Проблемът с преждевременната загуба на коса и плешивостта не е само генетичен, но може да се дължи на други фактори като недохранване, излагане на замърсяване и нездравословен начин на живот. Град Ахмедабад се развива във всички аспекти. Създаването на промишлени предприятия поражда здравето и също е основна причина за преждевременно плешивост както при мъжете, така и при жените. За да се противодейства на този проблем, има бързо увеличаване на броя на клиники за трансплантация на коса в и около града.

Центрове за трансплантация на коса в Ахмедабад:

Прочетете, за да намерите най -добрите клиники за трансплантация на коса в Ахмедабад.

Центрове за трансплантация на коса в Ахмедабад

1. Клиника по трансплантация на коса на д -р М:

Това е една от най -добрите клиники за трансплантация на коса, които ще намерите в Ахмедабад. Клиниката се ръководи от д -р Махадевия, който е квалифициран пластичен хирург с трудов стаж над 17 години. Той е и известен член на ISHRS, международен орган за възстановяване на косата. В клиника за трансплантация на коса Dr. M използват далеч по -добрите методи за присаждане на фоликули, за да дадат забележителни резултати.

  • Уебсайт: www.goodbyehairloss.com

2. ADHI Индия:

Adhi India е успешна верига от козметични и хирургични съоръжения за трансплантация на коса в страната. Те имат добре установени центрове в шест големи града, включително Ахмедабад. В Adhi техният екип от обучени хирурзи използва метода Fue за възстановяване на косата, тъй като е по -ефективен и по -малко инвазивен. Посетете връзката по -долу, за да научите повече за този специализиран център за трансплантация на коса в Ахмедабад.

  • Уебсайт: www.besthairtransplant.com

3. Академия за коса Vasa:

Академията за коса Vasa е революционен център за трансплантация на коса в Ахмедабад. Те предлагат най -иновативната техника Feather Touch Tm за възстановяване на косата. Те имат екип от международно обучени хирурзи по трансплантация на коса, които се стремят към съвършенство и предоставят изключителни услуги чрез своята среда от уникални техники и лечения. Академията за коса Vasa заслужава вашето време и пари.

  • Уебсайт: www.drvasa.com

4. Център за козметична пластична хирургия Cutis:

Cut is Cosmetic Plastic Surgery Center е пионерът в областта на козметичната хирургия и хирургията за трансплантация на коса. В Cutis те се стремят да предложат най -добрите и достъпни трансплантационни операции на хората от Ахмедабад. Всички техни процедури и техники са на ниво с международните стандарти. Посетете уебсайта, за да научите повече за техните услуги.

  • Уебсайт: www.cutiscosmeticplasticsurgery.com

5. Д -р Ayyappan Thangavel:

Д -р Ayyappan Thangavel е специалист хирург по трансплантация на коса със седалище в Ахмедабад. Той използва най -добрите методи за присаждане на фоликули, за да даде най -удовлетворяващото и приятно изживяване на своите пациенти. Д -р T Ayyappan също е престижен член на IBMS. Всички техники, използвани в неговата клиника, са много иновативни и рентабилни. Посетете неговата клиника, за да си уговорите среща сега.

  • Адрес: La Diva Cosmetic Plastic and Hair Transplant Center Center SAL Hospital, Опп. Полицейски участък Вастрапур, Drive in Road, Ахмедабад – 380054

6. Клиника DHI Ahmedabad:

Тази клиника DHI в Ахмедабад използва най -забележителната техника за директна имплантация на коса за лечение на преждевременна загуба на коса и плешивост. Те имат изключителна база от доволни клиенти в Индия и в чужбина. В DHI експертните хирурзи използват техники от висок клас, за да дадат бързи и безопасни резултати.

  • Уебсайт: www.dhiindia.com

7. Естествена трансплантация на коса:

Естествената трансплантация на коса е специализирана клиника за трансплантация и възстановяване на коса в Ахмедабад. Тук те предлагат ултра модерни и високо напреднали лечения за плешивост и косопад. Процедурите за имплантиране на коса, използвани при естествената трансплантация на коса, са по-малко инвазивни, безболезнени и дават 100% успешен растеж на косата.

  • Уебсайт: www.naturalhairtransplant.co.in

8. Д -р Bijpal V Parekh:

Д -р Bijpal V Parekh е успешен хирург по трансплантация на коса в Ахмедабад. Той е усвоил почти всички козметични хирургични процедури и е специализиран в процедурата за отстраняване на фоликуларни единици за възстановяване на косата. Д -р Парех предлага и персонализирани лечения за косопад.

  • Уебсайт: www.bijpalparekh.com

9. Център за трихология Richfeel:

Ако търсите трайно решение на проблема с косопада или плешивостта, просто си запишете час в Трихологичния център Richfeel. Те имат най -добрия екип от хирурзи по трансплантация на коса с авангардни технологии и услуги. В Richfeel всички процедури за възстановяване на косата са безопасни, безболезнени и резултатите са видими след една сесия.

  • Уебсайт: www.richfeel.com

Посочените по-горе центрове за трансплантация на коса са най-търсените и утвърдени клиники за възстановяване на косата. Там услугите и лечението са несравними.