Гамаши и туники са като два спасителя за жените, що се отнася до облеклото. Жените обичат да експериментират с туники и клинове за почти всеки повод. Разнообразните цветови нюанси, материи, кройки, щампи и др. Определят всяка туника по различен начин и жените просто не могат да се наситят на тези туники и чифт гамаши.

Най -новите и стилни дизайни на дамски туники за клинове в Trend:

Нека разгледаме първите 9 туники за клинове.

1. Синя любов:

Синя любов

Страхотна е думата за този топ туника в прекрасен син цвят и много нюанси на синьо заедно с черно. Туниката е без ръкави с подчертана врата в черно, а кройки и усет в тази туника правят това неустоимо купуване. Това е идеално за официална работна обстановка и върви добре с черни гамаши.

2. Раирано чудо:

Раирано чудо

Това е дълга туника в черно и бяло с редуващи се ивици и дълги ръкави. Това е свободно прилягащо и съвпада с бели гамаши. Ивиците правят жената да изглежда тънка и по -висока. Тази туника е много проста, но много елегантна и елегантна.

3. Асиметрично в бяло:

Асиметрично в бяло

Това е задължителна бяла туника за всяка жена. Това, което прави тази туника интересна и уникална, е асиметричната кройка в този топ на туниката. Това има прекрасна дълбока V -образна шия и дълги ръкави и е изработено от тъкан от Джорджет, която придава приятно падане по тялото, когато се съчетава с подходящи гамаши.

4. Дъперни туники за клинове:

Драпирани туники

Тази туника не е лепкава, що се отнася до материята, но вместо това е много драпирана и изглежда добре, когато се комбинира с гамаши. Деколтето е това, което прави този топ туника наистина интересен. Това е един супер удобен топик.

5. Готови за зимата:

Готови за зимата

Това е моден пуловер -туника със студено рамо, идеален като зимно облекло. Студеното рамо наистина прави белег в този топ и се предлага с пълен ръкав. Изработена от плетена вълна, тя има два прореза отпред.

6. Опаковайте го в стил:

Опаковайте го в стил

Това е хубава туника с обгръщащ стил в абстрактен печат. Изработен е от еластан, който е идеален, когато искате да се увиете. Това изглежда страхотно с гамаши и сте готови за една вечер.

7. Спално бельо за спасяване:

Спално бельо за спасяването

Това е хубава дълга туника с топ рокля от най -любящия плат, който е лен. Това е хубава туника в нюанс на пастелно зелено. Това е наистина дълга туника и следователно изглежда невероятно на високи жени и с токчета.

8. Ефект на пайети:

Ефект на пайети

Това е прекрасен топ -туника с нотка на индийско усещане. Това е топ с дълги ръкави и пайети със самополка на туниката. Това е в класическо тъмно синьо с бяла комбинация. Тази туника изглежда много стилна поради бродерията, извършена върху нея.

9. Туники за гамаши:

Туника Ризи

Това е идеално за офис жена, която ходи на спорт на работното място, защото това е риза туника, която върви добре с подходящи гамаши. Туниката е направена точно като риза с ръкави и копчета, които изглеждат наистина страхотно.

Представете си гардероба с различни туники и клинове. Човек получава толкова много, за да експериментира с туники и гамаши, а жените лесно могат да се смесват и съчетават, за да създават нов облик за себе си всеки ден. Туниките са онези безсмислени дрехи, които почти могат да се съчетаят с всяко дъно.