Coorg Tourism heeft veel mooie, groene en natuurlijke plekken te bieden voor al haar bezoekers. Het heeft een vredig en kalmerend effect en staat bekend om zijn buitengewone schoonheid, klimaat en landschappen. Er zijn hier nogal wat plaatsen die u kunt bezoeken en voor het geval u hoopt op vakantie te gaan, deze plek naar een plek die ver weg is van de drukte van het stadsleven, Coorg is uw ultieme bestemming, hier veel geweldige toeristen plaatsen in Coorg om te bezoeken.

Mooie toeristische plaatsen in Coorg om te bezoeken:

Hier bieden we de lijst met de beste en mooiste toeristische plaatsen in Coorg om te bezoeken die een geweldige en geweldige tijd geven tijdens je entertainmentreis.

1. Abbi-watervallen:

coorg-toeristische-plaatsen

Het is een van de meest populaire toeristische plaatsen in Coorg. De Abbi of Abbey Falls zijn de meest erkende en beste watervallen van Coors. Ze zijn ongeveer 70 voet lang en zijn inderdaad erg verbluffend en geweldig om naar te kijken. De beste tijd om deze plaats te bezoeken is tussen de maanden juli en augustus, aangezien de moesson dan het weer domineert. U kunt hier ook terecht voor een korte picknick of excursie, want het klimaat is hier altijd aangenaam en romantisch.

2. Gaddig:

gaddige_coorg-toeristische-plaatsen

Gaddige is een van de beroemde toeristische bestemmingen om te bezoeken in coorg met prachtige landschappen. Gaddige is het beroemde historische monument van Coorgs. Het werd gebouwd in de achttiende eeuw in de Mohammadiaanse stijl. De architectuur is briljant en het beste van deze plek is dat het zelfs na honderden jaren goed is onderhouden en bewaard. Een bezoek aan deze plek zou je zeker moeten helpen meer te weten te komen over de geschiedenis van Gaddige.

3. Cauvery Nisargadhama:

cauvery-nisargadhama_coorg-toeristische-plaatsen

Nisargadhama is een van de mooiste en meest groene bossen die je ooit in Coorg zult zien. De dikke bamboe-, sandelhout- en teakbomen zien er betoverend en geweldig uit. De huisjes aan de rivier en olifantenritten zijn hier de topattracties. U kunt echter ook het kinderpark, het hertenkamp en andere resorts bezoeken voor verkenningsdoeleinden. Coorg heeft veel toeristische plekken om te bezoeken, waar cauvery nisrgadhama een van de meest opwindende plaatsen is.

4. Talacauvery en Bhagamandala:

talacauvery-en-bhagamandala_coorg-toeristische-plaatsen

Talacauvery en Bhagamandala zijn beroemde pelgrimsoorden van Coorg en zijn inderdaad een natuurlijke schoonheid. Het is de geboorteplaats van de beroemde Cauvery-rivier en heeft hier elk veel bezoekers. Als u naar deze site komt, krijgt u zeker een gevoel van vrede en rust.

5. Bylakuppe:

doorlakuppe_coorg-toeristische-plaatsen

Bylakuppe staat bekend om zijn beroemde kloosters, vooral Namdroling. Deze plek is zo goed ingericht en goed ingeburgerd dat je zeker vol ontzag zult zijn. De gouden beelden van Boeddha weerspiegelen de cultuur en het rijke erfgoed van het Tibetaanse volk. De meeste toeristen accepteerden dat dit een van de meest rustige bestemmingen in Coorg is om te bezoeken.

6. Dubare Reserve Bos en Reservekamp:

dubare-reserve-bos-en-reserve-camp_coorg-toeristische-plaatsen

Dubare Reserve Forest and Reserve Camp ligt op ongeveer 15 kilometer afstand van Kushalnagar en heeft een geweldig trainingskamp voor olifanten. Je kunt ook een ritje maken op deze prachtige wezens en genieten van de pracht en natuurlijke schoonheid die Coorg biedt.

7. Omkareshwara-tempel:

omkareshwara-temple_coorg-toeristische-plaatsen

De Omkareshwara-tempel van Coorg staat als een weerspiegeling van de cultuur, gebruiken en tradities van de hindoe-religie. Het werd opgericht in het jaar 1820 in de Mohammadiaanse architectuur. Het heeft een centrale koepel en vier hoeken die elk een torentje hebben. Er is ook een Linga gevonden bij de ingang van deze tempel. De geschiedenis van deze tempel is bekend en heeft nogal wat mensen die deze plaats elk jaar bezoeken?.

8. Raja’s stoel:

rajas-seat_coorg-toeristische-plaatsen

Raja’s Seat bevindt zich in Madikeri, in de buurt van Coorg. Dit is de plek waar de koningen met hun consorten zouden komen om te genieten van de schoonheid van de zonsondergang. Het is een van de beste locaties in heel Zuid-India en wordt aanbevolen door reizigers die deze plek absoluut exotisch en prachtig vonden. Het is een van de beroemde Coorg-plaatsen om te bezoeken.

9. Tadiyandamol:

thadiyandamol_coorg-toeristische-plaatsen

Je Coorg-ervaring zou onvolledig zijn als je de exotische locatie van Thadiyandamol niet bezoekt. De beste manier om deze plek af te speuren is door een trektocht te maken waarbij je de prachtige bezienswaardigheden en de prachtige uitzichten die deze plek biedt kunt zien. De olifantenritten hier zijn het beste voor kinderen.

10. Mallalli-watervallen:

mallalli-falls_coorg-toeristische-plaatsen

Dit is het punt waar de Kumaradhara-rivier een steile duik neemt. De Mallalli Falls is een hoge waterval die meer dan 60 meter naar beneden afdaalt. Het water dat naar beneden dringt en tegen rotsen en keien slaat, zorgt voor een opwindend zicht. Het geluid van het stromende water verjongt je geest. Het is een geweldige toeristische plek in Coorg om naar het orkest van water te luisteren en te ontspannen.

11. Barapole-rivier:

barapole-river_coorg-toeristische-plaatsen

De belangrijkste attractie van de plaats zijn de raftingactiviteiten. De wildwaterervaring in de Barapole-rivier is een van de mooiste van het land. De rivier is pittoresk en een schat aan landschappelijke geneugten. De rivier is aan weerszijden omgeven door bossen. Het natuurlijke waterlichaam biedt onderdak aan een scala aan watersporten. Barapole-rivier in een van de meest avontuurlijke toeristische plaatsen om te bezoeken in Coorg die een prachtig en vredig ti . kan geven

12. Pushpagiri-trektocht:

pushpagiri-trek_coorg-toeristische-plaatsen

De Pushpagiri-heuvelketen heeft een aantal wandelpaden. Het staat bekend om de schilderachtige geneugten die het trekkers biedt. Het klimaat is hier het hele jaar door sereen, waardoor het geschikt is voor trekkers. De hele regio is bedekt met dichte bossen. De duur van tochten is over het algemeen 3 tot 4 uur. De meeste trekkers komen hier om de Kumara Parvatha-piek te beklimmen. Dit is een van de beste plaatsen om te bezoeken in Coorg voor sightseeing voor degenen die op zoek zijn naar spanning en avontuur

13. Pushpagiri-natuurreservaat:

pushpagiri-wildlife-sanctuary_coorg-toeristische-plaatsen

Het Pushpagiri Wildlife Sanctuary maakt deel uit van de West-Ghats met een overvloed aan groenblijvende en semi-groenblijvende bossen, waardoor het een van de ongerepte plaatsen is om te bezoeken in Coorg. Het heiligdom ligt op een maximale hoogte van 1700 meter boven de zeespiegel. De hoogste top hier is de Pushpagiri Peak. In deze regio ligt een andere favoriete trekkingplek en piek, Kumara parvatha, waar honderden trekkers de moeilijkheden van deze berg overwinnen en hun weg banen naar.

14. Nagarhole Nationaal Park:

nagarhole-national-park_coorg-toeristische-plaatsen

Het Nagarhole National Park is een beroemd natuurreservaat in Coorg. Dit is een van de meest verbazingwekkende Coorg-bezoekplaatsen. De plaats is een tijgerreservaat en een centrum van wilde olifanten. Afgezien van tijgers en olifanten, is dit nationale park de thuisbasis van wilde honden, gaur en herten. Het park is in wezen een dicht tropisch bos. Er zijn talloze beekjes die door de jungle stromen. De gebieden in en rond deze beekjes hebben wildlife-activiteit.

15. Iruppu-watervallen:

iruppu-falls_coorg-toeristische-plaatsen

Iruppu Falls is een prachtige waterval in Coorg die religieuze connotaties heeft tussen plaatsen om te bezoeken in Coorg. De cascade bevindt zich in de Brahmagiri-heuvelketen. De waterval daalt ongeveer 60 meter naar beneden. Het anders zo stille bos is aangenaam rumoerig met prachtig resonerend geluid van het stromende water.

Coorg is een prachtige plek die bol staat van de natuurschoon en verbazingwekkende dieren in het wild. De tempels en watervallen hier zijn enkele van de beste plekken om te zien in Coorg. Mis deze prachtige toeristische plekken in Coorg dus niet. Breng een bezoek aan Coorg en verfris je geest met een therapie van de natuur.