Chhattisgarh wordt beschouwd als een geweldige plek voor toerisme omdat het de perfecte mix van cultuur, geschiedenis, kunst en natuurlijke omgeving heeft. De oerbossen en pittoreske watervallen zijn enkele van de beste dingen die je hier kunt vinden, hoewel het grootste deel van de natuurlijke schoonheid hier onontgonnen blijft. Het enige wat je nodig hebt is een geweldige camera, een paar goede vrienden en je vliegtickets om naar Chhattisgarh te komen en enkele van de beste dingen ter wereld te ervaren.

Chhattisgarh toeristische plaatsen om te bezoeken:

Voor het geval je van plan bent, zijn hier een paar suggesties die je kunnen helpen te begrijpen welke plaatsen je moet bezoeken.

1. Chitrakote-watervallen:

chhattisgarh-toeristische-plaatsen

Wanneer u Chhattisgarh bezoekt, zijn de watervallen de eerste plaats die u moet bezoeken. Het zijn populaire toeristische bestemmingen en ideale picknickplaatsen voor al haar bezoekers. De Chitrakote-waterval is hier absoluut glorieus en verbluffend. Het grote volume water dat op de rotsen naar beneden spat, is zeker een geweldig gezicht om te zien. Dit zijn de verbazingwekkende toeristische plaatsen van Chhattisgarh om te bezoeken?.

2. Indravati Nationale Parken:

indravati-nationale-parken_chhattisgarh-toeristische-plaatsen

Je tour in Chhattisgarh zou onvolledig zijn totdat je het Indravati National Park bezoekt. Deze plek is geweldig, mooi en heel natuurlijk. De bomen, struiken en dieren en de natuurlijke omgeving zorgen ervoor dat u dol bent op deze plek. Dit zal je ook helpen om veel te leren over de natuur van India.

3. Achanakmar-heiligdom:

achanakmar-sanctuary_chhattisgarh-toeristische-plaatsen

Het Achanakmar Sanctuary biedt je de ervaring van je leven. Het heeft een grote verscheidenheid aan dieren en planten die je absoluut zullen verbazen. Als je nog nooit een tijger hebt gezien en hoopt er een te zien, bezoek dan deze prachtige plek en verwen jezelf met geweldige uitzichten en natuurschoon. Een reis naar deze plek zal je nooit spijt van krijgen.

4. Ratanpur-tempel:

ratanpur-temple_chhattisgarh-toeristische-plaatsen

Tempels zijn de topattracties van elke stad die je in India bezoekt, vooral Ratanpur. De architectuur en stijl van deze tempel is briljant. Het heeft duizenden bezoekers en is elk jaar waarschijnlijk een van de mooiste plekken om naartoe te gaan. Als je India voor het eerst bezoekt, zal deze tempel een sterke weerspiegeling zijn van de cultuur en traditie van de hindoeïstische religie. Dit is de beste toeristische bestemming van Chhattisgarh?.

5. Kawardha-paleis:

kawardha-palace_chhattisgarh-toeristische-plaatsen

Kawardha Palace bevindt zich in Raipur van Chhattisgarh. Het is ver weg van het dagelijkse hectische leven en is een geweldige plek waar u kunt genieten van de rust en de serene sfeer. Er zijn ook nogal wat hotels als je een paar dagen wilt doorbrengen.

6. Kailash-Nagar:

Als je op tournee bent naar Chhattisgarh, vergeet dan nooit Kailash Nagar te bezoeken. Het trekt al tientallen jaren veel reizigers en is nog steeds een belangrijke locatie voor toeristen. De toppen zien er avontuurlijk uit en lijken bijna op de bult van een os. Kailash Nagar heeft ook historische betekenis en een reis naar deze plek zal zeker de moeite waard zijn.

7. Gandheshwar-tempel:

Gandheshwar-tempel

Een andere tempel die veel waardering heeft gekregen, is de Gandheshwar-tempel van Bhopal. De architectuur van deze tempel is verbluffend en de pilaren zijn goed gevormd. Het is ook erg goed ontworpen. Omgeven door verschillende prachtige groene bomen en struiken, ziet de tempel er van een afstand prachtig uit en is ook een ideale plek om te mediteren en te aanbidden. Dit zijn de historische toeristische plaatsen in Chhattisgarh?.

8. Kutumsar-grotten:

kutumsar-grotten_chhattisgarh-toeristische-plaatsen

De grotten van Chhattisgarh zijn oud en zeer interessant. Er zijn er nogal wat; de beste kan echter alleen de Kutumsar-grotten zijn. Ze zijn bijna een lust voor het oog. Naar deze plek komen zal zeker heel leuk zijn, want je kunt schitterende foto’s maken en onvergetelijke herinneringen vastleggen. De grotten zijn historisch relevant en zijn behoorlijk populair onder toeristen en reizigers.