декорация на трапезария през лятото еклектичен дизайн светлосиня покривка

Декорация на трапезария през лятото

Бихте ли искали свеж вид на вашата трапезария това лято? Вижте тези 10 съвета, за да облечете вашето пространство, от бързи и лесни идеи за „Направи си сам“ до по -амбициозни проекти „Направи си сам“ през уикенда.

Покрийте една стена с градинска решетка.

Добавете настроение за градинско парти към вашата трапезария, като поставите решетка, изрязана така, че да съответства на една или повече стени. Завършете външния вид с декоративни форми. За елегантен обрат закачете огледало зад решетката.

Сложете вдъхновена от плажа покривка

Декорация на трапезария в летни чаши и бутилки традиционни

Акцентирайте върху обикновени бели съдове с аква халби, тъкани подложки и отпечатани салфетки, завързани с връв. Увитите с въже шамандури и куп красиви бутилки в центъра на масата са декоративни. Можете да напълните стъклените бутилки с вода или лимонада.

Създавайте бързо изкуство за стена

декорация на трапезария през лятото кристални полилеи метални столове

Имате ли илюстрована книга, вдъхновена от морето, която обичате? Увеличете няколко страници и ги отпечатайте в черно и бяло за почти незабавен декор на стени. Простите бели или черни рамки са всичко, от което се нуждаете – можете да завършите този проект за една сутрин.

Боядисвайте обикновена маса с черната дъска – идея от Модерен дом в Медисън

декорация на трапезария през летен килим от бяла кожа

За този проект на Madison Modern Home, бюджетна маса Ikea беше покрита с боя за черна дъска, която се превръща в повърхност за писане, идеална за партита с вино и сирене. Имате ли деца у дома? Маса за вечеря може да помогне на малките ръце да бъдат заети след вечеря.

Оживете свободен ъгъл с помощта на стълба

декорация на трапезария през лятото тесни дървени стълби с нежни цветя

Подкрепете стълба и подредете стъпалата с асортимент от ярко оцветени винтидж бутилки. Напълнете някои с цветя или отрязани клони, а други оставете празни, за да хванете светлината. Не искате ли да използвате бутилки? Съхранявайте и излагайте красиви покривки на стълбите.

Покажете морски находки

декорация на трапезария през лятото голяма маса, изработена от рисунки от тъмно дърво в червено

Поставете събраните миди, буркан или дървесина в плитка плетена кошница или купа за лесна, елегантна фокусна точка, която може да остане там през цялото лято. Намерихте ли голямо парче дървесина на плажа? След почистване (не искате бъгове на масата!) Поставете го в центъра на масата и го обградете с бели светлини за чай.

Украсете светлина с въже

декорация на трапезария в летен полилей от сизал и килим

Увийте ръцете на обикновен полилей с въже за морско вдъхновено преобразяване. Добавете други текстурни акценти, като тъкана кошница и килим от естествени влакна, за да завършите външния вид.

Опитайте чиста покривка или бегач

Декорация на трапезария през лятото бяла ергономична столове покривка с дантела

Придайте на трапезарията си ефирен вид, като драпирате масата си с остър плат. Показаният тук е създаден чрез просто отрязване на парче винил плат. Не е необходимо шиене!

Поставете летни сочни растения

Декорация на трапезария през лятото просторна с травертин и плъзгащи се врати

Напълнете буркани или купи с малко количество пясък, след което поставете сукуленти или въздушни растения вътре за лесен цъфтеж през лятото. Добавете тъкани подложки и бели покривала за столове, за да подобрите плажната атмосфера.

Морските вентилатори или миди могат да бъдат изложени в рамки или сенчести кутии за уникална декорация. Използвайте бяла хартия като фон или дайте своята художествена структура, като обвиете рамката с естествен лен или юта.

Направете свое собствено изкуство за стена с оглед на морските съкровища

Декорация на трапезария в летни елегантни столове, покрити с бяло