Тъмните кръгове се образуват поради различни причини, като увреждане, причинено от слънцето, всякакви алергии, безсъние и дори бременност. Има много естествени начини за излекуване на тези тъмни кръгове. Използването на витамин К за тъмни кръгове се счита за най -доброто от всички лечения. Те подобряват кръвообращението в областта около очите и също така намаляват причината за възпалението.

Как да използвате витамин К за тъмни кръгове под очите

Как да използвате витамин К за тъмни кръгове:

Ето някои от най -добрите методи и лечение за лечение на тъмни кръгове с използването на витамин К,

1. Капсули витамин К за тъмни кръгове:

Капсули от витамин К за тъмни кръгове

Добавките с капсули витамин К имат отлични антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Преди да започнете лечението на тези капсули с витамин К за тъмни кръгове, винаги трябва да се консултирате с Вашия лекар. Предлагат се под формата на капсули и таблетки. И дозата може да се приема според предписанието на лекаря. Витамин К за тъмни кръгове под очите, като добавки ни помагат при коагулацията на кръвта, а също и за правилното кръвообращение. Следователно, той ефективно действа за тъмните кръгове под очите ви.

2. Витамин К на гел за тъмни кръгове:

Гел на базата на витамин К за тъмни кръгове

Витамин К под всякаква форма, действа толкова добре, за да се бори с тъмните кръгове под очите. На пазара има и много кремове на основата на гел, които имат основната съставка като витамин К. Можете да използвате един от тях. Указанията за използването на тези гелове ще бъдат дадени в описанието на продукта, което може да варира от един продукт до друг, в зависимост от съдържанието, добавено в него. Като универсално правило този витамин К гел за тъмни кръгове или дори кремове трябва да се прилага преди лягане и трябва да се остави за една нощ върху кожата за най -добри резултати.

3. Крем със съдържание на витамин К за тъмни кръгове:

Съдържащ витамин К крем за тъмни кръгове

Козметичната платформа е разработила стотици кремове и серуми, които съдържат витамин К, за лечение на тъмните кръгове. Антиоксидантите, присъстващи в тези кремове, помагат за възстановяване на увредената кожа и също така подобряват лошата циркулация на кръвта около очите. Продуктите на основата на крем са подбрани предимно от лица със суха кожа. След като почистите лицето си, можете да нанесете един от най -добрите кремове с витамин К за тъмни кръгове с върховете на пръстите си около очите. И можете да направите лек поглаждащ масаж за около 10 до 15 минути. Този процес е идеален преди лягане.

4. Масло, съдържащо витамин К за тъмни кръгове:

Масло, съдържащо витамин К за тъмни кръгове

Това е и друг начин за избор, за лечение на тъмните кръгове, които се образуват под очите. Вместо да отидат за гел или крем с витамин К за тъмни кръгове под очите, хората с изключително сух тип кожа с чувствителност биха избрали широко тази процедура с масло от витамин К за тъмни кръгове. Без вредни химикали, тези органични масла могат да се използват по всяко време на деня. Просто вземете няколко капки масло от витамин К на върха на пръстите си и поставете леки удари около зоната, покриваща очите. Правете масажа за около 15 минути. След това оставете маслото да проникне в кожата за още 10 минути, след което можете да го отмиете с топла вода.

5. Домашни опаковки с витамин К за тъмни кръгове:

Домашни опаковки с витамин К за тъмни кръгове

Сега можете също да направите свои собствени домашно приготвени опаковки за лечение на тъмните кръгове. Използвайте капсулите с витамин К като основна съставка във всички опаковки. Пробийте капсулите и извадете гела. Запазете този витамин К за гел за кръгове под очите, за да направите много лесни домашно приготвени опаковки с различни съставки. Ще трябва да изберете съставки, които са лесно достъпни, но с високо съдържание на витамин К. Някои от тях са моркови, краставици, бадемово масло и др..

За пакет от моркови можете да смесите гел витамин К с кашата от моркови. Поставете това като опаковка около очите си. Оставете, докато изсъхне и след това изплакнете.

За пакет от краставици можете да поставите този гел в сока от краставици. Направете този течен масаж върху тъмните си кръгове. Извършете това кръгово действие за около 15 минути. Оставете го за една нощ и изчакайте на следващата сутрин.

Като такъв можете да смесвате гел с витамин К във всички домашно приготвени опаковки, според съставките, които много ви подхождат или иначе можете да използвате наличните гелове и кремове дори. Всичко работи най -добре за тъмните кръгове.