Een sweatervest is een klassiek modestatement dat voor op kantoor kan worden gedragen, een vest van het type trui lijkt op een normale of casual trui. Dit trendy vest was beroemd in de 20e eeuw, deze formele kleding is mouwloos en past goed bij overhemden.

Beste sweatervesten voor mannen en vrouwen met afbeeldingen:

Probeer deze goede patronen uit en kies de beste voor jou,

1. Effen kleur sweatervest:

Effen kleur trui vest

Een effen sweatervest is een vest waarbij het vest is gemaakt van de wol van een bepaalde kleur. Dit zijn V-vormige truien die goed werken voor mannen over overhemden. Het mouwloze vest is perfect voor middellange winters. Het draaggemak van deze vesten is geweldig en dit geeft ook het comfort.

2. Argyle-sweatervest:

Argyle Trui Vest

Een van de klassieke patronen voor herentruien heeft de diamantsteek erop. Dit is een breisteek met grote diamanten met een contrasterende kleur. Het mouwloze Argyle-vest is een perfect medium voor deze steek en ziet er geweldig uit. Je kunt deze ook in verschillende kleurencombinaties krijgen.

3. Rits trui vest:

Rits Trui Vest

Probeer dit prachtige zwarte vest uit dat gemakkelijk te dragen is. Het open patroon aan de voorkant van dit vest is perfect voor milde winters. De rits aan de voorkant geeft je de keuze om het vest open of dicht te houden. De rits kan een contrasterende kleur hebben of zelf zwart.

4. Lang truivest:

Lange Trui Vest

Dit lange vest is heerlijk om in de winter aan te trekken. Het lange vest geeft je extra warmte en je kunt het over elk kledingstuk dragen. Het ontwerp met open kraag is ook even modieus. De zakken aan de voorkant zijn zowel praktisch als stijlvol.

5. Kasjmier truivest:

Kasjmier Trui Vest

Cashmere is een prachtige wol die perfect is voor truien en vesten. Deze wol die afkomstig is uit Kasjmir in India is zacht en warm. Dit mouwloze vest is knus en heeft een gestreept patroon. Het patroon kan met dunne strepen of dik zijn. Probeer dit luxe wollen sweatervest voor het beste gevoel ooit.

6. Polo trui vest:

Polo Trui Vest

Een polovest is een andere klassieke stijl die veel wordt gedragen door mensen die polo spelen. Dit geweldige spel is synoniem gemaakt met het polovest. Het korte mouwloze vest is effen en dun en is een heerlijk kledingstuk voor de zachte winters. Het beschermt de spelers ook tegen de wind. Het polovest is ook iets dat door alle mannen wordt gedragen, ongeacht of ze het spel spelen.

7. Sjaalkraag Sweatervest:

Sjaalkraag Trui Vest

Een vest met sjaalkraag is een andere geweldige stijl die je kunt kiezen om te dragen. Dit heeft het opgerolde kraageffect en is aan de voorkant dichtgeknoopt met een V-vormige opening. Dit bruine vest is een perfect voorbeeld van de sjaalkraag. De voorzakken zijn geweldig voor gebruik en om je handen warm te houden.

8. Trui-vest met knopen:

Knoop trui vest

Maak een opvallend statement met een klassiek vest met knoopsluiting in kleuren als grijs of zwart. Deze klassieke kleuren passen goed bij alle kledingstukken. Het vest met knoopsluiting heeft een typische V-halsopening. De knoppen kunnen groot of klein zijn. De zakken van het vest zitten aan de voorkant en kunnen een bies in een contrasterende kleur hebben.

9. Truivest met ronde hals:

Truivest met ronde hals

Probeer dit coole sweatervest damesontwerp dat goed zal passen op rokken en jeans. Het vest is gemaakt met een ronde hals die een contrasterende rand heeft. Deze rand is ook te zien rond de armsgaten. Het vest kan gemakkelijk voor formele gelegenheden worden gedragen.

Het sweatervest is een slimme manier om je te kleden voor de winter. Het is een perfecte formele kleding die goed werkt voor kantoor en vergaderingen. De V-hals is de klassieke stijl en kan ook een ronde hals of sjaalhals hebben. De steekpatronen kunnen effen, argyle of gestreept zijn.