Объркани ли сте кой тонер е най -подходящ за вашата кожа? На пазара има различни видове тонери, но кой е подходящ за вашия тип кожа? Знаейки какъв тип кожа имате, т.е. нормална, чувствителна към мазнини, иначе комбинацията е началната стъпка. Всичко, което трябва да направите, е да отидете в местния магазин за красота плюс чек.

Как да изберем тонер за вашия тип кожа

Отидете за най -добрия тонер според определен вид кожа, всъщност е сложно, тъй като на пазара има разнообразни тонери, плюс лишени от квалифицирани познания е доста трудно да се избере правилния. Първата стъпка е да оцените вашия тип кожа, който варира от мазна до суха плюс нормална до чувствителна иначе комбинирана кожа.

Как да изберете най -добрия тонер за вашия тип кожа:

Тази статия ще ви помогне да разберете как да изберете тонер за вашия тип кожа, заедно с неговите предимства.

1. Чувствителна кожа:

Тонерът, поддържащ алкохол, може да увреди чувствителните тонове на кожата, затова никога не използвайте тонери на алкохолна основа при условия, при които имате чувствителна кожа. Експерт по красота с висока степен на хамамелис извлича основен тонер за кожа за хора с чувствителна кожа. Това премахване е освен това по-добра съставка плюс измерени антибактериални свойства.

2. За суха кожа:

Сухата кожа по -рано се чувства стегната и стегната след измиване. Вземете хидратиращ или хидратиращ тонер за кожата си. Проверете дали в него няма алкохолен материал. Вземете такива, като подхранвате маслата в допълнение с овлажнители.

3. За мазна кожа:

Мазната кожа е почти целият проблемен тон на кожата. Що се отнася до секрецията на масло, лицето ви получава мръсотия и допълнително изтичане, което произвежда пъпки, които показват грозен вид. Оптималните тонери, използвани от AHA Heart s плюс салциклинова киселина, се измерват най -много за мазна кожа.

4. За нормална плюс комбинирана кожа:

За да започнете нормален, освен това комбиниран тон на кожата, за да изберете правилния тонер, можете да изберете тонер според метеорологичните условия. Жените с нормален тон на кожата могат да използват освежаващи тонери, докато жените с комбиниран тон на кожата могат да нанасят овлажняващи.

Ползите от тонера за кожа:

Защо трябва да използваме този тонер за кожа? следвайте предимствата по -долу, за да получите решение на вашия въпрос.

 • Традиционните тонери съдържат масла, екстракти и овлажнители, които успокояват и изглаждат кожата.
 • Освежителите изстискват кожата, освен това включват съставки като зелен чай плюс кофеин.
 • Тонер за кожа предлага разнообразна печалба за кожата. Тонерът се отнася до различни козметични средства, подобни на традиционните тонери, освежители плюс стягащи вещества.
 • Стягащите вещества задържат алкохол, който следователно притиска порите на кожата, премахвайки излишните масла.

Съвети за избор на тонер за вашия тип кожа:

 • Например, ако имате комбинирана кожа, може да искате да опитате овлажняващ тонер за сухи, студени месеци плюс един от нискоалкохолна субстанция за летните месеци, след като се нуждаете от допълнителен контрол на маслото.
 • Опитайте се да избегнете тонерите за кожа на алкохолна основа, тъй като те могат да бъдат твърде жестоки по кожата ви.
 • За да предложите стимулиращо лечение за кожата си всяка сутрин, останете завинаги тонер в хладилника, за да има охлаждащ ефект.
 • Ако имате тъпа кожа, изберете тонери, които съдържат кофеин като елемент. Кофеинът е добра съставка, която ще помогне за събуждане на кожата.
 • Веднага щом изберете тоник за кожа, не избирайте такъв, който има много елементи, парфюми, иначе сурови съставки, например салицилова киселина, ако имате отзивчива кожа.
 • Ако кожата ви е склонна към акне, след това отидете на онези тоници за кожа, които имат елемент салицилова киселина. Установено е, че салициловата киселина е полезна за предотвратяване на акне.
 • Повечето хора използват тъкани заедно с тонери за кожа. Въпреки че могат да се използват, вместо това е възможно да се използват памучни тампони плюс топки.
 • Памучните топки плюс подложките работят най -добре с тонер в сравнение с използващите тъкани.