Дамските топове имат разнообразен дизайн в колекцията си. По -специално дизайнът на шията се различава в същата категория по сто начина. От повечето хлъзгави дизайни на шии в горната част, дизайнът на качулката изглежда страхотен. Върхът на качулката е много подобен на драпираните шии или флопи или върховете на врата на костенурката. Има и различни дизайни в горната част на качулката.

Моделите на качулката се използват широко в горните части, като хомота на качулката, капака на ръкавите, дълбоката шия отпред и дори отзад, раменните капаци и много ефектни дизайни. Жените могат да избират различни цветове в горната част на качулката, за да съответстват на долната част.

Стилни и най -добри дамски топ капаци за вратовръзка на външния вид:

Тук споделяме някои най -нови дизайнерски горнища с капак във всички размери и цветове:

1. Кафява горна част на врата:

качулка

Покритият капак на раменете и на костта на яката придава повече акцент на врата. Кафяв обикновен цвят на качулката с обвивка и завършен дизайн на тялото е приличен и модерен връх.

2. Топ с раирана обвивка с метална сянка:

Топ с деколтено покритие с метална сянка

Дълбокото горно покритие с двойно покритие с обикновена черна вътрешна част и метален ивичен външен слой с завеси изглежда страхотно. Жените с изправена структура на тялото и езика на тялото могат да изглеждат фантастично с дълбоки върхове на врата.

3. Топ на врата с копче:

Топ на врата с копче

Дизайнерски връх с качулка за жени с копчета, декорирани от врата до дъното, е превъзходна идея да превърнете обикновен топ в приказен дизайнерски тип. Сив връх с качулка с тесни ръкави и под талията е стилен топ.

4. Дамски сив бляскав връх на врата:

Дамски сив бляскав топ с деколте

Блестящите върхове са много леки и лесни за женската фигура. Мекият блестящ материал също остава докоснат до тялото. Блестящ връх с качулка на врата изглежда невероятно за жените. По -малките завеси на капака на деколтето също изглеждат великолепно.

5. Дизайнерска извънгабаритна горна част на врата:

Извънгабаритна горна част на врата -5

Извънгабаритна горна част на качулката е просто изключителна мода. Жените в тоалети плюс размер изглеждат по -привлекателни от тънките кройки. Върхът на качулката и раменете в прекалено големи горнища могат да се носят на всяко дъно. Разкъсаният джин може да го направи фънки.

6. Синя качулка с дълъг ръкав:

Синя облегалка с дълъг ръкав

Блусът е любим на много жени, освен по избор на мъжете. Син дълъг ръкав с крила на прилеп с дизайн на качулка изглежда зашеметяващо за жените. Дамските топ тапицерии със синя качулка без съмнение са привлекателни.

7. Дизайнерски пайет с пайети

Дизайнерски пайет с пайети

Дизайнерските пайети, украсени с горнище с качулка, изглеждат по -фантастично. Белите пайети, които правят неравен модел на раменната част с драпировка на качулката на деколтето, изглеждат превъзходно.

8. Топ с калпак с флорален принт:

Топ с калпак с флорален принт

Цветният принт с върховете на врата на дамите е най -любим на много жени. Такива тъмно отпечатани вероятно черно-бели цветя могат да бъдат противоположни, макар че привлекателният дизайн, съчетан с черни панталони, ще бъде перфектна комбинация.

9. Дълбока козина на шията Секси холтер:

Дълбока качулка шия секси холтер топ

Секси халати с дълбок калпак са създадени за жени, които искат горещ външен вид. Топ без гръб с качулки на деколтето е превъзходен избор за секси визия.

Деколтето е характерна част от върховете, които се избират за атрактивен външен вид. Моделът на качулката на деколтето обикновено е опънат до раменете, което прави ефект на лодка. Други модели с ниско кръгло гърло също изглеждат динамични. Дизайнът на гърлото на купата на някои върхове също се вижда от задната страна на горната част, като прави завеси на гърба. Вратът на задния капак изглежда страхотно секси, като прави горната част на гърба. Елегантните върхове на качулката имат разтеглив подгъв като мехурче отпред, а покритият материал се движи свободно, висящ върху гръдната част или ако дълги върхове, отколкото по тялото.