Подправянето на гардероба винаги е мисълта, която се движи във всяка дама !! Което не е шокираща новина както за момчета, така и за момичета, като прочетете горното изявление !! Момичетата винаги обичат да изпробват нови дизайнерски дрехи и да ги съчетаят с чифт дънки и ботуш, което е един от простите изгледи за бягство с пълна елегантност и добавя тон слава на красивите дами там. Към този списък с прости дрехи определено принтираните върхове се считат за върха на диаграмата.

Сладки и най -нови дизайни за жени с щампи:

Тук топ 15 отпечатани горнища с различен дизайн и изрязване, дадени с опростен цветен плат, който ще предизвика дамското око да ги носи в гардероба си с дрехи!!!

1. Цветни печатни върхове:

печатни върхове

Цветният принт е най -често срещаният и най -често продаван дамски печат на върха във всяка част на света. Цветните дизайни са типични женски дизайни. Кои дизайнери са го използвали в своя полза при проектирането на красив печат. Този вид горнище може просто да се носи над главата с десен с пълни ръкави и с прикрепване на копчета, видяно точно под деколтето.

2. Изрязани през рамо ръкави с зигзагообразни щампи:

Топ с рамо, изрязан с ръкав, зигзагообразно отпечатан

Този дизайн с отпечатани върхове се нарича още печат със студено рамо. Зигзагообразният модел се вижда отпред и отзад на горната част, а отрязаният ръкав се вижда около областта на рамото. В горната част е дадено деколте с деколте с дебела лента плат, преминаваща през рамото.

3. Баландови еластични геометрично отпечатани върхове на рамото:

Bandeau Еластичен топ с рамо с геометричен печат

Горната част на Bandeau обикновено е вдъхновена от горната част на тръбата, а също и горната част на бански костюм. Това е топ без презрамки с еластично деколте, което прави плата да остане твърд по тялото. Ръкавите се наричат ​​падащи раменни ръкави, които падат до нивото на лакътя.

4. Цигански бохо отпечатани 3/4 ръкави:

Цигански топ с печат с четвърти ръкав Boho

Този модернизиран черен връх има отпечатъци от слънцето, луната, пеперудите, които са типичен художествен дизайн, попадащ в бохемския стил на облекло, който разкрива дизайни, вдъхновени от хипи през 60 -те и 70 -те години.

5. Топове с ръкав с жираф отпечатък:

Топ с ръкав с жирафов принт

Това животно с дълга шия е любимо за всички. Когато се използва като декоративен печат върху върховете, го прави по-привлекателен. Момичетата носят този принтиран връх заедно с тънък дънк. Дамите също носят тези щампи с печат и ги карат да се чувстват 10 години по -млади!

6. Отпечатани слонове:

Топ за изрязване с отпечатан слон

Слоновете са най -обичаните животни, които имат различна форма в сравнение с други животни, което е поразителната черта, изведена в обикновени върхове. Размерът на отпечатъка може да бъде различен, по -малък отпечатък се вижда от двете страни, за разлика от това, по -големият увеличен отпечатък идва като единичен отпечатък, наблюдаван от двете страни.

7. Отпечатани с диаманти върхове:

Печат с диамант

Формата на диаманта се използва не само при направата на бисквити, но и при създаването на нов модел на дамски плат. Формата на диамант, използвана тук, я прави по-дълга, като я прави по-забележима с контрастна цветна рамка около формата на диамант.

8. Печатни върхове на Пейсли:

Пейсли Топ

Печатът на Пейсли е най -често използваният дизайн на Менди. Същият дизайн защо да не го използвате за направата на печатни плотове? Този въпрос накара дизайнерите да създадат мотив на паун заедно с обикновен кръгъл дизайн на синтетичен връх. Синтетичният печат на пейсли е по-привлекателен от памучния плот с печат.

9. Връхни ръкави с отпечатан лист:

Топ с ръкав с отпечатан лист

Този скромно отпечатан връх, направен чрез комбиниране на дизайн на листа, преминаващ само около горната част на горната част и оставяйки долната част на горната равнина. Ръцете получават блестящ вид. Цветовата комбинация от бял печат на листа с черен фон е невероятна комбинация от два цвята.

10. Топове с печат на точки

Топка с печат на точки

Щампите с точки на точка се използват обикновено от всички млади момичета като ежедневна или парти рокля. Точките полка имат контрастен цвят от горния цвят. Дизайнът на врата е с форма на ботуш с централен отрязък, който се вижда отпред и отзад на врата.

11. Zebra Print Tops:

Топ за печат Zebra

Зебра линии са двуцветен дизайн, най-често срещаната цветова комбинация е черно и бяло. Тези дни обикновено се продават бежови и черни или кремави и черни цветови комбинации с щампи. Черните линии се движат около бежовия фон. Топ от сатен със зебра с чифт дънки или пола може да бъде добър тоалет за парти.

12. Топове с печат на гепард:

Топ с печат на гепард

За да се избегне разкъсването на животинска кожа и проектирането им в различните тоалети, което определено не е биологичен начин. За да направят промяна, дизайнерите измислиха копие на животински принт върху плат, което ги направи като щампа с животински печат. Дизайнът на Cheetah е завладяващ и яростен опушен дизайн на животински принт, кара едно момиче да изглежда горещо и красиво.

13. Пръстови отпечатъци с дълги ръкави:

Топ с дълъг ръкав и пръстов отпечатък

Линиите, които се движат около пръста ни, могат да бъдат използвани като дизайн, като го увеличите отгоре. Тези линии вървят отгоре с контрастни цветове. Това е хлабав топ с широки ръце. Линиите нямат постоянен кръгъл модел.

14. Топове без ръкави с печат на птици:

Топ без ръкави с печат на птици

Миниатюрна версия на птици, която използвахме да рисуваме върху хартии в детските си дни, се възпроизвежда върху ризи по печат. Отпечатаната птица има две елегантни крила с цяло тяло, които са отпечатани в черно -бял цвят в контрастен цветен фон.

15. Туники със звезден печат:

Туника с топ от Star Print

Туниката не е прегръщаща тялото, вместо това, те имат свободно прилепнали по цялото тяло с камбана форма ръка, падаща точно под лакътя. Звездният дизайн придава контрастен цвят, за да изглежда по -забележим и привлекателен. Ъгълът на ръкавите и деколтето са подчертани с ярък цветен плат.

Преди да купите, най -добре е да отпечатате горната част, за да изпробвате и да проверите дали отпечатъкът върви добре с вашия тен, фигура на тялото и най -важното е дали качеството на отпечатъка е добро. Размерът на отпечатъка също играе важна роля при избора на топ. Обикновено увеличените флорални щампи или животински щампи са подходящи за фина до средна фигура на тялото. Малките отпечатъци вървят добре за всички видове фигура на тялото, за дами, чийто размер е под голям и малък принт, маскира формата на тялото, което наистина е голямо предимство. Изборът на подходящ печат и форма е ключовият фактор!