Als je van plan bent om met je vrienden op vakantie te gaan en nog steeds niet weet welke plek je moet kiezen, bieden we je de prachtige attractie van Thailand: Phuket. Er zijn nogal wat bestemmingen die uw vakantie onvergetelijk zullen maken. Enkele van de “must see” plaatsen om te bezoeken in Phuket zijn in de volgende paragrafen opgesomd:.

Toeristische plaatsen in Phuket:

Hier hebben we hieronder enkele mooie toeristische plaatsen in Phuket opgenomen om te bezoeken met foto’s.

1. Oude stad Phuket:

Phuket toeristische plaatsen

De oude stad Phuket is een geweldige plek voor Chinese, koloniale en lokale restaurants, funky winkels, architectuur en prachtige bezienswaardigheden. Hier komen op een weekendmiddag zal zeker heel leuk, stoeien en zelfs fascinerend zijn.

2. Bangla Road-nachtleven:

bangla-road-nightlife_phuket-toeristische-plaatsen

Bangla Road of Phuket biedt je het beste nachtlampje dat je kunt hebben. De exotische danseressen, ladyboys en betoverde westerlingen zijn enkele van de gewone mensen die je hier zult vinden. Als je ruimdenkend bent en plezier wilt hebben met je vrienden, dan is Bangla Road Nightlife de plek voor jou. Het is een van de beste plekken om te zien in Phuket.

3. Phang Nga-baai:

phang-nga-bay__phuket-toeristische-plaatsen

Phang Nga Bay van Phuket is beroemd, mooi en zeer uniek. De kalkstenen kliffen en het smaragdgroene water maken deze plek apart en toch erg aantrekkelijk. Deze locatie is ideaal voor alle toeristen die op zoek zijn naar een tijd van rust en ontspanning.

4. Simon Cabaretshow:

simon-cabaret-show_phuket-toeristische-plaatsen

Simon Cabaret Show van Phuket is de meest spectaculaire en fantastische muzikale show die je in heel Thailand zult vinden. De fantastische kostuums, professionele dansmoves en optredens zullen je mond open doen. Ze zijn allemaal gedaan door de beste lady boys van de wereld en het is echt een geweldige ervaring.

5. Wat Chalong en Phuket-tempels:

Wat Chalong, Phuket, Thailand

Phuket staat ook bekend om zijn tempels. Wat Chalong is een van de belangrijkste die hier is gevestigd en trekt elk jaar duizenden toeristen en bezoekers. Het organiseert op elke feestdag landelijke beurzen, waardoor u kunt genieten van een aantal weelderige en heerlijke snacks, gemaakt door de lokale Thaise bevolking. Het is fascinerend, mooi en heel interessant.

6. Grote Boeddha:

big-buddha_phuket-toeristische-plaatsen

De Big Buddha is een recente toevoeging aan het eiland Phuket. Gelegen op de top van de Nakkerd Hills, is deze smetteloze structuur een absolute schoonheid. Ongeveer vijfenveertig meter hoog, dit beeld kostte ongeveer 30 miljoen baht om te vestigen. Het uitzicht vanaf een afstand is prachtig en adembenemend en zeer succesvol vertegenwoordigt het de cultuur van Thailand.

7. Phuket Fantasea-show:

phuket-fantasea-show_phuket-toeristische-plaatsen

De Phuket Fantasea Show van Phuket is leuk en spannend. Het wordt gedaan door professionals en is echt heel spannend. Gespeeld in Las Vegas-stijl, staat het podium vol met olifanten, trapeze-artiesten en vuurwerk. Deze show combineert de traditie, mythen en fantasie van de Thaise cultuur en is zeer vermakelijk en erg grappig.

8. Phi Phi-eiland:

phi-phi-island_phuket-toeristische-plaatsen

Thailand is vooral bekend om zijn Phi Phi-eiland. Ze zijn niet alleen populair, maar zijn ook meerdere keren in internationale films verschenen. De schoonheid van deze plek is betoverend en het weer is hier altijd zacht en licht. Het ongerepte water, het witte zand en de koele golven zorgen ervoor dat je er op het eerste gezicht verliefd op wordt. Dit eiland is zeker de moeite waard om te bezoeken en zal je zeker niet teleurstellen. Dit is een van de beroemde plaatsen om te bezoeken in Phuket.

9. Siamsafari:

siam-safari_phuket-toeristische-plaatsen

Als je een natuurliefhebber bent en toevallig in Phuket bent, bieden we je enkele van de beste natuurreizen die je ooit zult meemaken. Kies gewoon een geschikt hotel en kom naar het Siam Safari Elephant Camp, gelegen in de prachtige heuvels van Chalong. Hier heb je de mogelijkheid om babyolifanten te ontmoeten, een mooie rit te maken op dit prachtige wezen en ook te leren over het verzamelen van rubber! Echt, deze plek is geweldig!

Ik hoop dat je deze toeristische plekken in Phuket leuk vond! Deel alstublieft uw mening.