Дамските плотове винаги са давали атрактивен дизайн, използвайки няколко цвята, за да грабнат място в шкафа. Най -добрите дизайни като туники, потници, халтове, обвивки и др., Привличат жените да добавят чар към красотата си. Подобен топ дизайн, който е широко приет поради невероятния си дизайн, е дизайнът на горната част на раменете. Дизайнът позволява на дамите или тийнейджърите да оставят раменете си свободни от допира на дрехата.

извън раменете

Зашеметяващи модели на горнището на раменете за жени:

С различни дизайни на ленти и блъф, дрехата с падащо рамо кара жените да полудеят по нея. Следват няколко сърца, грабващи дизайни на горната част на раменете, които човек трябва да погледне.

1. Горна част на рамото с една лента:

Топ с една лента

Отпечатан горен дизайн с рамо с двойна лента придава невероятен външен вид на дънките. Горната част е къса по дължина и има щипка бод на врата, прикрепена с една каишка за раменете. Лентите могат да бъдат завързани, за да образуват лък, или да се плъзгат наляво, за да придадат уникален вид.

2. Обикновен изрязан топ през рамо:

Plain Off рамо отгоре

Искате семпъл, но изтънчен външен вид с перфектни дамски рамене! Прекрасен топ, изработен от насипен памук, шифон и ластик, е най -добрият за него. Горната част е направена с дължина на реколтата и дълги ръкави, оставяйки раменете безплодни.

3. Boohoo извън раменете:

Boohoo върхове

Известни още като върховете за изрязване на рамо, буху върховете са доста чувствени. Горната част е изработена от найлонов материал с къса подстригана дължина, подобна на тази на блуза. Ръкавите също са вързани на дължина за невероятен външен вид. Предната част на горната част има две ленти, които могат да се завържат, за да направят фънки лък.

4. Дамски горнища на раменете:

Изключени раменни ръце

Прекрасен дизайн с обрат са евтините от горната част на раменете. Разхлабеният дизайн на чантата на горната част е хлабав в монтажа. На горната част на талията са дадени пълни ръкави, които са много свободни. Дизайнът позволява на ръцете и раменете твърде безплодни с овуларен дизайн. На върха са дадени две ленти, които са вързани за врата за перфектно захващане.

5. Черен калник с едно рамо:

Черен топ с едно рамо

Различен стил в горната част на раменете е този с единичен дизайн извън раменете. Черният връх е изработен от полиестерен материал с еластичен том, създавайки няколко прави гънки на върха за чудесен вид. Ръкавите също имат подобен дизайн.

6. Черно -бели ленти отгоре:

Черно -бели ленти отгоре

Черно -белите ивици от зебра са доста известни сред тийнейджърите в наши дни. Горната част е изработена от памучен материал, а за да придаде красота, черна пухкава лента е зашита от рамото до края на врата. От другата страна на рамото има една черна ивица.

7. Дълбока шия от горната част на рамото:

Дълбока шия от горната част на рамото

Търсите рамене за лета, ваканции или партита по плажовете! Вземете дълбок връх на врата с двойни ръкави. Двуцветният връх има две сладки ленти за раменете и една на ръцете. Горната част е изработена от шифонов материал с половин памучен вътрешен бод.

8. Дизайнер от горната част на рамото:

Дизайнер от горната част на рамото

Търсите нещо уникално за специално парти! Черен очарователен кръст отгоре с едно рамо е най -доброто за случая. Черният връх е изработен от кадифе, а вратът е изработен от мрежест материал със сребрист контур. Долната част е проектирана напречно, където единият край е на кръста, а другият е на ханша.

9. Зимни топове на раменете за жени:

Зимна горна част от рамо

Пазаруване за зимата! Опитайте зимен топ без рамо, който е дълъг по дължина. Горната част е изработена от вълнен материал с двойни нюанси за врата и ръкава. Дизайнът на врата също включва два ципа на всяко рамо, което прилича на сгъната яка. Топът подхожда най -добре на тесни дънки с тежки зимни ботуши.

10. Плюс размер от горната част на рамото:

Отгоре рамо отгоре

Да имаш тежко тяло и да мислиш какво да избереш за излети! Опитайте върхове плюс размер в дизайн извън раменете. Горната част е изработена от чист материал, прикрепен към памук. Горната част е с височина до талията с дизайн на волана. Ръкавите на ръцете също са покрити с чист волан, за да скрият тежките ръце.

11. Разхлабете горната част на раменете:

Разхлабете горната част на рамото

Разхлабените плюс размери на раменете са доста популярни сред жените с тежко тяло. Черният обикновен връх се оставя свободен от всички страни, а ръкавите също за удобно носене. Заедно с това ръкавите също се дават свободно прилепнали. Горната част е изработена от копринен материал, подходящ за дънки и джаги.

12. Момичета с кръст, проектирани от горната част на рамото:

Кръст, проектиран от горната част на рамото

Търсите нов или най-нов модел в горния дизайн извън раменете! Опитайте обикновен черен връх с кръстосан модел. Горната част има дълбока шия във V форма, където ръбовете достигат ръба на рамото. Той също е кръстосан отдолу, показващ коремчето на къси панталони или дънки.

13. Дизайн на фланелката на фланелката:

Флаер риза Design Top

Чувството, проектирано от горната част на раменете, е доста вирусно сред тийнейджърите на колежа. Кафявият връх е снабден с ръкав с рамо с една лента с дизайн на ръкав с нива на усет. На върха се придава и вид на риза, подходящ за къси панталони, дънки или капри.

14. Моден топ с рамо за момичета:

Моден топ с рамо

Искате да имате модерен и уютен топ от рамо от една част! Опитайте уникално проектиран топ, който прилича и на мини пола. Едната страна на горната част е дълга, което дава сексуална експозиция на краката. Заедно с това, раменете също имат обвързан дизайн за прекрасен външен вид.

15. Топ с ръкав за тийнейджъри:

Топ с ръкав от ленти

Искате да изглеждате привлекателно в скъпоценен момент! Топ с ръкав е най -доброто, което можете да получите за него. Връзките на раменете са направени с ръкави с дизайн на ленти, за да ги направят по -чувствени. Вратът също има дълбок дизайн с разтеглив материал.

Топовете извън раменете получават широк избор сред жените от другите топ дизайни поради своята чувственост. Широката гама от цветове, които дава, го прави по -очарователен. Има различни дизайни за различни сезони като лятно облекло, зимно облекло, есенно облекло и др .; в този дизайн, обърквате.