Mouwloze truien werken perfect voor milde winters als je jezelf niet hoeft te bedekken. De truien geven je warmte en houden je borst tegen het vriesweer. Daarom is het altijd een goed idee om een ​​mouwloze trui te dragen tijdens het begin van de winter en als het gewoon winderig is.

Beste verzameling mouwloze truien met afbeeldingen:

Koop deze top 9 mouwloze truien,

1. Open gebreide mouwloze trui:

Open gebreide mouwloze trui

Een mouwloze trui is een fijne manier om warm te blijven tijdens de milde winters. Hier heeft de trui een open gebreid patroon dat een mesh-look geeft. Dit is een stijlvolle trui met een brede rand voor de hals en de zoom. Het sweatervest is een beetje lang en ziet er geweldig uit over jeans.

2. Coltrui mouwloze trui:

Coltrui mouwloze trui

Een coltrui is een klassiek patroon dat de meeste vrouwen zouden moeten hebben. Deze trui voor dames is perfect met de rolkraag. De kraag is vrij breed en dit geeft een vallend effect. Je kunt de mouwloze coltrui in verschillende kleuren hebben, zoals grijs, zwart, blauw, enz.

3. Mouwloze trui met V-hals:

Mouwloze trui met V-hals

Het hebben van een geweldig sweatervest voor heren is een essentieel onderdeel van winterkleding. Deze trui voor heren is het meest bekende vestpatroon. Het heeft een V-hals en kan kleine strepen hebben rond de nek, armsgaten en zoom. Dit sweatervest voor heren is geweldig voor formele kleding.

4. Kasjmier mouwloze trui:

Kasjmier mouwloze trui

Met kasjmier trui kun je je tegelijkertijd gezellig en luxueus voelen. Dit prachtige kledingstuk is perfect voor vrouwen om te dragen voor elke gelegenheid. Het mouwloze sweatervest voor dames heeft ook een mooie kabelsteek. Je kunt dit zowel casual als formeel dragen.

5. Asymmetrische zoomlijn trui:

Trui met asymmetrische zoomlijn

Probeer dit trendy sweatervest met asymmetrische zoomlijn eens. Dit is nu nogal een rage en vrouwen dragen dit over elk kledingstuk. Het open vest aan de voorkant is perfect voor die milde winter en om te bedekken. Probeer ze in verschillende kleuren en voel je sexy.

6. Mouwloze trui met zak:

Mouwloze trui met zak

Hier is een geweldige damestrui met zakken aan de voorkant. De grote zakken zijn los en stijlvol. De sjaalkraag van deze trui is een andere grote attractie. Krijg dit in een prachtige lichte kleur zoals beige of crème en je zult er zeker uitzien als een droom.

7. Mouwloze trui met kwastjes:

Mouwloze trui met kwastjes

Zie er bohemien uit in deze zwierige lange mouwloze trui met kwastjes aan het uiteinde. De lange kwastjes geven de trui ook lengte. Je kunt deze hebben in het vestontwerp dat aan de voorkant opengaat. De trui kan casual gedragen worden en je kunt gaan feesten in dit geweldige stuk.

8. Mouwloze trui met zijknoop:

Mouwloze trui met knoop aan de zijkant

Een stijlvol ontwerp van de trui is deze toevoeging aan de zijkant. De witte mouwloze trui heeft prachtige grote zwarte knopen aan de zijkanten. De open zijkanten zijn dichtgeknoopt en zien er opvallend uit. Dit ontwerpelement is zeer indrukwekkend en maakt een behoorlijk statement.

9. Geribbelde mouwloze trui:

Geribbelde mouwloze trui

Krijg deze gemêleerde geribbelde mouwloze trui in een bont garen. De mouwloze gebreide trui is een perfect winterkledingelement. De trui kan met de hand of machinaal worden gebreid. Het ribbelontwerp is zeer stijlvol en samen met het bonte garen is het resultaat adembenemend. Je kunt deze trui stylen met elke soort breisteek. Zelfs een gebreide kabel ziet er geweldig uit.

Mouwloze truien zijn er in verschillende stijlen, zoals V-hals, ronde hals, sjaalhals, coltrui, enz. Ze zijn perfect voor mannen en vrouwen en kunnen ook truivesten zijn. Je kunt ze ook als vest of pullover dragen.