Fietshelmen zijn een cruciaal onderdeel om de veiligheid van een fietser te waarborgen. Deze helmen zijn speciaal ontworpen om hoofdletsel te voorkomen dat kan ontstaan ​​als gevolg van een impact. Ze helpen ook de bijwerkingen die met deze effecten gepaard gaan, zoals perifeer zicht, te voorkomen. Er is zelfs discussie geweest over de vraag of het gebruik van een helm verplicht moet worden gesteld, vooral in het geval van kinderen en vrouwen.

fietshelmen

Deze fietshelmen mogen niet te zwaar zijn en moeten ook een voorziening voor ventilatie hebben, aangezien fietsen een behoorlijk intensieve activiteit kan worden. Hier zijn enkele van de beste fietshelmen.

Opvouwbare helm:

Niets is handiger dan een opvouwbare fietshelm die kan worden opgeborgen als hij niet wordt gebruikt tijdens een fietsexpeditie. Deze klassieke witte helm is chic, stijlvol, clean en functioneel. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen, de spleten in het midden zorgen voor luchtcirculatie. Deze helm is een geweldige optie als je door warme en vochtige plaatsen fietst.

De stijlvolle helm:

De simpele grijs-witte kleurencombinatie op deze fietshelm geeft hem een ​​stijlvolle touch. Het gebruik van interessante geometrische lijnen verheft het ontwerp ook van alledaags tot uitzonderlijk. Het interessante ontwerp maakt het een must-have onder de jeugd. De poriespleten aan elke kant van de helm zijn toegevoegd om luchtcirculatie te garanderen.

De fakkelhelm:

Deze slanke en modern ontworpen helm heeft het extra voordeel van een zaklamp op de achterkant van de helm. De zaklamp werkt op batterijen en is vooral handig tijdens het fietsen ‘s nachts. Het stelt anderen ook in staat om met u mee te fietsen om uw verblijfplaats in de gaten te houden.

De vrouwelijke helm:

Deze turkooisblauwe helm is een geweldig fietsaccessoire voor vrouwen die van kleur houden en niet bang zijn om hun vrouwelijkheid te omarmen. Het eenvoudige ontwerp met een vleugje wit maakt het stijlvol. Er zijn 3-4 poriën boven het hoofd om ervoor te zorgen dat er voldoende lucht in de helm circuleert.

Stedelijke fietshelm:

Voor die fietsers die van stijl houden en deze willen opnemen in hun fietsuitrusting, is deze op de stad geïnspireerde fietshelm perfect. Het metalen oppervlak is gepolijst en chic en straalt een glans uit die er aantrekkelijk uitziet als het wordt blootgesteld aan zonlicht. De zachte demping aan de binnenkant van de helm beschermt het hoofd bij een val. Enorme poriën zijn ook toegevoegd voor luchtcirculatie.

De op vlammen geïnspireerde helm:

Deze zwarte vlam-geïnspireerde helm is erg populair onder de jeugd van tegenwoordig. Met poriën in de vorm van vlammen zal deze stijlvolle helm zeker een statement maken. Ook zullen de aanwezige sleuven op de helm ervoor zorgen dat de fietser profiteert van een goede luchtcirculatie. De lichtgewicht textuur zorgt er ook voor dat fietsers zich geen zorgen hoeven te maken over het extra gewicht.

Milieuvriendelijke helm:

Deze opvouwbare helm is geïnspireerd op het uiterlijk van een gordeldier. Deze helm is niet alleen licht van gewicht, maar ook kosteneffectief. Het helpt ook het milieu te sparen, omdat het 100% recyclebaar is. Het heeft ook een slank en stijlvol ontwerp dat er goed uitziet bij zowel vrouwen als mannen.

De zweetbestendige helm:

Deze zwarte helm ziet er misschien iets te zwaar uit, maar ze zijn licht van gewicht. Het zweetbestendige aspect van de helm voorkomt ophoping van zweet in het haar wat later tot haaruitval kan leiden. De strategisch geplaatste sleuven aan de bovenkant van de helm zorgen voor luchtcirculatie.

Designer-helm voor dames:

Designer-helm voor dames

Vrouwelijke wielrenners waarderen het gebruik van leuke kleuren in hun helmen altijd. Daarom is deze regenboogkleurige helm het perfecte accessoire voor hen. Het gebruik van gedurfde kleuren en de toevoeging van sleuven voor luchtcirculatie maken deze helm tot een musthave.