Myanmar is een exotisch, interessant en mysterieus land in Zuidoost-Azië. Het heeft enkele van ‘s werelds beste locaties en plekken en als je van plan bent op vakantie te gaan, moet je zeker de plaatsen bezoeken die in de volgende paragrafen zijn vermeld.

Beroemde en mooie Myanmar toeristische plaatsen om te bezoeken:

Laten we eens kijken naar de top 9 toeristische plaatsen in Myanmar.

1. Ngwe Saung-strand:

toeristische plaatsen in myanmar

Het Ngwe Saung-strand van Myanmar is ongeveer 9 kilometer lang en is beoordeeld als het langste strand van heel Zuidoost-Azië. Het ligt vlakbij de mooie stad Yangon en is vanaf daar binnen vijf uur rijden te bereiken. Het ongerepte water, het witte zand en het mooie weer zijn echt alles wat je nodig hebt om je vakantie onvergetelijk te maken.

2. Putao:

putao_myanmar-toeristische-plaatsen

Putao ligt in de staat Kachin in Myanmar en staat bekend om zijn fijne orchideeën die op deze plek natuurlijk en prachtig groeien. Het weer is hier vrij koel in vergelijking met de andere delen van Myanmar en de met sneeuw bedekte bergen zijn enkele van de meest unieke en prachtige bezienswaardigheden die je hier zult zien.

3. Monya:

monywa_myanmar-toeristische-plaatsen

Monywa ligt op ongeveer 136 kilometer afstand van Mandalay en biedt u enkele van de beste plaatsen voor excursies en toerisme in Myanmar. De prachtige berggrotten, oude en monumenten en relikwieën zijn er enkele van. Maar de topattractie hier is de Bodhi-tataung, in feite een stel banyanbomen met een afbeelding van Boeddha aan het einde van elke boom. Het uiterlijk van deze exotische banyanbomen zal je reis naar Myanmar echt onvergetelijk maken.

4. Gouden rots:

golden-rock_myanmar-toeristische-plaatsen

De Gouden Rots is een heilige plaats voor alle mensen die tot het land Myanmar behoren. Het is erg populair en trekt jaarlijks een groot aantal reizigers en toeristen. Het ligt op de top van de Paunglaung-berg en is binnen vier uur rijden van Yangon te bereiken. Het is een legendarisch bedevaartsoord en is voor velen een inspiratie geweest. Dit zijn de beste toeristische plaatsen in Myanmar?.

5. Inlemeer:

inle-lake_myanmar-toeristische-plaatsen

Het Inlemeer ligt in de Shan Hills van Myanmar en is inderdaad een zeer aangename plek. Het is een zoetwaterlichaam en het weer is hier altijd koeler en droger in vergelijking met andere delen van Myanmar. Enkele belangrijke landschappen die u hier zult vinden, zijn de tomatenvelden, bloementuinen en groen. De vriendelijkheid en warmte van de lokale bevolking zijn enkele van de unieke en verbazingwekkende dingen die je hier zult vinden.

6. KengTung:

kengtung_myanmar-toeristische-plaatsen

In KengTung is het altijd zacht, koel en aangenaam weer. Het is een ideale bestemming voor een huwelijksreis en perfect voor diegenen die op zoek zijn naar wat koud weer tijdens hun vakantie. Hier krijgen de bezoekers de gouden kans om getuige te zijn van de cultuur, gebruiken en tradities van Myanmar. Echt, de plek is prachtig! Dit zijn de prachtige toeristische plaatsen in Myanmar om te bezoeken?.

7. Ngapali-strand:

ngapali-beach_myanmar-toeristische-plaatsen

Het Ngapali-strand is een van de mooiste en beste stranden die Myanmar te bieden heeft. U kunt hier leuke activiteiten ondernemen, zoals wandelen, fietsen, zonnen of zwemmen. U vindt er ook venters die u zullen overtuigen om hun producten te kopen.

8. Bagan:

bagan_myanmar-toeristische-plaatsen

Bagan ligt in het bovenste deel van de Myanmarese dynastie. Het heeft meer dan tweeduizend tempels en staat in de volksmond bekend om zijn oude monumenten en relikwieën. Er zijn hier verschillende soorten vervoer beschikbaar waarmee u deze geweldige stad kunt doorzoeken en ontdekken! Dit zijn de oude toeristische plaatsen in Myanmar om te bezoeken.

9. Rangoon:

yangon_myanmar-toeristische-plaatsen

Rangoon is de hoofdstad van Myanmar. Het was ook de koloniale hoofdstad van de Britten in de 19e eeuw. De plaats is aantrekkelijk omdat je altijd traditioneel geklede lokale mensen, vriendelijke straatventers, oude bussen en auto’s en vele andere unieke en opwindende dingen zult vinden.