Damestops hebben verschillende designs in hun collectie. Vooral de halsontwerpen verschillen op honderd manieren in dezelfde categorie. Van de meest onstuimige ontwerpen van halzen in tops, zien de ontwerpen van de kap er verbluffend uit. Een coltrui lijkt erg veel op de gedrapeerde of slappe of de coltrui. Er zijn ook verschillende ontwerpen in de tops met col.

Cowl-patronen worden veel gebruikt in tops zoals de cowl-juk, mouwen, diepe nek zowel aan de voor- als achterkant, schouderkappen en vele spectaculaire ontwerpen. Vrouwen kunnen verschillende kleuren kiezen in een coltrui die bij het broekje past.

Stijlvolle en beste dames coltrui-topontwerpen voor een verbluffende look:

Hier delen we enkele nieuwste designer tops met col in alle maten en kleuren:

1. Een bruine top met col:

tops met col

Een overlappende kap op de schouders en op het sleutelbeengedeelte geeft meer nadruk op het nekgedeelte. Een bruine effen gekleurde top met col en een omhullend lichaamsontwerp is een degelijke en modieuze top.

2. Een metallic schaduw gestreepte col top:

Een met metallic schaduw gestripte top met col

Een top met diepe col, dubbellaags met een effen zwarte binnenkant en een metallic gestreepte buitenlaag met gordijnen ziet er fantastisch uit. Vrouwen met een rechtopstaande lichaamsbouw en lichaamstaal kunnen er fantastisch uitzien met topjes met een diepe col.

3. Een top met col en knoopjes:

Een coltrui met knopen

Een designer coltrui voor dames met knopen die van de nek tot aan de onderkant zijn verfraaid, is een fantastisch idee om van een eenvoudige top een fantastisch designertype te maken. Een grijze top met col en strakke mouwen en een tailleomvang is een stijlvolle top.

4. Grijze glinsterende top met col voor dames:

Grijze glinsterende top met col voor dames

Shimmer-tops zijn zeer licht van gewicht en gemakkelijk voor vrouwen. Het zachte glinsterende materiaal blijft ook aan het lichaam aangeraakt. Een glinsterende top met col ziet er geweldig uit bij vrouwen. Kleinere gordijnen van de kap op de halslijn zien er ook prachtig uit.

5. Designer oversized coltrui:

Oversized coltrui -5

Een oversized coltrui is gewoon een uitstekende mode. Vrouwen in plus size outfits zien er aantrekkelijker uit dan de slim fit. Een coltrui met hals en schouders in oversized tops kan op elke bodem worden gedragen. Een gescheurde jeans kan het echter een funky look geven.

6. Blauwe coltrui met lange mouwen:

Top met lange mouwen en blauwe col

Blues zijn ook favoriet bij veel vrouwen, afgezien van de keuze voor mannen. Een blauwe longsleeve met vleermuisvleugels en een halslijnontwerp ziet er prachtig uit bij vrouwen. Damesblauwe coltrui-topontwerpen zijn ongetwijfeld aantrekkelijk.

7. Designer pailletten col top:

Designer top met col en pailletten

Designer met lovertjes versierde tops in een toppatroon met kap zien er fantastisch uit. Witte pailletten die een ongelijk patroon op het schoudergedeelte maken met een gedrapeerde kap op de halslijn zien er fantastisch uit.

8. Een coltrui met bloemenprint:

Een coltrui met bloemenprint

Bloemenprint met coltruien voor dames is het meest favoriet bij veel vrouwen. Zo’n donker gedrukte waarschijnlijk zwart-witte bloemen kunnen het tegenovergestelde zijn, hoewel een opvallend ontwerp in combinatie met een zwarte broek een perfecte combinatie zal zijn.

9. Diepe col sexy haltertop:

Sexy haltertopje met diepe col

Sexy haltertops met diepe col zijn gemaakt voor vrouwen die een warme look willen. Een halter-backless top met kappen aan de halslijn is een uitstekende keuze voor een sexy look.

De halslijn is een kenmerkend onderdeel van tops die gekozen moeten worden voor een aantrekkelijke look. Het kappatroon op de halslijn is over het algemeen uitgerekt tot aan de schouders, waardoor een boothalseffect ontstaat. Andere schaalontwerpen met een lage ronde hals zien er ook dynamisch uit. Ontwerpen met een komhals op sommige tops zijn ook te zien aan de achterkant van de top, waardoor er gordijnen op de rug zitten. De achterkant van de col ziet er geweldig sexy uit en maakt een top zonder rug. Elegante coltruien hebben een bubbelachtige rekbare zoom aan de voorkant en het overlappende materiaal beweegt vrij hangend op het borstgedeelte of bij lange toppen dan over het lichaam.