Het leuke en flirterige effect van wikkeltops is een aantrekkelijke stijl om er prachtig uit te zien. Wikkeltops of wikkelrokken of volle jurken zien er indrukwekkend en gedistingeerd uit. Vrouwen met een perfect figuur kunnen er nog steeds fantastisch uitzien, maar ook vrouwen met een plus-size kunnen zich nu kleden in een wikkelstijl. Het aantrekkelijke van wikkeltops is dat we een reeks ontwerpen krijgen, zelfs met het omslagthema. Wikkeltops met lage nek of wikkeltops met bandjes of lange wikkeltops en nog veel meer zijn fantastisch geweldig uitziende wikkeltops.

Trendy ontwerpen van wikkelstijl tops voor dames met afbeeldingen:

Hier is een lijst van 9 modieuze wikkeltops voor dames in verschillende kleuren en stijlen in India.

1. Faux-omslag over bovenkant:

Overslagtop van imitatieleer

Een ‘faux’ overslagtop off white ziet er dynamisch uit in een blazerstijl. Overslagtops met lange mouwen en perfecte lengte die de taille kruist en gecombineerd met broeken van vergelijkbare stof is een dynamische, rijke en elegante look. Zo’n wikkeltop in stijl kan er prachtig uitzien op zakelijke bijeenkomsten.

2. Designer losse wikkeltop:

Designer losse wikkeltop

Vrouwen overslag tops losse en vleermuis-gevleugelde mouwen is een verleidelijke designer overslag top. De losse steek op het borstgedeelte hangt losjes zonder knopen. Met de omslagdoek wordt een diep nekeffect gemaakt. Vrouwen met hete netiquettes kunnen zo’n ontwerp vol vertrouwen dragen.

3. Wikkeltop met kwastjes voor dames:

Overslagtop met kwastjes

Wikkeltopjes met kwastjes voor dames zijn fantastisch leuke ontwerpen om te dragen. De franjes aan de zoom zien er aantrekkelijk uit en de lange mouwen passen perfect bij het ontwerp. Een col-halsontwerp past ook geweldig bij de top.

4. Kimono-wraptop voor meisjes:

Overslagtop in kimono

Een kimono is de nieuwste modetrend die aan de gang is en geliefd bij veel modeliefhebbers. Vrouwen met rechte lichaamskenmerken zullen graag een kimono met overslag dragen. Een wikkeltop gemaakt in kimonostijl van zijde, is vastgebonden met een zijden riem en vormt een halspatroon voor een verbluffende look.

5. Rekbare wikkeltop:

Rekbare wikkeltop

Rekbare wikkeltops voor dames zijn een fantastisch ontwerp dat het vrouwelijke lichaam omarmt. Een nauwsluitende overslagtop is ontworpen omwikkeld gestikt, de drager hoeft alleen in de top te komen en meteen naar buiten te lopen. Zo’n top kan geweldig staan ​​op denim of minishorts voor een funky look.

6. Geklede wikkeltop:

Geklede wikkeltop

Een geklede wikkeltop ziet er pluizig flatterend uit voor vrouwen. De losse geplooide mouwen en omslagdoeken met kraag zien er geweldig uit. Een knoop die de omslagdoek bindt, heeft een lange riem die kan worden gestrikt met een mooie strik als een knoop.

7. Omslagtop met ceintuur en kraag:

Overslagtop met ceintuur en kraag

Wikkeltops met ceintuur zien er geweldig uit als de top is ontworpen met geregen materiaal. Als driekwart mouw gemaakt met geregen detail soepel de schoonheid van vrouwelijke kleding verhogen. De grote kragen zorgen voor een koninklijke uitstraling.

8. Lange top met pailletten:

Lange top met pailletten

Een top met pailletten in een wikkeldessin is een fantastisch verleidelijke designertop. Langs wikkeltop met gouden pailletten verfraaid kan alleen worden gedragen voor een dansfeest of een date met je geliefde.

9. Kanten wikkeltop:

Kanten wikkeltop

Een elastische overslagtop met glimmend glinsterend materiaal is feestkleding die fantastisch staat bij elk broekje. Een donker glanzende roze geregen wikkeltop met lage hals is er een die je nodig hebt om het verbluffende beeld te krijgen.

De wikkeltops zien er dynamisch uit bij elke dame van elke leeftijd. Een overslagtop ziet er echter versleten uit als hij in de hand wordt gehouden, maar eenmaal gedragen toont hij zijn glamour. Het is ook een vaardigheid om een ​​wikkeltop te dragen. Als je eenmaal klaar bent om een ​​wikkeltop op de juiste manier te dragen, kun je manieren vinden om op verschillende manieren in te pakken. Het is gemakkelijk om een ​​wikkeltop te dragen als het op de juiste manier wordt geleid. Wikkeltopjes zien er geweldig uit als er lange banden op de omslagdoek zitten. Het hangt ook af van de knoop op de omslagdoek. Een knoop kan artistiek worden gemaakt. Mooie knopen kunnen op veel manieren worden gemaakt.