Лилавият цвят отгоре има свое значение. Има два нюанса като тъмно лилаво и светло лилаво. И двата нюанса ще изглеждат добре във върховете. В горната част на лилавия цвят може да има различни стилове. Ако една жена търси само лилав цвят на върха, тя ще получи много стилове в него. Лилавите цветни върхове ще се съчетаят с черно, синьо и бяло цвят на долната част. Ако топът е дълъг, можете да го сдвоите с дънки или панталон. А ако топът е къс, можете да го сдвоите с пола, дънки или къси панталони.

Модерни и красиви върхове в лилав цвят и неговите стилове:

Ще получите много опции и дизайни в лилави цветове. по -долу споделяме някои нови облицовки в лилав цвят.

1. Стилен разхлабен лилав топ:

лилави върхове

Това е свободен размер на лилав цвят на върха. Отгоре има много плисета. Това е дълбок V -образен врат и къс ръкав. Момичетата ще се люшкат в този лилав връх. Монтира се на талията. Момичетата могат да го носят и в колежа. Наистина ще изглежда страхотно на млади момичета. Има хубав модел.

2. Лилав топ с дълъг ръкав:

Лилав топ с дълъг ръкав

Това е много хубав модел с горна част с дълги ръкави в лилав цвят. Има висок и нисък стил с покрита цяла шия. Изглежда вратовръзка е вързана на врата. Това момиче изглежда като принцеса в този връх. Подхожда добре със сини тънки дънки и плоски обувки.

3. Секси изрязани лилави върхове:

Секси лилав топ

Тези лилави върхове са предназначени за смели дами. От двете страни шията е дълбоко ниска. Верижно колие върви добре с този връх. Той е без ръкави и с V деколте. Момичетата ще изглеждат секси в този връх и ще подхождат много с лъскава боя. Той придава гореща привлекателност на зрителите.

4. Тръбен топ в цвят лилав:

Purple Tube Top

Този лилав връх има тръбен модел. Няма рамене. Започва с гръдна част и къса по дължина. Black Jacket ще отиде добре върху този лилав връх на тръбата. Ще получи мач с черни шорти. Пълно пони и дълги обеци ще изглеждат добре с това.

5. Лилав дантелен топ:

Лилав дантелен топ

Този лилав цвят на върха има красива дантела. Това е пълен ръкав с деколте на врат и ръкав. Има хубав модел на врата. Изглежда прекрасно със сини дънки. Тази дама изглежда славна и великолепна в този лилав връх. С отворена коса, тя ще привлече погледите на всички.

6. Лилав топ за жени:

Лилав топ за жени

Това е двупластов топ с пълен ръкав в лилав цвят. Този връх е от шифонов материал с кръгла шия и леко прилепнал към областта на китката. Този модел ще изглежда най -добре на жени със сини или черни дънки. Отгоре има три слоя, а ръкавите също са добре шарени.

7. Пурпурен връх на врата на врата:

Пурпурен връх на врата

Този лилав връх има качулка с пълен ръкав. Този модел на врата наистина ще изглежда добре на дамите. От лявата страна много бутони са плисирани в една права линия. Дамите ще изглеждат стройни в този топ. Той ще се хареса на сетивата, които предизвикват интерес у върховете.

8. Лилав топ без ръкави:

Лилав топ без ръкави

Този лилав връх е без ръкави с деколте. На шията е нанизана верижка. Това ще даде харизматична личност на потребителя. Едно момиче ще изглежда привлекателно и завладяващо сърцето на хората. Макар и с халтер, той е приличен. Хубаво е също.

9. Дизайнерски лилав топ за дами:

Лилав топ за дами

Този лилав цвят на върха има страхотен цветен модел на врата. Това е добре изработен връх. Той е с пълен ръкав и кръгъл врат. Тънка верижка на врата с малка висулка и отворена коса ще грабне сърцата на зрителите. Дамите могат да носят този топ и да дадат великолепна личност.

Дамите трябва да са наясно кои шарки искат, когато е решила да купи само лилав цвят. Тъй като в горната част има хиляди разновидности, е напълно възможно да се объркате. Всеки магазин ще има свой собствен модел. Лилавото е успокояващ цвят и носителят ще изглежда страхотно в лилавия връх.