.

 • Voorkeur gezichtsvormen: Ovaal, Langwerpig.
 • Beste seizoenen om te proberen: Herfst en lente.
 • Ideale leeftijdsgroep: Past bij meisjes in hun late tienerjaren.

14. Gelaagde korte bob met binnenwaartse krullen:

Gelaagde korte bob met naar binnen gerichte krullen

Krijg de retro-heldin-look met deze modieuze krullende bob. De omgeslagen krullen zijn in lagen gesneden om textuur aan je manen toe te voegen en het er volumineus uit te laten zien. Meisjes met dun en sluik haar kunnen dit idee proberen. Ook het toevoegen van lichtgekleurde highlights op je lokken zorgt voor een modieuze uitstraling en laat je eruitzien als een diva! Probeer dit in het volgende feestseizoen om tonnen complimenten te verdienen zonder veel tijd te besteden.

 • Voorkeur gezichtsvormen: Diamant, Hart Gezichten.
 • Beste seizoenen om te proberen: Zomers en lente.
 • Ideale leeftijdsgroep: Het beste voor meisjes onder de 25 jaar.

15. Pixie Cut met geschoren kant:

Korte kapsels voor meisjes

Dit op punkcultuur geïnspireerde korte kapsel is voor meisjes die een beetje zoet en een beetje pittig zijn! Van de ene kant zie je een meisjesachtige pixiesnit, met lagen haar die op je gezicht vallen. Draai je gezicht om een ​​contrasterende ondersnit te onthullen, die je bewonderaars in een staat van shock achterlaat. Houd je kledingkeuze ter zake door de roadster- of hippie-look te dragen.

 • Voorkeur gezichtsvormen: Ovaal, ruit- en hartvormen.
 • Beste seizoenen om te proberen: Warme maanden van het jaar om koel en comfortabel te blijven.
 • Ideale leeftijdsgroep: Meisjes tussen 18-25 jaar.

16. Jongenssnit met textuur aan de voorkant:

Jongenssnit met textuur aan de voorkant

Krijg het comfort van een jongenssnit met de stijl van een trekje aan de voorkant in dit edgy kapsel. Deze look is ideaal voor meisjes die doorzetters zijn en altijd haast hebben. Je kunt gaan voor een gebleekte blonde look om de fashionista in jou naar boven te halen. Laat het voorhaar gewoon lang en blaas het op met behulp van warmte, terwijl het achterhaar kort en zoet blijft.

 • Voorkeur gezichtsvormen: Ovale en diamanten gezichten.
 • Beste seizoenen om te proberen: Het hele jaar door.
 • Ideale leeftijdsgroep: Meisjes van 16-20 jaar.

17. Rode schokkerige bobsnit:

Korte kapsels voor meisjes

De schokkerige bob is een kapsel dat je echt moet proberen als je heel steil haar hebt. De uiteinden zijn in ongelijke lagen gehakt om een ​​scheermes-uiterlijk te geven. De scherpe, maar gedefinieerde uiteinden geven je gezicht een futuristische look en zetten je in de schijnwerpers. Als je net dat stapje verder wilt gaan, kies dan een dieprode of kastanjebruine tint om de bovenste laag te kleuren.

 • Voorkeur gezichtsvormen: Hart en diamanten gezichten.
 • Beste seizoenen om te proberen: Dof weer zoals moesson of herfst.
 • Ideale leeftijdsgroep: Jonge vrouwen tussen 20-25 jaar.

18. Punk Pixie Cut met blonde highlights:

Punk Pixie Cut met blonde highlights

Deze punk pixie-snit is voor gedurfde en onstuimige meisjes, die niet bang zijn voor de wereld! Het excentrieke kapsel ligt ergens tussen extreem en mainstream. Het is ideaal voor studerende meisjes om er street-smart uit te zien, zowel van binnen als van buiten! De onregelmatige snit heeft een ongelijke snit aan de voorkant en stekelige randen aan de achterkant. Door goudblonde highlights toe te voegen, wordt deze stijl naar een hoger niveau getild!

 • Voorkeur gezichtsvormen: Ovale en diamanten gezichten.
 • Beste seizoenen om te proberen: Werkt best goed in de zomer.
 • Ideale leeftijdsgroep: Jonge vrouwen en meisjes tussen 20-25 jaar.

19. Halfgeschoren blonde Pixie:

Half geschoren blonde Pixie

Dit is een andere versie van de geschoren pixie-snit, maar in plaats van de buzz-cut, kun je voor een undercut gaan om wat lengte van het haar te behouden. De lange ene kant wordt goed aangevuld met de geschoren look aan de andere kant. Je kunt ervoor kiezen om de omgedraaide kant te accentueren met honingblond en de rest in de donkerbruine kleur te houden.

 • Voorkeur gezichtsvormen: Ovaal, hart en diamanten gezichten.
 • Beste seizoenen om te proberen: Geschikt voor alle seizoenen.
 • Ideale leeftijdsgroep: Meisjes tussen 18-25 jaar.

20. Sneeuwwitje gelaagde Pixie Cut:

Korte kapsels voor meisjes

Geef jezelf een glamoureuze make-over met deze glanzende gelaagde pixiesnit. De door beroemdheden geïnspireerde trend zorgt voor golven in de straatmode. Laat je haar gewoon op een behoorlijke lengte groeien en krijg een pixie van gemiddelde lengte. Leg de randen aan de voorkant op een ongelijke manier. Het sneeuwwitte haar past heel goed bij edgy avondjurken om eruit te zien als een wandelende, pratende pixie!

 • Voorkeur gezichtsvormen: Ovaal, hart en diamanten gezichten.
 • Beste seizoenen om te proberen: Herfst en winter.
 • Ideale leeftijdsgroep: Geschikt voor meisjes tussen 20-25 jaar.

21. Krullend asymmetrisch bob:

Krullend asymmetrische bob

Heb je krullend haar? Weet je niet zeker welke snit je moet gebruiken? Probeer dan dit gemakkelijke kapsel dat niet teveel afwijkt van je natuurlijke textuur. De gekrulde lokken zijn asymmetrisch gesneden om de manen er meer “gehoekt” uit te laten zien. Op deze manier wordt het gemakkelijk om de weerbarstigheid van je haar te beheren. Deze stijl past heel goed bij boyfriend-shirts, jacks en crop-tops!

 • Voorkeur gezichtsvormen: Hart en diamanten gezichten.
 • Beste seizoenen om te proberen: Alle seizoenen van het jaar.
 • Ideale leeftijdsgroep: Beste voor meisjes tussen 18-25 jaar.

22. Blunt Bob Cut voor krullend haar:

Stompe bob voor krullend haar

Bekijk dit kapsel voor natuurlijk dik en krullend haar. Het aantrekkelijke kapsel is speciaal gemaakt voor meisjes die het moeilijk hebben om de zwaarte van hun manen te beheersen. De lokken zijn aan de uiteinden netjes op een gelijkmatige manier gehakt en de uiteinden zijn stomp gelaten. Het eindresultaat ziet er dus uit als een nette klodder op je hoofd. Gebruik een stylinggel om het kroezen onder controle te houden en de gewenste vorm te bereiken.

 • Voorkeur gezichtsvormen: Hart, ovale en diamanten gezichten.
 • Beste seizoenen om te proberen: Zomers of vochtig weer.
 • Ideale leeftijdsgroep: Goed om te gaan met meisjes tussen 16-25 jaar.

23. Helderrode korte Pixie:

Korte kapsels voor meisjes

Als je het leuk vindt om je haar te kleuren, probeer dan de volgende keer deze rode tint! Het korte kapsel heeft een nette jongenssnit aan de achterkant en platte, ongelijke lagen aan de voorkant. Het werkt uitzonderlijk goed voor degenen die natuurlijke golven hebben en een slank kapsel willen uitproberen. Om de schittering van het rode pigment van je kleurstof te voorkomen, probeer het in saaie klimaten zoals moesson en herfst.

 • Voorkeur gezichtsvormen: Ovale en diamanten gezichten.
 • Beste seizoenen om te proberen: Herfst en winter.
 • Ideale leeftijdsgroep: Beste voor meisjes tussen 20-25 jaar.

24. De schuine Pixie voor platinablonden:

Korte kapsels voor meisjes

De piekerige lagen van deze schuine pixie zien er o zo millennialvriendelijk uit! De nek wordt gladgestreken door de lokken net boven het oor bij te knippen. Het voorste schuine deel voelt gelift aan om de illusie van dikkere manen te geven. Je kunt deze bedhead-look rocken door gewoon met je vingers door de lokken te gaan en een stylingcrème te gebruiken om je haar voor te bereiden op speciale evenementen zoals een feest in de pubs!

 • Voorkeur gezichtsvormen: Ovaal, hart en diamanten gezichten.
 • Beste seizoenen om te proberen: Geschikt voor alle seizoenen van het jaar.
 • Ideale leeftijdsgroep: Deze stijl is geschikt voor meisjes tussen 15-25 jaar.

25. Korte stekelige Pixie met ondersnijding:

Korte kapsels voor meisjes

Als je een gedurfd fashionstatement wilt maken, dan is dit stekelige kapsel waar je voor moet gaan! Het korte, maar verfijnde kapsel is ideaal voor vrouwen met een androgyne dressingsmaak. De zijkanten zijn geschoren en naarmate je hoger komt, wordt de lengte steeds langer. Aan de voorkant zijn meerdere stekelige lagen gesneden, met de uiteinden gemarkeerd in goudblond.

 • Voorkeur gezichtsvormen: Hart, Driehoek, Rechthoek en kleine gezichten.
 • Beste seizoenen om te proberen: Beste in zomers en lente.
 • Ideale leeftijdsgroep: Goed te combineren voor meisjes tussen 20-25 jaar.

Aanvullende tips om korte kapsels te behouden:

Alleen omdat je je haar kort knipt, wil nog niet zeggen dat je er niet om geeft! Kort haar heeft wel wat onderhoud nodig om het gezond en levendig te houden. Hier zijn enkele tips van experts die u kunt volgen om pronkende manen te krijgen:

 1. Was je haar minstens twee tot drie keer per week met een milde reiniger en volg het op met een goede conditioner.
 2. Gebruik niet te veel stylingproducten, omdat deze de structuur van je haar kunnen beschadigen.
 3. Kam of borstel je haar niet te vaak. Dit kan leiden tot kroezen en droge punten.
 4. Als je vliegjes hebt die je moeilijk te temmen hebt, gebruik dan een klein beetje serum op nat haar en borstel zoals gewoonlijk.
 5. Gebruik voor speciale gelegenheden textuur- en fixatieproducten om je kapsel in model te houden.
 6. Blijf elke drie tot vier weken een haarknipbeurt krijgen om de droge en dode punten te verwijderen.

Dus, hoe vond je onze collectie korte kapsels voor meisjes? Hou van hen? Ga je gang en geef je kleine meid of jezelf een stijlmake-over. Korte kapsels zijn gemakkelijk te onderhouden en praktisch voor drukke ochtenden. Je kunt gewoon je haar borstelen en naar je school, universiteit of kantoor gaan en je swag met gemak laten zien! Van welk kapsel hield je het meest? Laat het ons weten in de comments!

Veelgestelde vragen en antwoorden:

Q1. Ik vind het heerlijk om mijn haar te kleuren. Wat is de beste kleur om te proberen voor kort haar??

antw: Het hangt allemaal af van je huidskleur en het type haar. Als je een tarwe- of bruine huidskleur hebt, ga dan om te beginnen voor bruine highlights. Voor iets gewaagdere opties kunt u blauwe of rode tinten proberen. Voor lichte huidtinten zien platinablond, karamelbruin enz. er geweldig uit. Experimenteer met verschillende technieken zoals lowlights, zwaaien of ombre om verschillende looks te creëren.

Q2. Hoe weet ik welk kort kapsel bij mij past??

antw: Om dit te weten, praat met een haarstylist over uw vereisten. Als het een snit is die slechts enkele centimeters korter is dan uw huidige haarlengte, dan kunt u heel goed doorgaan met het plan. Gebruik voor drastisch korte coupes van heel lang haar smartphone-apps die u een visueel beeld kunnen geven van hoe u eruit zou kunnen zien met de snit. Afhankelijk daarvan kun je een oproep beantwoorden.

Q3. Is het mogelijk om uit een kort kapsel te groeien??

antw: Ja! Maar het proces kan lang duren en er zijn enkele bad hair days bij betrokken! Vooral als je een ondersnit of pixie hebt die veel te kort is, kan het nieuw gegroeide haar de bestaande vorm verpesten. Als lang haar echter uw droom is, hoeft u zich geen zorgen te maken over dit tijdelijke probleem. Investeer voorlopig in wat clips of hairextensions als je wat feestjes moet bijwonen!