Рожденият ден никога не е завършен без торта и в днешната статия ще ви дадем опит как да отпразнувате рождения ден с малко по -персонализирано докосване. Обикновено по време на рождените дни човек често би поръчвал торти от персонализирани магазини, но този път защо не дадете на любимия човек по -личен щрих. Процесът на приготвяне на торта наистина е лесен, ако работите с подходящите съставки. Всъщност с вашите превъзходни умения за приготвяне на торти защо тортите трябва да се ограничават само до рождени дни и сватби? Сладкишите могат да се използват вечер през чаша чай. Тортите могат да бъдат пустиня след закуска, а сладкишите могат да бъдат хоби от минало време. Така или иначе, като се наслаждавате на филия торта всеки път, не е нужно да бягате до магазина за вас.

Как да си направим проста торта

Вземете вашите материали правилно:

Основното нещо, от което човек се нуждае за торта, би било брашно и яйца. Бакпулверът е още една съставка, която играе важна роля в приготвянето на сладкиши, както и млякото и млякото на прах. Ще са необходими и малко захар и сол. Сега всяка торта идва с лек вкус и от вас зависи да решите кой аромат да използвате най -добре за вас. Малко оцет може да се съхранява под ръка за най -добър резултат. Маслото ще бъде последната съставка в списъка ви и ако избирате обикновена торта, имате всички съставки, които трябва да ви трябват с течение на времето.

Освен това ще ви трябва малко маслена хартия, която може да бъде закупена от всеки близък магазин за хранителни стоки, тиган с правилна форма и смесител за тесто, може би дървена лъжица.

Започнете действието:

Първата стъпка към приготвянето на торта е да смесите основните съставки заедно. В купа изсипете една и половина чаши брашно и заедно с една чаша вода и две яйца. Сега добавете една чаша захар и половин чаена лъжичка лъжица сол на стойност. В тази капка една супена лъжица бакпулвер и една чаша мляко на прах. Вземете под ръка и една чаша мляко, което трябва да се излее заедно с две или три кубчета масло. Изисква се масло на стойност 100 грама.

След като всичко това се излее в купата, разбъркайте ги правилно с дървената лъжица. Това е, което наричаме тесто и често се предлагат специални смесители за тесто или смесители за кекс, които биха ви помогнали да фиксирате тестото правилно. Трябва да се уверите, че тестото е смесено правилно, за да избегнете слепване на съставките. Трябва да се поддържа гладка и фина консистенция за ефективна оценка на тортата. В случай на торта без яйца, извадете яйцето от уравнението и продължете с останалото.

По средата на смесването на тестото добавете една чаена лъжичка растително масло заедно с ароматите, които могат да бъдат ванилова шушулка или прах или течност. В случай на шоколад, добавете какао на прах заедно с ванилията и след това разбъркайте отново.

Сесия за печене:

Сега извадете тавата за печене на тортата и я намажете с мазнина и брашно. Това ще помогне на тортата да залепне за дъното на тавата, така че в края на печенето можете просто да я измъкнете от тавата. Често в случаите намазваме тавата с мазнина и след това покриваме вътрешната страна заедно със стените с маслена хартия. Сега равномерно излейте консистенцията в тигана. Пресейте го, за да изравните сместа.

Преди това можете предварително да загреете фурната, ако е необходимо. Това инициира процеса. Включете фурната на 350F за пет минути и след това поставете сместа за кекс.

Сега продължете да печете на 350F през следващите половин час и по това време ще видите как тортата ви се раздува и придобива консистенция.

Извадете тортата и след това обърнете тавата, за да я плъзне в декоративната чиния.