Angora truien zijn gemaakt van Angora konijnenharen. Het is de reden waarom het is ontworpen met ruches. Angora-sweater is favoriet geworden vanwege het eeuwige imago en de kwaliteit die wordt gebruikt om het te structureren. De zachtheid die angora sweater geeft is onvergetelijk. Het definieert de standaard van een niveau dat door deze trui is opgezet.

Beste Angora-sweaters met afbeeldingen:

Bestel je klassieke angora-sweaters hieronder uit de top 9-variëteiten,

1. Witte Angora-sweater met volledige mouw:

Volledige Seeve Angora-trui

Het is een witte trui die de puurheid van wit weergeeft. Het heeft een ronde hals met een volledige mouw met een t-shirtachtig patroon. De witte trui heeft witte draad ruches die er geweldig uitzien.

2. Vintage roze Angora-sweater:

Vintage Angora-trui

Deze roze trui heeft een gemeubileerd nekpatroon. Het heeft korte mouwen met een korte truimaat. De dichte ronde hals is voorzien van borduurwerk met daarop witte parels. Deze trui krijgt de meeste likes van bijna alle dames.

3. Angora crop trui:

Angora crop trui

Het is een angora wollen trui in groene kleur. Deze trui is een crop met brede nekstijl en lange mouwen. Het wordt gedragen met een jeansshort die er fantastisch en verleidelijk uitziet. De trui is goed gebreid met korte gaatjes ertussen.

4. Fuzzy Angora-trui:

Fuzzy Angora-trui

Deze angora-sweater voor dames heeft veelkleurig en een aantal ontwerpen in één trui. Het heeft een zwarte hoge hals en een zwarte rand aan de onderkant. Het lijkt alsof verschillende maten bedrukte stukken aan elkaar zijn geplakt om een ​​enkele trui te maken.

5. Bedrukte Angora-sweater:

Bedrukte Angora-trui

Deze oranje trui is lang van formaat als een top. Het zorgt voor een goede pasvorm voor het lichaam met een perfect lichaamsbeeld. Er zijn witte en blauwe ontwerpen op de nek en mouw die er geweldig uitzien. Als je van plan bent om dit winterseizoen een bedrukte trui te kopen, dan moet je deze zeker proberen.

6. Angora-sweater met hoge hals:

Angora-sweater met hoge hals

Het is een volledig zwarte angora-sweater in effen modus. Deze trui met hoge hals is geheel onopgesmukt maar nog steeds vol kracht. Het maakt de hoogste kwaliteit van de stof die wordt gebruikt om een ​​perfecte constructie van de trui te geven. Deze zwarte trui ziet er goed uit. Probeer deze trui eens in een blauwe jeans of broek.

7. Decoratieve Angora-sweater:

Decoratieve Angora-trui

Deze Angora konijnen trui ziet er luxueus uit. Het heeft zeer brede en brede kragen die zijn versierd met bladprint. Er zit maar één grote knoop aan de voorkant en daaronder is die losgeknoopt. Het heeft een zeer zachte stof die comfortabel is om te dragen.

8. Dikke Angora-sweater:

Dikke Angora-trui

Deze trui is prachtig met veel open hals. De kragen zijn zo breed dat ze gevouwen zijn. Het is ook veel los en geeft een rustgevend gevoel aan de drager. De kragen lijken alsof er een grote versierde ketting is gedragen. Dit soort truien zien er dik maar zeer comfortabel uit en zijn gemakkelijk af en toe te gebruiken.

9. Prachtige Angora-sweater:

Prachtige Angora-trui

Het is een angora vest trui volledig bevestigd met franjes. Aan de voorkant is er een rechte knooplijn met een dop aan de achterkant. Deze ruche-achtige trui levert zo’n fantastische look. Deze boeiende kwaliteit trui spreekt ieders hart aan. Als je weinig lengte hebt, geeft dit een klassieke look voor je uitje.

Angora truien zijn met geen enkele andere trui te vergelijken. Het gevoel dat het zal krijgen terwijl het in de geest van de drager wordt gedragen, kan met geen enkel woord worden gedefinieerd. Het is gewoon geestverruimend. Als je het eenmaal draagt, heb je geen zin meer om het te verwijderen.