Kleding op een betere manier ophangen blijkt soms een uitdaging te zijn. Het vinden van een goede plek, het daar ophangen zodat het later gebruikt kan worden, wordt allemaal een beetje ingewikkeld. Dus weinig meer weten over de hangers kan helpen bij het oefenen van ophangen. Kleden wanneer ze van de schouders worden gehaald en ergens anders dan de hangers worden achtergelaten, hebben zogenaamd een onhandige uitstraling. De factor ‘Kan later gebruikt worden’ wordt minder waarschijnlijk door de kreukels erin. Om ervoor te zorgen dat een kledingkast er netjes uitziet, is het van belang hoe de kleding wordt opgehangen en hoe deze is gerangschikt. Kledinghangers zijn zo ontworpen dat het gemakkelijker is om de kleding kreukvrij te houden. De schouderachtige vorm ervan helpt bij het ophangen van de kleding en het behouden van de oorspronkelijke vorm ervan. Terwijl kleerkasten voorkomen dat kleding stof wordt, beschermen hangers het tegen kreuken. Draadhangers wegen minder en zijn niet geschikt voor zwaar wegende kleding zoals jassen en jacks. Dat gezegd hebbende, elke hanger is ontworpen met een specifiek doel. Hangers dienen in het algemeen om kleding op te hangen; het aspect dat moet worden opgemerkt, is de kwaliteit van de kledinghangers.

Verschillende soorten hangers voor doeken:

hangers! Het maakt niet uit hoe het eruit ziet, als het een doek zou kunnen ophangen, dat is prima; maar tot onze verbazing variëren hangers van eenvoudige draad- of metalen hangers tot stijlvolle en gezellig ogende designerhangers. Materiaal, ontwerp en gewicht variëren voor elke hanger om aan zijn doel te voldoen. Hier zijn enkele van de populaire soorten waaruit u kunt kiezen…

Houten hangers:

Houten hangers zijn stevig genoeg om zware kleding te dragen. Het ontwerp is dienovereenkomstig gemaakt om jassen en jacks op te hangen. Designer-exemplaren zijn zelfs gemaakt met houten hangers, de kleur is gewijzigd en er zijn enkele extra functies toegevoegd om de look te verbeteren.

Draad Hangers:

Draadhangers wegen minder. Het is gemaakt van dunne metalen kabels en is geplastificeerd. De minder weegfunctie maakt het in staat om lichtgewicht kleding vast te houden. Omdat de hanger geplastificeerd is, veroorzaakt het geen vlekken op de kleding. Het is een van de gemakkelijk te maken kledinghangers.

Kunststof hangers:

Plastic hangers zijn in zekere zin verrassender, het materiaal is sterk genoeg om zwaar wegende kleding te dragen, maar is niet aan te raden voor langdurig gebruik. Het ziet er verrassender uit omdat er geen excuus is voor de kleuren. Het materiaal is verkrijgbaar in een aantal kleuren en zo ook de hangers. Niet alleen witte en zwarte hangers, zelfs de fancy en designer hangers.

Klemhangers:

Cliphangers zien er weinig anders uit dan de rest, omdat ze clips hebben en de horizontaal uitgelijnde structuur. De clips spelen de rol van het vasthouden van die kleding die niet kon worden opgehangen; zeg bijvoorbeeld rokken. Off-shoulder kleding kan worden opgehangen met cliphangers.

Metalen hangers:

Metalen hangers zijn in zekere zin sterker dan die draad- en stalen hangers. Het is misschien niet oogverblindend om te zien en het zijn geen ontwerpers. Metalen hangers voldoen aan het doel, maar zijn niet in het oog springend.

Meerdere hangers:

Multihangers zijn ontworpen met extra horizontale voeringen om bijvoorbeeld alles in één hanger op te hangen; jassen, stola’s, broeken, enz. Multihangers kunnen anders worden gezegd als de ruimtebesparende hangers; in plaats van kleding aan aparte hangers te hangen en meer ruimte in beslag te nemen, zijn meerdere hangers handig om veel in één hanger te hangen.

Fluwelen hangers:

Fluwelen hangers of de antislip hangers zijn speciaal ontworpen om gemakkelijk glijdende fluwelen kleding op te hangen. De zijdeachtige en zachte textuur van de doek glijdt gemakkelijk van de hanger; fluwelen hanger voorkomt dat kleding wegglijdt met de deuken aan weerszijden ervan. Vilten hangers en gevlokte hangers zijn op dezelfde manier ontworpen.

Gewatteerde hangers:

Gewatteerde hangers worden geleverd met de zachte satijnen pads over de hangers. De zachte kussentjes voorkomen dat kleding plooit en kreukt. Kleren met kreukels zijn prikkelbaar, en ook in een ernstige situatie verslechtert het de hele gemoedstoestand. Gewatteerde hangers zorgen ervoor dat kleding niet kreukt.

Ceder hangers:

Cedar hangers zijn geurende hangers die stank van kleding absorberen en kleding fris houden om te dragen. Ceder hangers lijken op de houten hangers maar zijn geparfumeerd. Natte doeken stinken als ze lange tijd aan hangers worden gehangen, en dat kan worden verholpen met het gebruik van cederhangers.

Kleine hangers:

Aan kleine hangers kunnen kleine kledingstukken worden opgehangen. Kleuterkleding die aan hangers van normale grootte wordt gehangen, wordt uitgerekt en verliest de elasticiteit. Kleine hangers voorkomen dat kleding bederft.

Fancy hangers:

Fancy hangers zijn die met een aantal extra functies. Kralen, geverfd, lint omwikkeld, enz. Fancy hangers voegen wat schoonheid toe aan de plek waar het wordt opgehangen. Het is vaak niet veel doelbewust, maar kan worden gebruikt voor het verfraaien van de kledingkast.

Ruimtebesparende hangers:

Ruimtebesparende hanger is ontworpen met het idee om meer kleding op te hangen met een enkele hanger. Een enkele ophanglus bevat meer dan één horizontale voering met schouderachtige structuur. Elk van de horizontale voeringen kan aan kleding worden gehangen. Dit bespaart merkbaar ruimte op de kledingkast.

Vreugdehangers:

Joy-hangers zijn die eenvoudige plastic hangers die zijn ontworpen met een functie die voorkomt dat kleding wegglijdt. Joy hangers voldoen aan het gebruik van vilten en fluwelen hangers. De zachte kleding die aan plastic hangers wordt gehangen, zal eerder wegglijden, maar vreugdehangers voorkomen dat ze wegglijden.

Antisliphangers:

Antisliphangers zijn hetzelfde als die plastic hangers, maar het oppervlak is een beetje grof waardoor kleding er niet gemakkelijk afglijdt. Mouwloze kleding met dunne bandjes valt vaker af en het gebruik van antisliphangers kan ervoor zorgen dat ze niet vallen.

Op zwaar werk berekende hangers:

Zware hangers zijn hangers die worden gebruikt voor het ophangen van zware kleding, bijvoorbeeld jassen en jassen, natte en zware kleding. Brandweerjassen en de andere leren jassen wegen zwaar, en de zware hangers zijn sterk genoeg om het te dragen.

Slanke hangers:

Slanke hangers zijn vergelijkbaar met die plastic hangers, maar zijn verticaal vlak en slank. Het is geschikt voor stijve kleding, terwijl de andere hangers de vorm kunnen bederven, slanke hangers behouden de vorm.

Tips voor keuze en gebruik van hangers:

De stabiliteit van elk product is gebaseerd op de kwaliteit en gebruiksmethode, hetzelfde geldt voor hangers. Als het op de juiste schaal wordt gebruikt, kan het lang meegaan.

  • Draadhangers moeten worden gebruikt om lichtgewicht kleding zoals stola’s, sjaals, enz.
  • Natte kleding kan aan plastic hangers worden gehangen; metalen hangers en houten hangers kunnen vlekken maken op de kleding.
  • Cliphangers kunnen worden gebruikt voor korte tijd ophangen, omdat de clips vlekken op de kleding kunnen leggen als ze lange tijd worden opgehangen.
  • Kleding met elasticiteit moet losjes aan de hangers worden gehangen; iets strakker ophangen kan de elasticiteit van de doek bederven.
  • Het ontwerp van de hanger is niet zo belangrijk als de stabiliteit ervan.
  • Fancy kledinghangers zien er misschien oogverblindend uit, maar voldoen niet gegarandeerd aan het doel.
  • Smalle hangers kunnen worden gebruikt voor het ophangen van stropdassen.
  • Lichtgekleurde kleding kan aan plastic en draadhangers worden gehangen, omdat de houten en metalen hangers vlekken op de kleding kunnen maken.
  • Witte hangers moeten worden gebruikt voor lichtgekleurde kleding, omdat de gekleurde kleding wanneer ze aan witte hangers worden gehangen kleurvlekken op de hangers kan veroorzaken.

Kleding die precies aan hangers in kleerkasten hangt, en onhandig geplaatste kleren hebben verschillen. Het is belangrijk in de persona van een persoon om zijn plaats netjes en opgeruimd te houden. Het kiezen van de juiste hangers en het netjes ophangen van kleding resulteert in een mooie kledingkast. Kleding opvouwen is wat moeilijker en duurt lang, ophangen maakt het makkelijker en natuurlijk tijdbesparend. Dus geen zorgen meer over kledingverzorging, hang ze gewoon op en hang uit.