Моята къща, моята кола, моята лодка … с амбиция и ясни цели можете да постигнете всичко, за което сте мечтали, при което колата отдавна е част от ежедневието и никой няма да я забележи като особеност. Не всеки иска да притежава лодка и къщата като собствена крепост все по -често се превръща в цел. Странното усещане за действително влизане в собствената ви къща след дълго време поражда напълно нови и непознати досега желания, които бързо прерастват в нужди. За днешната статия избрахме темата за трапезните маси и искаме да ви представим една страхотна специална. Познавате ли вече масата на Fletcher Capstan? По-долу ще разберете защо всяко съвместно хранене на масата на Fletcher Capstan, както със семейството, така и със семейните приятели, е много по-смислено и приятно.

Маса Fletcher Capstan – кръглата разтегателна маса, която не променя формата си

маса за флетчер капан кръгла разтегателна и въртяща се Фантастична идея и конструкция, която е проектирана през 1835 г., но така и не стана известна

fletcher capstan маса кръгла разтегателна великолепие

Масата за хранене като разумна покупка

Стигнахме до това твърдение по празниците, когато изведнъж старата традиция да се храним заедно се затопли и мнозина, които нямат маса за хранене, изведнъж видяха смисъла в това.

Шедьовърът на Дейвид Флетчър впечатлява със своето солидно присъствие, ниско тегло и гъвкавост 

кръгла разтегателна маса за хранене fletcher capstan

Точното изпълнение на механичните процеси се проверява чрез няколко симулации

кръгла разтегателна маса за хранене за маса за флетчър капстан

Кръгла и разтегателна – масата за хранене от същия ред

В днешно време хората се стремят към интелигентни решения, особено що се отнася до така наречените мебели, спестяващи пространство. Много маси за хранене са разтегателни, което позволява допълнително пространство за още повече гости. Досега не сте научили нищо ново това, което търсите и търсите кръгла маса за хранене, така че всички членове на семейството и техните приятели, независимо от възрастта, да се виждат като равни.

кръгъл разтегателен модел на маса fletcher capstan

маса за хранене fletcher capstan кръгла разтегателна анимация

Масата на Fletcher Capstan и нейният впечатляващ механизъм

По отношение на тенденцията за устойчивост, днес въвеждаме кръгла и разтегателна маса, известна в интернет като масата Fletcher Capstan, чиито свойства могат да я превърнат в потенциална маса в живота ви. Кръгла маса за хранене, която запазва кръглата си форма, когато е извадена и не е елипса, това го прави толкова убедителен на пръв поглед.

Дизайнерът и изобретателят на този скъпоценен камък изглежда силно повлиян от универсалната геометрия, която се среща отново и отново в природата. Механизмът на масата е проектиран по такъв начин, че кръговата форма се запазва, след като е била разширена. Как точно работи това може да се види в следващото видео.

Второто нещо, което се забелязва при наблюдение, е, че разширените елементи на масата остават директно прибрани в масата, докато не искате да я извадите. Издърпването става изненадващо бързо и може да се осъществи електрически или механично. Досега, в сравнение с други, кръгли, разтегателни маси, се занимавахме с освежаващ и иновативен начин на мислене, който придава на функционалните мебели органична и много удобна нотка.

маса за флетчър капстан кръгла разтегателна барока

fletcher capstan маса кръгла разтегателна маса за хранене детайл

Флетчър маса с капстан кръгла разтегателна част

И въпреки че масите за хранене са изработени от масивно дърво или дори от масивен метал, които са наслоени една върху друга на няколко нива, теглото на масата остава ниско. Независимо от това, стабилността и здравината на масата и нейният внушителен ефект са забележителни.

маса за трапезария fletcher capstan кръгла разтегателен механизъм материал

Размери на масата на Fletcher Capstan 

Масата на Fletcher Capstan се предлага в три общи и разтегателни размера и благодарение на променливия си диаметър позволява да се умножи броят на седалките. Най -малката разтегателна кръгла маса за хранене е с диаметър 1,65 м, който може да се сменя до 2,2 м. Максималният размер на най -голямата маса за хранене е 3,0 м и е широк около 2,28 м, когато не е удължен. Има и среден размер, който варира между 1,90 м и 2,50 м.

Обръща се внимание на устойчивото производство и прецизното и безупречно изпълнение на механичните процеси.

Прототипът на тази кръгла разтегателна маса за хранене, която работи по същите геометрични закони, е проектирана и патентована от известен Робърт Юп през 1835 г. Но това никога не е произведено.

Дори повече Подробности и информация може да се намери на уебсайта на „Таблици на Флетчър“

флетчър капстан маса кръгла разтегателна маса за хранене универсална геометрия

кръгла разтегателна маса за хранене fletcher capstan

fletcher capstan маса кръгла разтегателна insmiration

fletcher capstan маса кръгла разтегателна маса за хранене гениална

fletcher capstan маса кръгъл разтегателен лак

fletcher capstan маса маса за хранене кръгла разтегателна схема парламент

маса за флетчър капстан кръгъл разтегателен метал