Можете ли да премахнете тъмния кръг само за 5 дни? Знам, мислиш, че как е възможно? Не се притеснявай! Тази статия ще ви помогне да знаете как да премахнете тъмните кръгове за 5 дни. Тъмно оцветяване на кожата под окото се разпознава най -вече като тъмни кръгове. За всеки тъмните кръгове са много дразнещи, защото развалят добрия ви вид. Тъмните кръгове, сенките за очи и торбичките под очите могат да изглеждат уморени, както и уморени.

Как да премахнете тъмните кръгове за 5 дни

Има много причини за появата на тъмни кръгове като стареене, наследственост, суха кожа, липса на сън, нездравословна диета, суха кожа, стареене, продължителен плач, дълги часове работа пред компютър и физически стрес. Има много домашни средства, които са полезни за премахване на тъмните кръгове за няколко дни.

Как да премахнете тъмните кръгове за 5 дни:

Ето простите методи за лесно премахване на тъмните кръгове за 5 дни.

1. Здравословна диета за премахване на тъмните кръгове за 5 дни:

Добре балансираната и здравословна диета играе важна роля за премахване на тъмните кръгове за 5 дни. Така че, включете салати, зеленчуци, пресни плодове, млечни продукти, боб, непреработено мляко, кисело мляко, кълнове и леща.

2. Тонер за премахване на тъмните кръгове за 5 дни:

Тонер за премахване на тъмните кръгове за 5 дни

Направете смес, като смесите 1 супена лъжица гел или сок от алое вера в 1 супена лъжица сок от краставица. Нанесете това около очите си. Можете също да комбинирате чаена лъжичка сок от аспержи или черен чай. Охладете го за 20 минути, натопете памучна топка в сока и меко избършете около очите. Оставете да изсъхне, преди да нанесете крем, грим или серуми.

3. Достатъчен сън за премахване на тъмните кръгове за 5 дни:

Достатъчен сън за премахване на тъмните кръгове за 5 дни

Опитайте се да заспите поне 8 часа всяка нощ. Този метод е много полезен за премахване на тъмните пръстени заедно с торбичките за очи. Кръвта отива в области, където кожата е по -тънка поради липса на сън или почивка и се появяват тъмни кръгове.

4. Бадемово масло за премахване на тъмните кръгове за 5 дни:

Бадемово масло за премахване на тъмните кръгове за 5 дни

Намазвайте бадемовото масло около очите си всеки ден преди лягане. Оставете за цяла нощ върху кожата и изплакнете сутрин. Полезно е да изсветлите цвета на тъмните кръгове. Това е най -доброто домашно лекарство от бадемово масло за тъмни кръгове.

5. Розова вода за премахване на тъмните кръгове за 5 дни:

Розова вода за премахване на тъмните кръгове за 5 дни

Розовата вода включва свойства за грижа за кожата като охлаждащи свойства, които помагат за възстановяване на кожата под очите ви. Затова натопете малко памук в розовата вода и нанесете върху затворените клепачи. Оставете го за 15 минути. Правете това редовно, за да намалите тъмните кръгове.

6. Пиене на вода за премахване на тъмните кръгове за 5 дни:

Пиене на вода за премахване на тъмните кръгове за 5 дни

Хидратирайте кожата си, като пиете вода, за да предотвратите издигането на тъмни кръгове под очите. Затова пийте не по -малко от 12 до 14 чаши чиста питейна вода всеки ден, за да поддържате очите си свежи, както и да намалите тъмните кръгове. Също така намалете консумацията на солени храни, тъй като това може да доведе до дехидратация на тялото.

7. Студени компреси за премахване на тъмните кръгове за 5 дни:

Студени компреси за премахване на тъмните кръгове за 5 дни

Поставете няколко пакетчета чай в хладилника и след известно време го извадете. Поставете го върху очите си около 15 минути. Много е полезно да се намалят тъмните кръгове, както и да се ободри кожата. Това е така, защото притежава охлаждащи свойства плюс кофеин, който поддържа стягането на порите.

8. Сладолед за премахване на тъмните кръгове за 5 дни:

Сладолед за премахване на тъмните кръгове за 5 дни

Нанесете малко купчина хладен сладолед, лежащ върху преувеличената зона, и го оставете за кратък период от време. След това го почистете с вода. Полезно е да се намали резултатът от тъмните кръгове поради неговите охлаждащи свойства.

9. Лимонов сок за премахване на тъмните кръгове за 5 дни:

Лимонов сок за премахване на тъмните кръгове за 5 дни

Лимоновият сок включва избелващи свойства и витамин С. Намажете този сок под очите си през памучни топки и го оставете там за половин час. Скоро след това избършете с влажна кърпа. Правете отново 2 до 3 пъти на ден в продължение на малки дни, за да забележите намаляване на цвета на кожата под очите си.

Премахнете тъмните кръгове за 5 дни