Frankrijk is een huis vol fantastische toeristische attracties. Van romantisch Parijs tot de zon van het zuiden en de geweldige Dordogne, Frankrijk is een van de beste vakantiebestemmingen die je kunt kiezen. En er zijn tal van activiteiten waaraan u kunt deelnemen als u naar de bezienswaardigheden komt. De toeristen krijgen het erfgoed en de cultuur van de plaats te zien en worden verwelkomd met de beste warmte.

15 Attracties Frankrijk Toeristische plaatsen om te bezoeken:

Laten we eens kijken wat de beste plaatsen zijn om te bezoeken in Frankrijk die echt nuttig zijn tijdens een bezoek?.

1. Eiffeltoren:

frankrijk toeristische plaatsen

De Eiffeltoren is een symbolisch icoon van Parijs en is de belangrijkste toeristische bestemming in Frankrijk. De toren was gebouwd door Gustave Eiffel als openstelling voor de Internationale Tentoonstelling van Parijs van 1889. Sinds de bouw ervan zijn er meer dan 200.000.000 mensen geregistreerd om de toren te bezoeken. Dit feit maakt het de beste toeristische attractie ter wereld.

2. Paleis van Versailles:

paleis-van-versailles_frankrijk-toeristische-plaatsen

Paleis van Versailles is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Frankrijk. Ze schenken de toeristen de luxe grandeur van de Franse monarchie. Er is hier veel te zien, van geweldige architectuur tot gebeeldhouwde meubels, kunst en antiek en natuurlijk de prachtige tuinen.

3. Cours Saleya bloemenmarkt:

cours-saleya-bloemenmarkt_france-toeristische-plaatsen

Cours Saleya Flower Market is een van de meest kleurrijke plekken in de hele stad. De randen zijn uitgelijnd met winkels en cafés en staan ​​vol met kleurrijke bloemen die te koop worden gehouden. Dit is niet alleen een plaats om te kopen, maar fungeert ook als een toeristische bestemming.

4. Musée du Louvre:

musee-du-louvre_france-toeristische-plaatsen

Musee du Louvre bestaat uit wereldberoemde kunst, sculpturen en kunstvoorwerpen die zijn opgegraven uit ongeveer 2000 jaar uit het verleden. De oprichting van het gebouw was gedaan in de 12e eeuw, dat een fort was en vervolgens werd gebruikt als een middeleeuws paleis. Plan de delen die je wilt verkennen, want een hele dag zou zelfs tekort schieten om de plek volledig te krijgen.

5. Saint-Tropez:

st-tropez_france-toeristische-plaatsen

St Tropez is een strand aan de Franse rivier, dat vooral in de zomer door rijke mensen wordt bezocht. Het wordt bespot en wordt de speeltuin van de jetset, mannequins en miljonairs genoemd. Afgezien van de zomer zijn er minder beroemdheden die je hier zou zien. Maar je zult enorm overweldigd zijn als je een beroemde plek tegenkomt die mensen waarderen en genieten van het pittoreske van dit gebied.

6. Nmes-arena:

nimes-arena_france-toeristische-plaatsen

Nimes Arena bewaart het Romeinse amfitheater dat over de hele wereld bekend staat als het beste van de historische plaatsen in Frankrijk. Het toont de glorie van de Romeinen en biedt de bezoekers een interactieve audiogids en enkele tentoonstellingen die de levensstijl van de Romeinen in die tijd weerspiegelen. Nimes Arena geeft je echt een glimp van hoe het zou zijn geweest voor Romeinse toeschouwers.

7. Rhône-Alpen:

rhone-alps_france-toeristische-plaatsen

De Alpen van de Rhône zijn vernoemd naar prachtige plekken in Frankrijk naar de rivier de Rhône. Het biedt een geweldig schilderachtig uitzicht op het omringende landschap van de bergketen. Dit trekt alle natuurliefhebbers en milieuactivisten aan. Mensen die op zoek zijn naar wat stilte en vrede, komen hier om hun geest te verjongen. Wandelen, raften op de rivier, bungeejumpen, wildwatervaren, skiën, paardrijden, zijn enkele populaire avontuurlijke sporten.

8. Kasteel van Chambord:

chateau-de-chambord_france-toeristische-plaatsen

Chateau de Chambord in Frankrijk is na Versailles het meest bezochte paleis. Het is een geweldige architectuur van de Franse Renaissance. Het paleis was in het jaar 1519 begonnen met de bouw van het paleis door koning François I en hij had het laten doorgaan voor zijn reguliere jachtpartijen. Er zijn enorme kamers van meer dan 440 in aantal.

9. Duin van Pyla:

duin-van-pyla_france-toeristische-plaatsen

De Dune of Pyla is de hoogste zandduin van Europa, gelegen in het gebied van de baai van Arcachon. De Atlantische kust en de inham van de baai geven vanaf de top een prachtig uitzicht op de Duin. De andere kant heeft grote dennenbossen.

10. Notre Dame-kathedraal:

notre-dame-kathedraal_france-toeristische-plaatsen

De Notre Dame-kathedraal is de meest bezochte kathedraal, omdat het bekend staat als de beste van alle aanwezigen. Het duurde ongeveer een eeuw om dit gebouw af te maken. Het bestaat uit prachtige torens, glas in lood, enz. Het verhaal van deze kathedraal draait om het leren koesteren en liefhebben. Het hele gebouw van zandsteen bevat overblijfselen van christelijke verhalen, wat het voor de reizigers het meest gedenkwaardig maakt.

11. Chamonix:

chamonix_france-toeristische-plaatsen

Chamonix is ​​een populaire toeristische bestemming om te skiën in de Franse Alpen. Dit doet het resort dat aan de voet van de Mont Blanc ligt. Hier werden in 1924 de eerste Olympische Winterspelen gehouden. In de winter komen skiërs en snowboarders van wereldklasse tot het uiterste in Europa en beginnen ze aan de meest uitdagende bergbeklimmingen in dit gebied. Het staat ook bekend om het mountainbiken.

12. Arc de Triomphe:

arc-de-triomphe_france-toeristische-plaatsen

De Arc de Triomphe is 164 hoog en werd gebouwd door Napoleon I. De architectuur houdt het hoofd hoog en herinnert de bezoekers aan de glorieuze geschiedenis van de legers en dit was gemaakt als een teken van overwinning.

13. Franse Rivièra:

french-riviera_france-tourist-places

Van Frankrijk is bekend dat het een uitgestrekte kust heeft, waardoor het ideaal is voor veel stranden. In deze gebieden kunt u vele soorten watersporten beoefenen. Het huis aan de Franse Rivièra staat bekend als de beste van de stranden van heel Frankrijk. Dit geeft de toeristen een romantisch interval tussen de populaire toeristische bestemmingen. Cannes en St Lopez zijn de meest populaire stranden en ze bieden een prachtig nachtleven om van te genieten met vrienden en familie.

14. Paaspaleis:

palais-des-papes_france-toeristische-plaatsen

In de bezienswaardigheden van Frankrijk is Palais de Papes een van de oudste en een van de belangrijkste gotische gebouwen van Frankrijk. Dit was het pausenpaleis dat was gebouwd door paus Clemens V die Rome verliet en zich in 1309 in Avignon vestigde. De muren zijn 3 meter dik met valhekken en wachttorens om het op een kasteel te laten lijken.

15. Grotte de Font de Gaume:

grotte-de-font-de-gaume_france-toeristische-plaatsen

Frankrijk heeft enkele van de meest fascinerende prehistorische locaties ter wereld en de meest bezochte hiervan zijn de Grotte de Font de Gaume. Het is een prehistorische grot in Les Eyzies. Grotte de Font de Gaume bevat een reeks fascinerende muurschilderingen uit deze periode en maakt deel uit van het UNESCO-werelderfgoed van de Vezere-vallei.

Dit somt de 15 belangrijkste toeristenplekken op die u niet mag missen op uw reis naar Frankrijk.