Hong Kong is een jonge stad en geeft bezoekers een geweldige sfeer. Er zijn goed ontwikkelde gebouwen, een snelle levensstijl, pretparken, recreatieplaatsen en toeristen komen hier en genieten met volle teugen. Het natuurlijke landschap, de zakelijke cultuur en een speciaal administratief deel van China, gemaakt tot een wereldberoemde metropool.

Toeristische plaatsen om te bezoeken in Hong Kong

In de loop der jaren heeft Hong Kong zich ontwikkeld tot een van de meest decoratieve steden ter wereld. Het wordt beschouwd als het Vegas van het oosten en heeft een ontelbaar aantal dingen om te doen en te zien. Erfgoed ontbreekt niet in deze geweldige stad, samen met een verbazingwekkend nachtleven als dat beter uw boot drijft. Er zijn een aantal dingen die u moet doen tijdens een bezoek aan Hong Kong en niet veel mensen hebben de gelegenheid gehad om alle plaatsen op de kaart te zien en te bezoeken. Om het u gemakkelijker te maken, vindt u hieronder enkele van de beste plaatsen om te bezoeken tijdens een bezoek aan Hong Kong kong. Deze gids zal u helpen uw reisroute te verfijnen om het juiste gevoel van deze prachtige stad te krijgen,.

Wonderbaarlijke toeristische plaatsen in Hong Kong om te bezoeken:

Er zijn verschillende toeristische bestemmingen in Hong Kong met prachtige locaties en attracties. Hier bevatten we 20 beste en prachtige toeristische plaatsen om te bezoeken in Hong Kong, samen met geweldige bezienswaardigheden.

1. Oceaanpark:

ocean-park-hong-kong-toeristische-plaatsen

Ocean Park ligt aan de zuidkant van Hong Kong Island. Het is een van de toppretparken en heeft een aquarium in Zuidoost-Azië. Ze bieden het beste van marien onderwijs. Het heeft een oppervlakte van 170 hectare en is een van de grootste oceaanparken ter wereld. Mensen komen hier graag met hun familie en vrienden en hebben een leuke dag doorgebracht.

2. Victoriabaai:

victoria-bay_hongkong-toeristische-plaatsen

Victoria Bay is de grootste haven van China en staat op de derde plaats in de wereld. Het ligt tussen het eiland Hong Kong en het schiereiland Kowloon. De haven is dag en nacht druk geweest met waterscooters, rechtstreeks van de historische Star Ferries tot cruiseschepen, vrachtschepen en houten vissersvaartuigen. Het is een geweldige plek voor recreatie en ontspanning.

3. Disneyland:

disneyland_hong-kong-toeristische-plaatsen

Het Disneyland in Hong Kong ligt op Lantau Island. Het resort is een must om te zien, want het heeft speciale attracties en een gevoel van Chinese cultuur. Het bezoek aan deze plek zal je niet alleen door een magische ervaring leiden, maar je kunt ook het gouden verleden en de geplande toekomst vinden. Vergezeld door Mickey Mouse en andere Disney-vrienden ga je rond op een geweldige plek waar je kinderen het beste van kunnen genieten.

4. Victoria Piek:

victoria-peak_hong-kong-toeristische-plaatsen

Victoria Peak is de beste plek van waaruit je de beste lichten van de Oriental Pearl kunt hebben. Peak Tower heeft een beroemde wokachtige architectuur die bij de uitgang van Peak Tram staat. Er is een ‘Odditorium’, de opwindende Peak Explorer Motion Simulator, met terrassen en restaurants die een behoorlijk entertainment zijn. Het wassenbeeldenmuseum Madame Tussaud is hier gevestigd. Het heeft gewaxte standbeelden van beroemdheden. Bovendien is er op de noordelijke helling van de Peak een zoölogische en botanische tuin, die u ook kunt bezoeken.

5. Wong Tai Sin-tempel:

wong-tai-sin-temple_hong-kong-toeristische-plaatsen

De Wong Tai Sin-tempel is ontworpen volgens een oud Chinees paleis en het hele interieur is rijk aan Chinese cultuur. Het is de beroemdste tempel van Hong Kong. Waarzeggers spelen een actieve rol. Naast de Wong Tai Sin-tempel zijn nog twee andere beroemde tempels in de stad de Man Mo-tempel en het Po Lin-klooster.

6. Sai Kung:

sai-kung_hong-kong-toeristische-plaatsen

Sai Kung is een van de mooiste en meest aantrekkelijke toeristische plaatsen om te bezoeken in Hong Kong. Sai Kung ligt in de oostelijke New Territories. Deze plaats omvat het belangrijkste landpark en strand in Hong Kong. Het ligt ver weg van de drukte van de stad, wat u een rustige tijd geeft en het heeft een spectaculair landschap. De kust heeft veel restaurants en u kunt ontspannen door te zwemmen terwijl u geniet van het kustlandschap.

7. Haven van Aberdeen & Jumbo Koninkrijk:

aberdeen-harbor-jumbo-kingdom_hong-kong-toeristische-plaatsen

De haven van Aberdeen helpt mensen om op vissen te blijven. Er is een enorm contrast van modern & traditionele levensstijl. De manier van leven van Aberdeen kan worden ontdekt door een bezoek te brengen aan Jumbo Kingdom, een geesteskind van Dr. Stanley Ho, het wereldberoemde Jumbo Floating Restaurant werd gebouwd in 1976. Het is versierd in de stijl van een prachtig en voortreffelijk oud Chinees keizerlijk paleis.

8. Lan Kwai Fong:

lan-kwai-fong_hong-kong-toeristische-plaatsen

Het nachtleven van Lan Kwai Fong is geweldig, dat heel dicht bij Hong Kong lag. Het draait om clubs, bars en restaurants en mensen genieten graag van het nachtleven. Het is een must voor feestbeesten om deze westerse restaurants, nachtclubs, lekker eten en wat drankjes te bezoeken. De feesten worden op straat gehouden en mensen dansen en hebben plezier.

9. Stanley Market en Murray House:

stanley-market-and-murray-house_hongkong-toeristische-plaatsen

Stanley Market is een van de beroemde markten aan de zuidkant van Hong Kong Island. De omgeving is behoorlijk ontspannend, vanwege het serene uitzicht op de zeeën. Je kunt onderhandelen en de beste aankopen doen om mee naar huis te nemen als een teken van herinnering. U vindt er een interessant scala aan kleine winkeltjes die zijden kleding, sportkleding, kunst, Chinese kostuumjuwelen en souvenirs verkopen. The Murray House is een plek waar je heerlijk kunt eten, vlakbij de markt.

10. Waterrijk park:

wetland-park_hong-kong-toeristische-plaatsen

Het Wet Land Park bestaat uit dieren in het wild, waaronder vogels, libellen, amfibieën, zoogdieren, reptielen, vlinders en vissen. Hong Kong Wet Land Park dient als een ecotoeristische faciliteit van wereldklasse die groen toerisme, educatie over milieubescherming en het behoud van wetland promoot. Mensen komen hier niet alleen als toeristen, maar ook om te werken en onderzoek te doen met behulp van dit park.

11. Gouden Bauhinia-plein:

golden-bauhinia-square_hong-kong-toeristische-plaatsen

Van de voormalige Britse kolonie tot de Volksrepubliek China, in 1997 werd Hong Kong bij een belangrijke gelegenheid teruggegeven. Toen vond de oprichting van de Speciale Administratieve Regio Hong Kong plaats. Ter viering presenteerde de Chinese centrale regering een verguld bauhinia-beeld aan Hong Kong. Het beeld werd op het plein naast het Hong Kong Convention and Exhibition Centre geplaatst. Dit is de reden waarom het een belangrijke toeristische bestemming is.

12. Symfonie van licht:

symfonie-van-lichten_hong-kong-toeristische-plaatsen

De Symphony of Lights biedt de “World’s Largest Permanent Light and Sound Show” die is opgeschreven in het Guinness World Records. Ze zijn verder uitgebreid met meer dan 40 gebouwen aan beide zijden van Victoria Harbour. De toeschouwers staan ​​versteld van de onvergetelijke ervaring die is vermengd met muziek en vertelling die de geest en diversiteit van Hong Kong viert.

13. Vogeltuin:

bird-garden_hong-kong-toeristische-plaatsen

Gelegen in de Yuen Po-straat is een prachtige vogeltuin met meer dan 70 vogelstalletjes en geeft je de variëteiten in de soorten vogels die je waarschijnlijk nergens anders in zo’n groot aantal zult vinden. Er is een tuin met binnenplaatsen en moongates die er heel mooi uitzien?.

14. Repulsbaai:

repulse-bay_hong-kong-toeristische-plaatsen

Repulse Bay is een van de meest uitstekende toeristische plaatsen om te bezoeken in Hong Kong. De naam van de baai komt van de slag in de 19e eeuw, waar het Britse leger aanvallende piraten afsloeg. Tegenwoordig is Repulse Bay een luxe woonwijk waar de stranden verbazingwekkende golven hebben die over elkaar kabbelen en populair is bij de lokale bevolking en toeristen.

15. Chi Lin-klooster:

Chi Lin Nunnery_hong kong toeristische plaatsen

Dit is het grootste boeddhistische complex dat in de jaren 1930 is gebouwd en vervolgens volledig met hout is herbouwd. De plaats is verfraaid met lotusvijvers rondom, samen met theeplanten, bougainvillea, enz. Chi Lin Nunnery is een van de meest populaire en mooiste toeristische plekken in Hong Kong om te bezoeken voor sightseeing voor u en uw gezin.

16. Nan Lian-tuin:

nan-lian-garden_hong-kong-toeristische-plaatsen

De tentoongestelde exposities tonen dat deze tuin de moeite van het bekijken waard is. Deze tuin is gebouwd in en rond 2003 en staat vol met exotische bonsaiplanten, steenformaties, fonteinen, meren en nog veel meer. De tuin is een echte identificatie van Japan en werd oorspronkelijk gebouwd met het oog op de houtstructuren van de tong-dynastie. Het is echt een Zen-plek om te zijn, vooral als je Hong Kong bezoekt met je partner. Dit is een van de beste nieuwe toeristische plekken in Hong Kong.

17. Grote Boeddha:

big-buddha_hongkong-toeristische-plaatsen

De grote Boeddha in Hong Kong is een icoon dat elke toerist gezien moet hebben. Je kunt er komen door een leuke rit in een cabine met een kristallen vloer te maken of door de bus te nemen vanaf het station Tong Chung. De weg bovenaan is gevuld met winkels die de beste souvenirs bieden die in de stad verkrijgbaar zijn. De Boeddha zelf is een majestueus monument dat op de top van de heuvel staat in een vredige houding, zodat je getuige kunt zijn van de authenticiteit van zowel China als Japan.

18. Lantau-eiland:

Lantau-Island_hong kong toeristische plaatsen

Dicht bij de luchthaven is het een geweldig afgelegen eiland, weg van de drukte van Hong Kong. De rit met de kabelbaan in Lantau is de belangrijkste toeristische attractie in het gebied, maar het weelderige groen en de traditionele uitstraling van het eiland is een individuele attractie op zich. Probeer van tevoren een ritje met de kabelbanen te boeken om wachtrijen over te slaan die erg lang kunnen duren, vooral als je haast hebt. De plaats is bezaaid met eetgelegenheden en winkels en er is altijd vervoer beschikbaar, waardoor een woon-werkverkeer naar het eiland Hong Kong zeer eenvoudig is wanneer dat nodig is. Er zijn genoeg plekken om te zien, maar dit is een van de beste plekken om te zien in Hong Kong.

19. Mongkok:

mongkok_hongkong-toeristische-plaatsen

De one-stop koopjesbazaar in Hong Kong voor alle merken waar je van houdt tegen de beste prijzen die er zijn. Deze plek is gevuld met een scala aan winkels in het hart van de woonwijk van Hong Kong, waardoor je gemakkelijk je onderhandelingsvaardigheden kunt oefenen om de beste producten te bemachtigen die elk merk te bieden heeft. Dit is een van de beste toeristische plaatsen in Hong Kong om te bezoeken om goederen voor een koopje te krijgen?.

20. Madame Tussaud’s Hong Kong:

madame-tussauds-hong-kong_hong-kong-toeristische-plaatsen

Net als zijn Britse tegenhanger is Madame Tussauds een plek vol met zeer levensechte wassen beelden die Chinese en Japanse helden, filmsterren enzovoort uitbeelden. Het is echt een heel handige toeristische attractie en er komen dagelijks honderden mensen langs. De sculpturen zijn allemaal kunstwerken en geven precies de mensen van oud en nieuw weer, waardoor het een van de beste plaatsen is om te bezoeken in Hong Kong.

Dit artikel gaat over enkele van de beste toeristische plaatsen om te bezoeken tijdens een rondreis door Hong Kong om uw reis een onvergetelijke ervaring te maken. Hong Kong is zo’n wijdverbreid eiland dat het moeilijk kan zijn om overal naartoe te verhuizen. Daarom is het altijd beter om te weten wat de beste plaatsen zijn om te bezoeken voor jou